Şimdi Ara

Taraftarımıza Kan ve Gözyaşı Vaad Ediyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Taraftarımıza Kan ve Gözyaşı Vaad Ediyorum !

• Fikret Orman mı yaptırmış?
  • kapak
  • Bu beşiktaş taraftarları bu aralar bir şeyin kafasına ama o kafayı hala çözemedim haber1903de bile millet ateş püskürüyor.Dün maçı izledim yöneticinin korumaları 1 tane taraftarı dövmüş zırf zevk olsun diye sanki.
  •  Taraftarımıza Kan ve Gözyaşı Vaad Ediyorum !

• f.orman'la ne alakası var?
  • forza nereye saldiracagini sasirdi iyice. eskiden bu soyleme karsi idim ancak forza-carsi bu takimin gidisatinda engellerden biri. yonetimdeki gereksiz isimler, samet aybaba ve bu carsi-forzadaki gereksiz isimler temizlenince gercek gucumuze kavusacagiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna gelmeyin. Bilinçli yapıldığını düşünüyorum bu tip olayların. Tamer Kıranla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum ha varsa da sadece Tamer Kıran'a istifaya davet edin, küfür edin.
  • He Forza He
  • BEŞİKTAŞIMIZI GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR...
    Alınacak kararlar ,yönetimdeki umduğumuz değişiklikler transferler ve sabrımız tüm bu olumsuzlukların üstesinden gelecektir.
    Dileğim büyük BEŞİKTAŞ camiasının bu tür oyunlardan gereken dersi alması ve ona göre hareket etmesidir.
    Biz büyük bir camiayız ve gerekeni yaparız .. kimse sevdamıza leke süremez son lafım budur. Sağlıcakla Kalın.
  • herkez f.ormana yükleniyo l.erdoğan ve yancıları yine başardılar milleti doldurmayı bırakmayacaklar rant kapılarını
  • F.Orman'a yüklenicez tabi başka kime yüklenicez? o yaptırmadı ama yapanı bulup cezasını verecek mi sizce? Tamer Kıran'ın adamlarıysa Tamer Kıran'ı atabilecek mi yönetimden?
  • Bu yonetimden bir cacik olmaz. Yada soyle soyleyim demirorenin adamlari gitmedikce basariyi falan unutun. Demiroren korkusundan butun karanlik, pislik adamlari toplamis yonetime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim beşiktaşımı böyle adamlara teslim ediyorsanız
    YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ YÖNETİME...

• Yav he he Fikret Ormanla ne alakası var allaseversen. Tamer kıran'ı hiç kimse istemiyor sene sonu da gidecek .
  • Denizli maçında kapalı kutuya meydan dayağı atmışlardı.Fikret Ormanın böyle şeylerle ilgisi olmadığı için malum sitenin borusu ötüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

forza nereye saldiracagini sasirdi iyice. eskiden bu soyleme karsi idim ancak forza-carsi bu takimin gidisatinda engellerden biri. yonetimdeki gereksiz isimler, samet aybaba ve bu carsi-forzadaki gereksiz isimler temizlenince gercek gucumuze kavusacagiz.

Yüzde yüz katılıyorum. Sezon başında Forza'da bedava biletle kapalı tribünü işgal eden, kulübe hiçbir katkısı olmayan, Demirören'e yıllarca en ufak tepki göstermeyen, tepki gösteren gerçek taraftarları döven, şiddet uygulayan parazitlerden kurtulmamız gerektiğini yazdığım için süresiz uzaklaştırıldım. Uzaklaştırılma sebebi de şu; "Forza Beşiktaş forumlarında; Çarşı'ya, Forza'ya, tribün büyüklerine asılsız ithamlarda bulunanlar her kim olursa olsun ihraç edilecektir."

Şimdi nasıldır bilemiyorum ama zamanında Demirören aleyhinde açılan konuların anında kilitlendiği, Fikret Orman aleyhinde ise onlarca konunun bulunduğu bir forumdu. Sırf Demirören sevdasından, Fikret Orman'ın yaptığı, doğru veya yanlış olsun, her icraat eleştiriliyordu.

Ben oranın yönetiminde bulunan insanların gerçek Beşiktaşlı olduklarına inanmıyorum. Nasıl ki kongre üyeleri arasında Beşiktaşlı bile olmayan, üyelik aidatları Demirören gibi kişilerce yatırılan insanlar varsa Forza da aynen o durumda. Bir takım insanlar Fikret Orman'a karşı kamuoyu oluşsun, taraftar yanlış bilgilensin diye uğraşıyorlar.

Yıllardır Beşiktaş'ı kemire kemire bitiremediler. Şunlardan kurtulduğumuz gün kulübün sırtı bir daha yere gelmez.

• dayak yiyen taraftarı gören taraftarlar neden birleşip gebertmedi o demirli saidırganı anlamıyorum arkadaş çivi çiviyi sökecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

F.Orman'a yüklenicez tabi başka kime yüklenicez? o yaptırmadı ama yapanı bulup cezasını verecek mi sizce? Tamer Kıran'ın adamlarıysa Tamer Kıran'ı atabilecek mi yönetimden?

tamer kıran zaten yeni listede olmayacaktı onun için yapılmış olabilir bu olay
  • Hayirdir Gannicus başkanlığa adaylığını mi koyuyor ne kanı ne gözyaşısi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.