|
Bildirim
|
Ben orda olsam , okadar Türk öleceğine keşke müslüman olmasaymışız derdim
|
Ölünüzü de dirinizi de Türkler ........
|
Her gun cins cins videolar goruyoruz, aciklamalar okuyoruz ama uzun zamandir internette gordugum biseye boyle galiz kufurler etmemistim. Bu orman cocugu ve zihniyetindeki bedeviler yarin obursu gun kendileri gibi degiliz diye bizi de gozunu kirpmadan keser.
|
Arap adetlerini uyguluyorsunuz, Arap kıyafetleri giyiyorsunuz , Arap kültürünü yaşıyorsunuz. Arapların kadına vermediği değeri sizde vermiyorsunuz. Anlamadan Arapça yazılar okuyup 5 vakit anlamadiginiz Arapça sesleri dinliyirsunyuz.
Bu sence Türk dinine mi benziyor Arap dinine mi ? Bir küpün etrafında 7 kez dönüp oradaki pegan Arapların taptığı kara taşa kutsal diyorsunuz... |
Ee ne bekliyorsun ümmetçi adamdan ?
|
Sadece o değil Erhan Afyoncu'da kese dograya müslüman yaptılar diyor
Bugün milli savunma üniversitesi rektörü bu. Müslümanlık Türklerle katliam ve soykırımla gelmistir. Arap gelenekleri zorla dayatilmistir. Barış dini değil diğerlerinde olduğu gibi bugün isidin yaptığı gibi ! Atakarinizi dograyanlarin dinini kutsuyorsunuz ! |
Bunlar ataturke soven tiplerdir.
En buyuk yalanlarindan biri... Ataturk un soylediklerini idda ettigi kurani turkceye cevurttim ki kanmaya devam etsinler... Ulan su cumle bile kendi icinde celisiyor. Bu cumle onceleri yani bundan 10 yil once kadar hep ismet pasanin 26 sayfasinda yazili oldugu idda edilen bir ani idi. Sonra tvlerde bunun palavra oldugu soylenince Bu sefer de kazim karabekirin ani kitabi oldugu yaziliyor. Boyle palavralari sorucan ve gercek tarihi. Boyle dokuluyorlar... Timurtas hocalari olsun balkanlioglu vs bunlar son3 yildir Turkculuk kiligina girmis aslinda turkluk dusmani kisilerdir. Bir yobaza Timur u sorun. Titreyip anirmaya baslarsa bilin ki arapci bir yahudi sempatizani dir ve turkluk dusmani dir. |
Araplar kılıçtan geçirdi geri kalan kadınları cariye yapıp müslüman olmuş olabiliriz
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 17 Ağustos 2019; 8:23:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|