Şimdi Ara

Tarih Programında Skandal Sözler: 'Türkler iyi ki kesildi' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
40.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu mesaj silindi.
    O zaman ses etmiyorsun değil mi Türkler katledilince tecavüze uğrayınca?
  • hayır.

Sadece iyi olmuş, bitiremeyeceksen başlamayacaksın diyorum.
  • quote:

hayır.

Sadece iyi olmuş, bitiremeyeceksen başlamayacaksın diyorum.
    Lafınız biraz garip. Tam anlaşılmıyor.
    O zaman ses etmiyorsun değil mi Türkler katledilince tecavüze uğrayınca? dedim
    siz hayır dediniz
    yani neye hayır , ses etmenize mi etmemenize mi
    şöyle sorayım
    Ses ediyor musunuz Türkler katledilince tecavüze uğrayınca. Ses ediyorum veya etmiyorum diyebilirsiniz.
  • Hayvanın tekiymiş işte, zaten şeriat devletlerinde gaza savaşı ayağına sırf iki toprak parçası için savaş yapılırdı. Adamın bahsettiği de türkler göktanrıya inanırken bu gaza ayağına yapılan katliam ama o da gaza diyor buna.
    Özet olarak bu şekilde.
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen adın bile 3 4 bin yıllık arap adıdır. Baban anan şeytana tapsa burda islama en büyük küfürü edeceklerden biride sensin. Kendi inancın harici hatta senle aynı inançtan olsa bile mezhebinden dolayı kin kusmaya elverişli bir ırkçısın.

Haa ırkçılığı hakaret için demedim çünkü ben gerçek bir faşist yeteri kadar Türk milliyetçisi olduğumu sanmasamda bazı ırkları sevmezken bazılarını Türkler gibi severim.

Moğollar terörist demişsin. Türkler Moğollar korkusundan Anadolu'ya göçtü demişsin. Bin yıl önceki Anadolu'ya avrupa demiyorum sadece Anadolu'ya gelen Türk bugünkü Moğol nufusundan fazlaydı. Korkması gereken varsa moğollardı.

Hakaret ettiğin Moğollar oamanlılardan saha çok Türklere benziyordu. Zira Osmanlı'nın Dil başka yazı başka isimleri bile Türk değilken. Senin yediğini senin içtiğini senin giydiğini seninle aynı adı taşıyan Moğollar tüh kaka. Osmanlı mı daha Türk?

Mesela sen Türkiye de arap gibi giyinsen ne bilem gece gündüz Entari ile dolaşsan 3 kelime Türkçe 5 kelime arapça konuşsan adın Göktuğ değildir zaten mahmut olsa ama mahmooud diye telaffuz etsen. Senin Türk olduğuna kim inanır?

Sen ilk çağ kıyafetini günlük yaşamında giyen bir Avrupalı gördün mü? Ama ülkemizde ilk belki milattan öncesinin arapları gibi giyinen çok senin gibi arap milliyetçisi çok gördüm.

Birde Türk islam medeniyeti derken. Türklüğün nesini aldınız Araplığın nesini almadınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gol1903 G kullanıcısına yanıt
    Moğol eşkiyasının Türkistan ve hatta Anadolu coğrafyasında yaptığı katliamları, soykırımları araştır oku biraz genç. Okumayı sevmiyorsan Özbekistan'a falan git yerinde gör yapılanları. Tabi çoğunuz devşirme Türk olduğunuz için, okullarda da Osmanlı ve Selçuklu'ya olan kininden kemalist sistem size bu gerçekleri öğretmediği için haliyle bilmiyorsunuz bunları. Öyle kaba etinin üstüne oturup "Arap milliyetçisi" diye sağa sola sallamakla olmuyo bu işler. Moğollar fiziki olarak Türkler'e benziyorsa sen nesin, kime benziyorsun, çekik gözlü mü? O zaman Çinliler, Japonlar, Uzak Doğulular hepsi Türk. Azeriler de Kürt ya da Arap diyelim senin mantığına göre, fiziki olarak daha benzerler sonuçta. Hatta Ermenilerle de benziyorlar. Sen önce bi konuşma adabını öğren, sonra bu konulara kafa yorarsın.

Bu arada Osmanlı ve Selçuklu hanedanlığı Türk soyundan gelir, toplumun çok uluslu olması bu gerçeği değiştirmez. Moğollar kendilerini Türk olarak görmüyor. Dünya Türklüğü Moğollarla tanımadı, Selçuklu ve en çok da Osmanlı buna vesile oldu. Bu bile herşeyin ispatıdır. Sosyal medyadan tarih öğrenmeyin.

Atalarım topluluklar halinde İslam'ı seçmiş, Allah'a ve peygamberlere iman etmişler. Gerçek Türk toplumunda ataya, beye itimat ve saygı büyüktür. Orta Asya, Anadolu, Afrika ve Balkanlar'ın her tarafına müslüman Türk medeniyetinin izlerini ve eserlerini bırakmışlar. Yok anan baban satanist olsaymış da bilmem neymiş. Doğru, öyle olsaydı ve sorgulamayan bir birey olsaydım ben de sen ve benzerlerin gibi olabilirdim. Ama çok şükür ki değilim, çünkü geçmişimizle bağımız hiç kopmamış. Ki ben çok şükür ki sorgulayıp araştırarak inancımı benimsemiş biriyim. Size karışan var mı? İster ota tap ister puta ister havaya. Milletin inancı sizi niye bu kadar geriyor da sabah akşam burada sağa sola sallayıp tatmin oluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• savaş varsa ve kaybediliyorsa ses etmiyorum. eğer durduk yere tecavüze uğruyorlar ve savaşmıyorlarsa haketmişler diyorum.
  • quote:

savaş varsa ve kaybediliyorsa ses etmiyorum. eğer durduk yere tecavüze uğruyorlar ve savaşmıyorlarsa haketmişler diyorum.
    Bunu öz milletimiz için mi diyorsunuz? Nasıl insansınız anlamadım ki savaş varsa ve kaybedilse bile kimsenin bize tecavüz etmeye hakkı yok.
  • İşte şuan IŞİD'in zihniyetinde olanlar bunlar. Sadece ellerinde fırsat yok. Fırsat olsa kendilerinden olmayan herkesi keserler.
  • Gündem yaratmaya çalışan mahluklar bunlar. Sebebi ise şu sıralar Suriye'de ABD'nin piyonu konumuna düşmemizdir. Her türlü saçma sapan lafı ediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkler müslüman olduktan sonra benliğini kaybetmeye başladı 2010 yılından sonra iyice Arap oldular laik geçinen kesim dahil.

İnançlar dogmatiktir ve toplumlarda inançlar azınlık harici gönüllü değişmez, bugün yeni bir din çıksa bize gelin benimseyin deseler kimse benimsemez.
  • Talkan ve Curcan katliamlarını anlatmayan tarihçilere yazıklar olsun. Bu lanet Arap zırvalarına kandık hep. Oturup birer kere din kitaplarını okusanız teker teker biri bile akla yatmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Şeker denilen adamın Emevi Beyinli olduğunu bilmeyen mi var :)
  • Şunu gördüm iyice dinden soğudum. Saçma sapan şeyler. Ben dinimi seçerken diğer insanlara faydası olacak mı kendim bir şeyler yapacak mıyım diyorum hayvanlara bir kaç gün içerisinde bayram diye kesiyoruz nedeni de Hz. İbrahim'in teslimiyeti. Yahu Hz. İbrahim in teslimiyeti vardır tamam eyvallah ama saçma değil mi bir kişinin teslimiyeti yüzünden hayvanlara zarar verilmesi. Yani artık bu türkler ile ilgili şeyi de gördüm iyice soğudum. Adamlar doğal bir şeymiş gibi nasıl lanse ediyorlar. Yahu az utanma olur. Zaten islamdaki kölelik ve recm şeyleri de kafamı iyice bozuyordu bu da tuz biber oldu. Galiba artık bir süre agnostik takılacağım. Bana yararı olmayan bir din mi diye düşünüyorum. Çok korkuyorum cehenneme atılmaktan. Hristiyanlar ve yahudilerin haksız olduğuna inanıyorum ama onlarda bizim gibi cehenneme girmekten korktukları için dinde duruyorlar. Neden bu korkaklık hadi protesto edelim toplu cehenneme gidelim. (eğer varsa hayat anlamsız bir şey cidden umarım yokturda hayata kendi anlamımı yüklerim)

Benim hayalim hep bilim insanı olmaktı. Hayatı geliştirmekti. Sizler gibi ben de bu coğrafyada doğdum. Coğrafya kaderdir. Ailem sürekli bu konuları konuştuğumda YA TÜRKİYEDE OLMASAYDIN diye beni cehennem ile tehdit ediyorlar. YA ALMANYADA DOĞSAYDIN gavur olarak ölseydin ne olacaktı.

ULAN BEN Mİ SEÇTİM BURADA DOĞMAYI (KESİN YANLIŞ ANLAYACAK AVELLER OLACAK) NE BU KİN NE BU NEFRET HARBİDEN...

Ne diyordum. Bilim diyordum demi :D Bilime teyzem hariç hiç kimse bana yardım etmedi. Çok teşekkür ederim ona. Her türlü kitabı temin etti sürekli öğrendim kendimi geliştirdim. Bu sene de sınava gireceğim. Hayalim boğaziçine gitmek. Konyadan ebedi olarak kurtulup hayatı anlamak için deney yapmaya gideceğim. Artık yeter... Cidden bir sancı çekiyorum yıllardır bunalım bir kimlik bunalımı çekiyorum ne yapacağız biz ya böyle. Hem kimlik bunalımı hem sınav stresi hem ekonomik sıkıntılar hem de adaletsizlikler. Bir yandan biri çıkar derki RTE bana Allah gibi geliyor. Biri derki Türkler iyi ki kesildi. Sonumuz nereye gidiyor sinirden kuduruyorum

• Türk kimliğinden utanan bedevileri şu topraktan ne zaman sürebileceğiz, Kırgızistan'ın yaptığı gibi kendi tarihimizle arap dayatması metaları ne zaman ayırabileceğiz acaba? Çok merak ediyorum...
  • RavenBD kullanıcısına yanıt
    yav ne cehenne mi bırak allasen. yok sonsuza kadar yanacakmışız, yok dirilip dirilip tekrar yanacakmışız. Ne psikopatça, saçma sapan şeyler bunlar.

• Kuteybe de ödülünü şu şekilde almıştır.
    Sonunda kabile reisliğinden azletmiş olduğu Temîmli lider Vekî‘ b. Hassân b. Ebû Sûd riyâsetinde halifeye bağlılıklarını devam ettiren askerler tarafından katledildi. Hanımı, bir oğlu ve beş kardeşi de onunla birlikte öldürüldü (Zilhicce 96 / Ağustos-Eylül 715).
    Kaynak :TDV İslam ansiklopedisi.

• Emevilere ne borçluyuz? Eğri oturup doğru konuşalım bugün müslüman olup araplara yakınlaşmasak Türkler olarak MUHTEMELEN daha ileri bir konumda olurduk her açıdan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.