Şimdi Ara

Tamirat Tadilat Fan Clup (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PIERzig

Ya adamlar arabaları ucuza alıyolar tamam ama tamir edecekleri parçalar çok pahlı oluyor ve nedense şimdiye kadar hiç zarar ettikleri yok hep kar hep kar mı olur kardeşim

Zarar ettikleri de oldu. Benim hatırladığım bir ford almışlardı, ondan zarar ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Ya adamlar arabaları ucuza alıyolar tamam ama tamir edecekleri parçalar çok pahlı oluyor ve nedense şimdiye kadar hiç zarar ettikleri yok hep kar hep kar mı olur kardeşim

Zarar ettikleri de oldu. Benim hatırladığım bir ford almışlardı, ondan zarar ettiler.

Hatta bir seferinde eski jeep gibi bir şey almışlardı ve arka taraftaki pas neredeyse tabanı yok etmişti. Aracı tamir ettiler ancak muayeneden geçemedi ve yanlış hatırlamıyorsam aldıkları paraya hurda fiyatına off roadcıya satmışlardı ettikleri bütün masraf yanlarına kalmıştı.
  • Vala bana denk gelmedi belki eskisi kadar izlemiyomdur ondandır
  • quote:

Ben her cuma izliyorum. yeni bölümleri var.
    Eskiden beri izlerim zaten, keşke yeni bölümlerinde Edd China da olsaydı.
    Araba tutkunlarının izlemesi gereken bir program.
    Digitürk kanal 191 de saat 22:25 te..

Hocam bi de tamirat tadilat ticaret oalyı var. Al sat yaparak Aston Martine kadar gitmeyi planlıyor kilolu abimiz. Uzun boylu usta yok bu programda.
  • ooo west coat customs fena birşeydi en çok onu izlerdim hiç kaçırmadan keşke devam etse bide türkiyede böyle mod. yerleri falan olsa keşke mesala hızlı ve öfkeli 1 deki dükkan sahnesi. dükkanda hava filitresinden koltuğa, motor parçalarından,kaska,eldivene kadar herşey var hatta nos falan bile var
  • önceden izlerdim ne güzel..turbo cuma.. şimdi nerde...
  • Her gün izliyordum ben. 16 yaşına yeni girmiş bir ikizlerin arabaları vardı. Birisinde evo 10 birisinde impreza vardı.
  • quote:

Her gün izliyordum ben. 16 yaşına yeni girmiş bir ikizlerin arabaları vardı. Birisinde evo 10 birisinde impreza vardı.

• Turkiyede olduklarını düşünüyorum da

Her program 2-3 kat kar
    Alıyorlar bitik Tofaşı
    Bi boya bi döşeme biraz da Edd amca motoru ve yürüyen aksamı oynuyor.
    Araba 4000
    Masraf 2500 (boya koltuklar motor masraflari vb)
    Satış 12000
    Kar 5500

Bi de "hadi amaa 94 model arabada boya aramıyorsun değil mi" dedi mi tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 7 Haziran 2013; 18:20:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Turkiyede olduklarını düşünüyorum da

Her program 2-3 kat kar
    Alıyorlar bitik Tofaşı
    Bi boya bi döşeme biraz da Edd amca motoru ve yürüyen aksamı oynuyor.
    Araba 4000
    Masraf 2500 (boya koltuklar motor masraflari vb)
    Satış 12000
    Kar 5500

Bi de "hadi amaa 94 model arabada boya aramıyorsun değil mi" dedi mi tamam

• geçen posche caymanı 1000 paunda aldılar
    bizim burada o paraya serçe vermiyorlar loo
    5.vitesi de izliyorum ama bu kadar da vw fanatiği olunmaz arkadaş.
  • şimdi izledim tamirat tadilat ticaretin yeni bölümünü.
    Mike 15 bin dolara camaro aldı.
    Program güzel yanlız Dublajda bazı sorunlar var; Camaro için önden itişli v8 dediler.
  • Beyler şimdi bende DİGİTÜRK yok. Ben bu zevkten mahrum mu kalacağım? Yokmu uydu yayını için tavsiyeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Beyler şimdi bende DİGİTÜRK yok. Ben bu zevkten mahrum mu kalacağım? Yokmu uydu yayını için tavsiyeniz

D-smart var bende
  • Çok eski bir izleyicisiyim, büyük bir edd china hayranıyım. Adam bildiğin yürüyen sanayi elinden her iş geliyor, motoru indiriyor, döşemeleri değiştiriyor, kaportayı değiştiriyor, frenleri düzeltiyor, süspansiyonları değiştiriyor, rot balans yapıyor v.s v.s. büyük hayranlık duyuyorum o adama, tabi o kadar uğraşa rağmen arabaları saçma sapan karlar ile sattıklarını görünce ağız dolusu küfür ediyorum. Tabi olayı normal hayat gibi düşünmemek lazım bu bir tv programı. Birde tamirat tadilat ticaret var tamirat tadilattan sonra o da güzel bir program.
  • Tamirat Tadilat izlenmez mi ? :D

Arkadaş her izlediğimde Edd China saygıyla karışık kendini ezidren bi emekçi olarak üzülüyorum. Adam 3. Sanayi gibi çalışıyor. Motordan anlarım ön takıma karışmam yok. Her işi oldururuz diyor ve olduruyor. Adam yeri geliyor motoru söküyor, şanzımanı indiriyor, ön takımdaki sorunları hallediyor, rot-balans ayarı çekiyor, elektronik aksamla ilgileniyor, iç döşemeyi hallediyor, koltuk astarlarını değiştiriyor, boya yapıyor ve kaportadan anlıyor. Bütün bu işlerden sonra ise her zaman cevabı ''Oldukça kolay bir iş, garajınızda halledebilirsiniz ve böylece ayarı yapan ustaya x papel vermekten kurtulabilirsiniz.''

Kısaca Edd China için izlenir bi programdı. Hala olsa izlerim. Ama sistem değişmiş Edd Usta gitmiş, şişman Mike'la baş başa kalmışız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakone

Tamirat Tadilat izlenmez mi ? :D

Arkadaş her izlediğimde Edd China saygıyla karışık kendini ezidren bi emekçi olarak üzülüyorum. Adam 3. Sanayi gibi çalışıyor. Motordan anlarım ön takıma karışmam yok. Her işi oldururuz diyor ve olduruyor. Adam yeri geliyor motoru söküyor, şanzımanı indiriyor, ön takımdaki sorunları hallediyor, rot-balans ayarı çekiyor, elektronik aksamla ilgileniyor, iç döşemeyi hallediyor, koltuk astarlarını değiştiriyor, boya yapıyor ve kaportadan anlıyor. Bütün bu işlerden sonra ise her zaman cevabı ''Oldukça kolay bir iş, garajınızda halledebilirsiniz ve böylece ayarı yapan ustaya x papel vermekten kurtulabilirsiniz.''

Kısaca Edd China için izlenir bi programdı. Hala olsa izlerim. Ama sistem değişmiş Edd Usta gitmiş, şişman Mike'la baş başa kalmışız.

Yok gitmedi üstad, 2 ayrı program oldu, tamirat tadilatın yeni bölümleri yine cuma günü 21.30 gibi falan yayınlanıyor yine edd usta var o programdada, dün mesela ahşap çerçeveli bir arabayı elden geçirdiler, edd usta motor pis görünüyor diye birde hafif bir yağ kaçağı var diye o eski arabanın motorunu komple söktü, yağ kaçağını anlamak için motoru tezgahın üstünde bile çalıştırdı, aracı boyadılar motoru hallettiler döşemeleri falan hallettiler fabrikadan çıkmış gibi oldu araba, 2 bin papel karlada sattılar.

O programdan sonrada tamirat tadilat ticaret var orda edd usta yok, mike tek başına. Meksika ile amerikaya gitti dünkü bölümde en sonda eski bir rolls royce u 14.000 dolara sattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: bakone

Tamirat Tadilat izlenmez mi ? :D

Yok gitmedi üstad, 2 ayrı program oldu, tamirat tadilatın yeni bölümleri yine cuma günü 21.30 gibi falan yayınlanıyor yine edd usta var o programdada, dün mesela ahşap çerçeveli bir arabayı elden geçirdiler, edd usta motor pis görünüyor diye birde hafif bir yağ kaçağı var diye o eski arabanın motorunu komple söktü, yağ kaçağını anlamak için motoru tezgahın üstünde bile çalıştırdı, aracı boyadılar motoru hallettiler döşemeleri falan hallettiler fabrikadan çıkmış gibi oldu araba, 2 bin papel karlada sattılar.

O programdan sonrada tamirat tadilat ticaret var orda edd usta yok, mike tek başına. Meksika ile amerikaya gitti dünkü bölümde en sonda eski bir rolls royce u 14.000 dolara sattı.

Hocam çok sağolasın ya ben bitti sandım. Bu aralar derslerdi, şeydi falan derken baya geç geldim eve. Geçen hafta Cuma açtım bakalım Turbo Cuma ne alemde diye. Yukarıda bi arkadaşın bahsettiği parabiriktirip onunla iyi bi model almak istediği Tamirat Tadilat Ticaret'e denk geldim. Onu gördüm ve burdaki yorumları da okuyunca Edd Usta emekli oldu sandım. Çok sağolasın söylediğin iyi oldu.

• bende izliyorum internette eski bölümleri varmı bilen varmı ?
  • quote:

Ben her cuma izliyorum. yeni bölümleri var.
    Eskiden beri izlerim zaten, keşke yeni bölümlerinde Edd China da olsaydı.
    Araba tutkunlarının izlemesi gereken bir program.
    Digitürk kanal 191 de saat 22:25 te..

sakallı ve dövmelileri sevmiyorum belki bilirsiniz eskiden bir kişi bir yakınının veya arkadaşının arabasına el koydurtup onu yenilen bir gru vardı o program güzeldi ama heralde kalktı ya da inanılmaz kurtuluş gibi haftadabir yanyınlanıyordur bilginiz varmı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.