Şimdi Ara

Tarihdeki En Yüksek Bütçeli 10 Oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: faho

Aralarında sanat eseri sayılabilecek tek "eser " Shenmue,diğerleri ise " video oyun " sınıfına dahil oluyorlar.

MGS varken Shenmue mi sanat eseri oluyor ? Yapma hocam
  • ben Duke Nukem:Forever'ı merak ediyorum 10 yılı geçti sanırım hala geliştiriliyo diyolar.. var mı bi bilgisi olan ?
  • PES 2010 un maliyeti milyon dolara ulaşmış mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

Bu oyunlar arasından, maliyetlerini katlayanlar GTA IV ile MGS 4 sanırım. Diğerlerinin satış rakamlarını pek bilmiyorum. L.A Noire çıkmadı zaten, çok merak ettiğim bir oyun oldu bu haberden sonra, gayet iyi para harcanıyormuş meğerse bu oyun için.

Bir reklamı var uff bir izlesen,çok güzel reklamlar yapıyor MS paraya kıyıyor.3K'yide çözdü herhalde 2011'de göreceğiz Jasperler normal olarak 3k görmedi daha,voltaj değişmesi,e74 vs gördüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 23 Şubat 2010; 4:00:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.
    PES 2010 un maliyeti milyon dolara ulaşmış mıdır?

oyuncularin ayagina topu temas ettirerek sut cekme olayina calissalar fazladan 50 dolarda oraya gider konam toplamda 750 dolara bitirirdi isi :))) ama yapmamislar para harcamaktan cekinmis 400 500 dolara mal etmistir komple oyunu :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Şubat 2010; 4:04:43 >
  • Birde Az Parayla Yapılan süper oyunlar hesaplansa? Mesela God Of War,ICO,Shadow Colosus.

Güzel Oyun yapmak için 50-100 milyon dolarlar harcamaya gerek yok.Grafik teknolojisi yükseldikçe oyunun maliyetleride artıyor.Günümüzdeki oyunların çoğu grafik gücü göstermek için yapılıyor.Mesela God Of War süper grafik görmek için mi bekleniyor,Grafik devrimi yapması için mi? Tabiki hayır.Benzersiz bir oynanabilirlik hikaye ve atmosfer için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.