Şimdi Ara

Tarihdeki En Yüksek Bütçeli 10 Oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NECO ksk

bende god of war 3 ü merak ediyorum 3 yıldır geliştiriliyor ve ps3 ün en baba oyunu diyebiliriz,acaba gow 3 ün maliyeti nekadardır

gow'u bende merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

quote:

bende god of war 3 ü merak ediyorum 3 yıldır geliştiriliyor ve ps3 ün en baba oyunu diyebiliriz,acaba gow 3 ün maliyeti nekadardır

gow'u bende merak ediyorum

Bende

TOO HUMAN HARIC DIGERLERININ ZARAR ETTIGINI DUSUnmuyorum

Yazık olmus cıdden paraya kESke bana verseydıler parayı :D daha ıısı bıle yapabılırdım belkı

• GTA 4 gibi bir oyuna yakışmış bu birincilik.
  • Bu rakamlar biraz sallama gibi... Ornegin Halo 3'un toplam maliyeti [ gelistirme ve reklam ] bildigim kadariyla 70 milyon USD... 200 milyon USD filan cok ucuk...

GTAIV'e gelirsek, ben de oyunun cok abartildigini, Vice City ve San Andreas'tan daha kotu bir oyun oldugunu dusunuyorum... Ucak kullanip parasutle atlayamadiktan sonra ne yapayim oyle GTA'yi :] ...
  • too human 70 milyon dolar inanılacak şey değil. resmen ps2 oyunu kıvamındaydı.
  • GOW 3 ve Heavy Rain neden yok acaba onlara daha mı az arcandı
  • GTA 4 fiyasko mu? Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biriydi satış rakamları, aldığı ödüller ve notlarıda kanıtıdır zaten, gerek oynanış gerek hikaye bakımından serinin en iyisidir çıktığı yıla ve platformlara göre bu normal ama en pahalı oyun olmasındanda anlaşılacağı gibi Rockstar bu oyuna çok özen gösterdi ve güvendi karşılığınıda fazlasıyla aldılar tabi satış rekoru kırdı oyun. Ayrıca bir oyunda görebileceğimiz en güzel şehir modelleside GTA 4'teydi, adamlar önce şehirleri inceliyor kusursuz yapmaya çalışıyor. Beğenmeyenler zaten bir eksi sayamıyor yok SA'daki öğeler çıkarılmış falan önemsiz şeyler zaten DLC paketlerinde fazlası var onların, genelde GTA'dan hoşlanmayan insanlara göre GTA 4 fiyaskodur.
  • Aralarında sanat eseri sayılabilecek tek "eser " Shenmue,diğerleri ise " video oyun " sınıfına dahil oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Aralarında sanat eseri sayılabilecek tek "eser " Shenmue,diğerleri ise " video oyun " sınıfına dahil oluyorlar.

Yahu şu shenmue'yu bi remake falan yapsalarda oynasak ya.Segan'nın aklı nerede bilmiyorum.Yakuza ile uğraşacağına yap shenmue işte.
  • Güzel ve ilginç bir haber. Paylaşım için teşekkürler.
  • 1 VE 10. OYUNLARI İYİKİ ALMIŞIM DİYORUM ŞİMDİ....ALLAH UTANDIRMASIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Aralarında sanat eseri sayılabilecek tek "eser " Shenmue,diğerleri ise " video oyun " sınıfına dahil oluyorlar.

hadi ordan uleyn MGS 4 alayına gider
  • 200 milyon dolar reklama harcamışlar.. reklam oyunu olduğunun kanıtıdır bu rakam halo nun
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Çoğu da en iyi oyunlar arasında değil bence. Hele GTA IV o paraya tam bir fiyasko. Parayı katmasan da fiyasko da neyse. 100 milyon doların da büyük kısmı korsan korumasına gitmiştir zaten

Dostum bence sen gta oyununu sevmiyorsun ondan gta 4 hoşuna gitmemiş. Neredeyse tüm seriyi oynamış biri olarak şunu söyleyeyim kendisinden önce çıkan san andreas'la arasında grafikler, oynanış olarak birçok fark var. Kesinlikle adamlar oyunu çok geliştirmişler. Şu ana dek 14 milyona yakın bir satış rakamına ulaşmış bir oyuna fiyasko demek ne kadar mantıklı orasını sana bırakıyorum.

Vice City aylarca rüyama girdi hocam benim.
    O bazı mekanları satın alıp onların görevlerini yapmak, atmosfer, malikaneler...
    Off of ne oyundu be.

• Vice city de ilk arabama bindiğimde jackson abim çaldı ya.....atmosfer....yok böyle bir hissiyat....

Bu arada gta4 de iyidir arkadaşlar aman hakkını yemeyelim...Sadece artık alıştık artık benzer oyun diye...Aynı oyun farklı hikaye farklı şehir...San Andreas ne bombaydı ama ilk çıktığında...o etkiyi daha hiç bir gta yapamayacak....(Bu arada yağmurlu bir gece geldi kuzen beni almaya limandan...biner binmez ruslana çalmasınmı....haydaaa dedim müthiş....)

Unutmuşum bu AFB mi APB mi o neydi yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 22 Şubat 2010; 0:00:51 >
  • Grand Theft Auto 4 e yakisir..

AMA GTA San Adreas ne oyundu be ciktigi sene ortaligi yikti resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Unutmuşum bu AFB mi APB mi o neydi yav?

Arkadaş yanlış yazmış,APB olacak.Henüz çıkmadı ama sokak çeteleri ile ilgili bir oyundu sanırım.Bir de sadece multiplayer modu olacak diye biliyorum.Buarada 360 ve PC için.

Saygılar..
  • vaybe filmlerden çok daha fazla harcanıyor artık oyunlara bu gelecekte eğlence sektöründe birinciliği oyunların alacağının göstergesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

vaybe filmlerden çok daha fazla harcanıyor artık oyunlara bu gelecekte eğlence sektöründe birinciliği oyunların alacağının göstergesidir

evet gerçektende öyle,ama oyunlar filmler kadar kazandırıyormu acaba,mesela yüzüklerin efendisi üçlemesi,milyar dolarlara ulaşmıştı,maliyeti ise sanırım 200 milyon dolardı,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

vaybe filmlerden çok daha fazla harcanıyor artık oyunlara bu gelecekte eğlence sektöründe birinciliği oyunların alacağının göstergesidir

evet gerçektende öyle,ama oyunlar filmler kadar kazandırıyormu acaba,mesela yüzüklerin efendisi üçlemesi,milyar dolarlara ulaşmıştı,maliyeti ise sanırım 200 milyon dolardı,

call of duty serisi toplamda 1 milyar dolar kar etti diye bir haber vardı bulabilirsem koyarım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.