Sivrisinek denen b*ktan bir canlı yaratmış Bu awk canlıları öyle iyi saklanıyor ki yemin ediyorum bulamıyorsun bu yaz mevsiminden bıktım. Tamam sevişmeleriniz şort giyip havanızı atma ezikliğiniz bittiyse sonbahara geçelim artık. |
Tanrı her halta kadar sizi sinir edecek şeyleri planlamış

-
-
bir de sineklerin akli yok. uyumama izin verse istedigi kadar kan alacak fakat kafamin dibinde vizir vizir ediyor. sonucta benim bir saatlik uykum o sinegin de cani gitmis oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türklerden daha konargöçerler bir de yemin ediyorum. Sokduğumun duvarında 2 saniye durmuyor ya.
Yaratıcının bir sı*mığı işte ne yapalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 28 Temmuz 2021; 23:50:23 > -
Bilmiyorum.Tanrıyı hissedemiyorum.Sadece ben ve arkadaşlarım var
-
Varsa böyle bir şey işte. Eğer tanrı gerçekten varsa, az orduspor çocuğu değil.
Ahlaklı olmayı öğreneceğim en son kişi tanrıdır. Çünkü daha işin başında kendisi ahlaksız. Kimki bana ahlak öğretiyor bu haliyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 28 Temmuz 2021; 23:52:46 > -
Nefreti terk edeli baya oldu.Kimseye bir şey öğretmek istemiyorum
Ama sivriler sinir bozucu evet
Neyse crispri bekleyin
-
Camlarda tel var huzur var.
-
Seni müebbet hapsedecek kadar telimiz var ama gene de girebildi. Annem mi bir salaklık yapıp teli açtı ne.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76Seni müebbet hapsedecek kadar telimiz var ama gene de girebildi. Annem mi bir salaklık yapıp teli açtı ne.
Işıkları kapat teli aç sokak lambasına doğu uçarlar. TV de kapalı olsun.
-
sizin gibi mesnetsizleri gördükçe şükrediyoruz yaradana rezilsiniz cidden. cahil özentiler sizi.
Dediğin her lafı hoşgörüyle karşılıyorum.
Ama özenti demek nedir ya?
Başkalarının düşüncelerini kendi ergenliğinizle karıştırmayın.
-
Hocam daha fazla girerse diye endişeleniyorum
Genede sağol.
-
kanı bozuk tahta kurusu başkasının inançlarıyla dalga geçiyorsun. gel mahallede söyle de o kafanı eziversinler. sokakta söylemeyediğin pisliği klavyeden yazmayacaksın. terbiyesiz rezil.
Ulan türkiyede yaşıyoruz awk. Burada söyleyebileceğin her türlü laftan dayak yeme ihtimalin var zaten. Sırf dayak yerim diye neden düşüncemi söylemeyeyim? Sırf dayak yerim diye düşüncem yanlış mı oluyor?
Ben insanların inançlarıyla da dalga geçmedim. Kendi tanrı tezimi söylüyorum. Bu islamda ne şöyle din ya heeheh nasıl buna inanıyor bu insanlar gibi saçma bir şey söyleseydim sana hak verirdim.
Senin bu düşünce şeklinle bakacak olursak, (sen burda bir örneksin misal olarak) senin kendi inancınla istediğin gibi atıp tutmanda bir sorun yok ama?
Allah mükemmel, çok iyi demen bana saygısızlık olmuyor da benim tanrı kötü, şeytani demem mi senin inancına, düşüncene saygısızlık oluyor?
Hakaretlerini de sana iade ediyorum terbiyesiz herif. Rezilmiş. Sensin rezil. Hadi bas geri. Çirkefleşme.
-
Eğer Allahin varligina inanıyorsam öldüğümüzde ben karlı çıkıyorum sen zarardasın.
Eğer Allah yoksa ama ben gene de inanıyorsam öldüğünüzde ikimizde eşitiz.
Bu durumda yaradana inanmak ve ona yönelmek gerekir. Yeterki Ona bir adım at samimi olsun. Inan bana dostum hayat senin için çok kolay olacak.
Eğer uçan spagetti canavarının varlığına inanıyorsam öldüğümüzde ben karlı çıkıyorum sen zarardasın.
Eğer uçan spagetti canavarı yoksa ama ben gene de inanıyorsam öldüğümüzde ikimizde eşitiz.
Bu durumda uçan spagetti canavarına inanmak ve ona yönelmek gerekir. Yeterki Ona bir adım at samimi olsun. Inan bana dostum hayat senin için çok kolay olacak.
yakup kacmazyoutube
Celal Şengör Hay Ben Senin Mantığına!https://www.youtube.com/watch?t=90&v=H8RfGzs3RSk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 29 Temmuz 2021; 1:28:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X