Şimdi Ara

Tarih Programında Skandal Sözler: 'Türkler iyi ki kesildi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
40.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bahsi geçen program; arabistandan, israilden, ermenistandan değil, Türkiyeden.

Madonnanin Zencisitwitter
    Madonnanin Zencisi
    https://twitter.com/madyaglizencisi/status/1162423595366322177

• Arap adetlerini uyguluyorsunuz, Arap kıyafetleri giyiyorsunuz , Arap kültürünü yaşıyorsunuz. Arapların kadına vermediği değeri sizde vermiyorsunuz. Anlamadan Arapça yazılar okuyup 5 vakit anlamadiginiz Arapça sesleri dinliyirsunyuz.

Bu sence Türk dinine mi benziyor Arap dinine mi ?

Bir küpün etrafında 7 kez dönüp oradaki pegan Arapların taptığı kara taşa kutsal diyorsunuz...
    Sadece o değil Erhan Afyoncu'da kese dograya müslüman yaptılar diyor

Bugün milli savunma üniversitesi rektörü bu.

Müslümanlık Türklerle katliam ve soykırımla gelmistir. Arap gelenekleri zorla dayatilmistir. Barış dini değil diğerlerinde olduğu gibi bugün isidin yaptığı gibi !

Atakarinizi dograyanlarin dinini kutsuyorsunuz !
    Bunlar ataturke soven tiplerdir.

En buyuk yalanlarindan biri... Ataturk un soylediklerini idda ettigi kurani turkceye cevurttim ki kanmaya devam etsinler...

Ulan su cumle bile kendi icinde celisiyor.

Bu cumle onceleri yani bundan 10 yil once kadar hep ismet pasanin 26 sayfasinda yazili oldugu idda edilen bir ani idi. Sonra tvlerde bunun palavra oldugu soylenince

Bu sefer de kazim karabekirin ani kitabi oldugu yaziliyor.

Boyle palavralari sorucan ve gercek tarihi.

Boyle dokuluyorlar...

Timurtas hocalari olsun balkanlioglu vs bunlar son3 yildir Turkculuk kiligina girmis aslinda turkluk dusmani kisilerdir.

Bir yobaza Timur u sorun. Titreyip anirmaya baslarsa bilin ki arapci bir yahudi sempatizani dir ve turkluk dusmani dir.
  • Ee ne bekliyorsun ümmetçi adamdan ?
  • Bunlar ataturke soven tiplerdir.

En buyuk yalanlarindan biri... Ataturk un soylediklerini idda ettigi kurani turkceye cevurttim ki kanmaya devam etsinler...

Ulan su cumle bile kendi icinde celisiyor.

Bu cumle onceleri yani bundan 10 yil once kadar hep ismet pasanin 26 sayfasinda yazili oldugu idda edilen bir ani idi. Sonra tvlerde bunun palavra oldugu soylenince

Bu sefer de kazim karabekirin ani kitabi oldugu yaziliyor.

Boyle palavralari sorucan ve gercek tarihi.

Boyle dokuluyorlar...

Timurtas hocalari olsun balkanlioglu vs bunlar son3 yildir Turkculuk kiligina girmis aslinda turkluk dusmani kisilerdir.

Bir yobaza Timur u sorun. Titreyip anirmaya baslarsa bilin ki arapci bir yahudi sempatizani dir ve turkluk dusmani dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben orda olsam , okadar Türk öleceğine keşke müslüman olmasaymışız derdim
  • Her gun cins cins videolar goruyoruz, aciklamalar okuyoruz ama uzun zamandir internette gordugum biseye boyle galiz kufurler etmemistim. Bu orman cocugu ve zihniyetindeki bedeviler yarin obursu gun kendileri gibi degiliz diye bizi de gozunu kirpmadan keser.
  • Ölünüzü de dirinizi de Türkler ........

• Belli bir şey zaten. Birisi çok eşli toplum diğeri tek eşli. Çok eşli olan Latin akrabalarıyla bile anlaşamıyor. Türkler'le bin senedir yanyana olmalarına rağmen kaynaşamamışlar. Başka nasıl olacaktı.

80'lerde tarih derslerinde şöyle 200-300 yıllık bir dönemi eksik verdiler bize, hoop diye atladılar... Akıllı olanlarımız daha lise çağında aşağı yukarı anladık ne olduğunu. Biz hemen 80 sonrası eğitim alanlarımızın bir şansı vardı. Hocalarımız 80 önesinde eğitim almışlardı, inanmadıkları şeyleri istemeseler de ellerinde olmadan belli ediyorlardı. Bazıları ders kitapları için kapatın kitapları zırvalık diyebiliyordu, tecrübeli ve yaşlarından gelen cesareti olanları... ama diğerleri de belli ediyordu. Neyse, modern aritmetik ve psikoloji mantık ve felsefeye tercih edildi... iki nesil sonra mantık ve felsefe tekrar müfredata girince içerik diye bir şey kalmamıştı.

Bu düpedüz planlı bir toplum mühendisliği yani. Yukardaki tv şovu da bunun sayısız aygıtlarından sadece biri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar seviniyor lan.

Bu arada gerçek islam bu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 17 Ağustos 2019; 8:23:55 >
  • merak etmesinler. yine bir hülagü çıkar
  • Okullara bunlar anlatılmaz çünkü Araplara ve İslamiyete karşı olunması istenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Okullara bunlar anlatılmaz çünkü Araplara ve İslamiyete karşı olunması istenmez.
    Kim takar okulu.Bir kaç bilindik internet yayıncısı konunun üzerine gitse yeter.

• Müslüman değilim problem yok.

• Kuteybe vs Hülagü
  • Siz nasıl müslüman olduk sanıyordunuz

• Öfkeden videoyu izleyemedim.Bu şerefsiz vatan hainlerini,Türk düşmanlarını Hülagü Han'ın yaptığı gibi yapacaksın.

• Babası kuteybe olanlardan yorum bekliyoruz,islam barış ve sevgi dinimi

• Diğeri de milli savunma üniversitesinin rektörü, Türk ordusunun geleceği kimlerin elinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C234DE19A

Bu mesaj silindi.
    Doğuştan Atatürkçüler gibi değil mi kardeş.
  • Araplar kılıçtan geçirdi geri kalan kadınları cariye yapıp müslüman olmuş olabiliriz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.