Bildirim
Tamirat Tadilat Fan Clup
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
Ben her cuma izliyorum. yeni bölümleri var.
Eskiden beri izlerim zaten, keşke yeni bölümlerinde Edd China da olsaydı.
Araba tutkunlarının izlemesi gereken bir program.
Digitürk kanal 191 de saat 22:25 te..
2 ay öncesine kadar sürekli izlerdim, fakat yeni bölümleri sıkıcı geldiği için izlemeyi bıraktım.edd china sayesinde de araba konusunda çok şey öğrenmişimdir boya ve elektrik aksamı konusunda.programı sunan adam yeni bir programa başlamış konsept aynı fakat bu sefer ülke ülke geziyor ve programı yalnız sunuyor edd china yok yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: yedektr
quote:
2 ay öncesine kadar sürekli izlerdim, fakat yeni bölümleri sıkıcı geldiği için izlemeyi bıraktım.edd china sayesinde de araba konusunda çok şey öğrenmişimdir boya ve elektrik aksamı konusunda.programı sunan adam yeni bir programa başlamış konsept aynı fakat bu sefer ülke ülke geziyor ve programı yalnız sunuyor edd china yok yani.
Evet aynen öyle. fakat ben yinede izliyorum. hani ülkede hangi araba tutuluyor, fiyatlar nedir bunları görebiliyoruz.
Mesela japonya da araba alırken asla pazarlık yapmıyorlar.
10 bin dolar ise, 10 bin dolara satılıyor. bunu bu gece programda öğrendim.
-
Turbo Cuma'da tek başına.
Traş bir program aslında. Araba toplandıktan sonra gelen alıcılar falan bence düzmece, Mizansen yapılıyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yedektr
quote:
2 ay öncesine kadar sürekli izlerdim, fakat yeni bölümleri sıkıcı geldiği için izlemeyi bıraktım.edd china sayesinde de araba konusunda çok şey öğrenmişimdir boya ve elektrik aksamı konusunda.programı sunan adam yeni bir programa başlamış konsept aynı fakat bu sefer ülke ülke geziyor ve programı yalnız sunuyor edd china yok yani.
Evet aynen öyle. fakat ben yinede izliyorum. hani ülkede hangi araba tutuluyor, fiyatlar nedir bunları görebiliyoruz.
Mesela japonya da araba alırken asla pazarlık yapmıyorlar.
10 bin dolar ise, 10 bin dolara satılıyor. bunu bu gece programda öğrendim.
çok bilgilendirici bir program fakat ilk zamanlarında ki gibi değil artık kabak tadı vermeye başladı, programı izlerken iyice sıkılmaya başladığım için bende izlemeyi bıraktım.şu sıralar 5. vitesi izliyorum, sürekli spor otomobil inceliyorlar.mesela bugün bmw m5 ile lexus ixf yi konfor konusunda karşılaştırdılar, en konforlu ve güçlü olarak m5'i seçtiler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Turbo Cuma'da tek başına.
Traş bir program aslında. Araba toplandıktan sonra gelen alıcılar falan bence düzmece, Mizansen yapılıyor.
bi ara west coast customs vardı fena modifiyeler yapıyolardı ne oldu ona bilmiyorum.bir de cuma akşamları ab motoerusda rally diye bir program var asıl ismi gumball 3000 istemediğiniz kadar super sport araçlar var. -
Evet west coast programını bende her gün izlerdim fakat kaldırıldı. şuan onun yerinde Chop shop adında bir program var, fena değil izlenir.
Ayrıca History HD de banger ailesi ve Kont"un arabaları var. -
Peki chop shop u izliyor musunuz ? Hurda arabaları alıp keserek yeni bir araba tasarlıyorlar yani el yapımı bir araba ortaya çıkarıyorlar , yaklaşık 10 bölümü var yeni bölümler değil ama her izlediğimde zevk alıyorum. Bir bölümü 3 ayda çekiliyormuş. Hafta içi 15:00 da başlıyor, izlemenizi tavsiye ederim
Bugün ki programda porsche 944 ü chevrolet camaro tarzı bir şeye çevirdiler
-
Evet izliyorum. Bir programda ise; kazalı bir Subaru imprezayının motorunu alıp, Vw golf Mk3 e taktılar.
@mertdo2 -
-
Severek izlediğim iki programdan birisiydi ama artık eskisi gibi değil, tamiratı yapan vatandaşı göstermiyorlar
Birde CCC ( chasing classic car ) diye bir program var, ordada çok eski arabaları alan tamir eden ve satan bir amca vardı, eski bölümlerinde arabayı tamir ederken gösterirler ne kadar harcadıklarını söylerlerdi ama artık bu programdada tamir kısmını göstermiyorlar
Benim ilgimi çeken nokta tamir kısmıydı, nasıl yapıldığı ortalama ne harcandığı ama her iki programdada nedense tamir kısmını kestiler. -
uzun boylu tamiratçı varken daha iyiydi sanki.dün japonyada kar edemedi.ne zaman bi araba alsa etrafında alıcısı hemen çıkıyor.burda araba almak çok zor diyoruz adamlar japonyada joystick ile araba aldılar müzayeden -
Bende her cuma akşamı izliyorum..İyi bir program fakat bence ; Overhaulin , Street Custom,Jassie Jamesin garajı vb programların yerini asla tutamaz..Cuma akşamları Hotrod ve classic araçlarla ilgili daha sonra spor ondan sonra supersport larla ilgili program yapılsa daha iyi olur..Şimdi tamirat-tadilat-ticaret var..Bence pek yararlı değil.. -
Tamirat-Tadilat:Ticaret çıkmış bide.Japonlar pazarlıksız araba alıyordu bizim elemandan.En son aldığı toyota bozuk çıkınca kar edemedi .Genel konu açsak mı acaba güzel programdır.
-
Dünyayı gezmeye başladı şimdi. türkiye'ye de gelsin bi şahin almaya falan çalışsın :p -
quote:
Orijinalden alıntı: IxnayOnTheSmash
Dünyayı gezmeye başladı şimdi. türkiye'ye de gelsin bi şahin almaya falan çalışsın :p
Bence gelecek zaten zira program fragmanında eski 1000000 lira gözüküyor. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mitto
quote:
Orijinalden alıntı: IxnayOnTheSmash
Dünyayı gezmeye başladı şimdi. türkiye'ye de gelsin bi şahin almaya falan çalışsın :p
Bence gelecek zaten zira program fragmanında eski 1000000 lira gözüküyor. :)
Aynen türk parasını bende gördüm ve merak ediyorum -
Bende digiturkten izliyordum digiturk kapanınca izleyemiyorum.. Acaba bunları türkçe altyazılı veya dublajlı veren bir site var mı? -
Güzel program ama EDD'i arıyor insan.
Eski bölümlerine denk gelince daha bir hevesle izliyorum . -
Ya adamlar arabaları ucuza alıyolar tamam ama tamir edecekleri parçalar çok pahlı oluyor ve nedense şimdiye kadar hiç zarar ettikleri yok hep kar hep kar mı olur kardeşim
Benzer içerikler
- geri geri araba kullanmanın püf noktaları
- 1.5 dci motor
- engelli raporu ehliyeti iptal eder mi
- evin önüne park etme hakkı
- aslan besleyen yemini düşünmez
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X