Şimdi Ara

Tamirat Tadilat Fan Clup (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: altrea

Anadol alıp yapacaklardı ne oldu?

Aynen ya.Galiba yattı o iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkezde digitürk yok ve bu program zaten uyduda bedava yayınalnıyor tr gelince iğrenç bir dublaj ile kanal size onu satıyor..
  • İzliyorum çok sevediğim bi program ediieeee :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçırdığımız eski bölümleri internetten neden izleyemiyoruz yada ben mi bulamadım nedir araştırdım biraz yok bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Çok gözel proğramdı edd varken ama şimdi sadece al sata dönmüş pek izlemiyorum çok faydalı güzel bilgiler vardı anlatımı net ve güzeldi :) hatta diyordum bu adamların yanında yaşasam 2. El araba alsam direk bunlardan alırdım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desolte -- 18 Eylül 2014; 18:45:12 >
  • Şu anda yayında program bir celica aldı, programın ön tanıtımında TL amblemi var. Acaba Türkiye'ye geldiği seriyi tekrar mı veriyorlar yoksa yeni bir seri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Şu anda yayında program bir celica aldı, programın ön tanıtımında TL amblemi var. Acaba Türkiye'ye geldiği seriyi tekrar mı veriyorlar yoksa yeni bir seri mi?

Türkiye ye geldiği seri derken.Yaklaşık 4 aydır discovery izleyemiyorumda.

• 2012'de gelmişti yanılmıyorsam o bölümleri izleyemedim.

http://shiftdelete.net/tamirat-tadilat-ekibi-turkiyede-35426

Şimdi tekrardan hurdadan turboya diye bir seri ile yayın yapıyor. Acaba bu yayınlanan iki sene önce yayınlanan bölümlerin tekrarı mı? Yoksa yeni bölümler mi?
  • Bende denk geldikçe izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Ya adamlar arabaları ucuza alıyolar tamam ama tamir edecekleri parçalar çok pahlı oluyor ve nedense şimdiye kadar hiç zarar ettikleri yok hep kar hep kar mı olur kardeşim

Zarar ettikleri de oldu. Benim hatırladığım bir ford almışlardı, ondan zarar ettiler.

Mercedes 190E modelinden de zarar ettiler. Hatta pazarlık bitince programdaki şişmanın suratı değişmişti.

Programın eski bölümleri internetteki izlenen sitelere verilmişti. Yayıncı firma telif hakkı sebebiyle programları bir süre sonra sildiriyor. Bu sezona kadar olan bölümleri torrent ile yedeğime aldım.

Ticaret yapılan programın birkaç bölümüne baktım ama beğenmedim. Edd China yapımı olanlar daha iyi. En çok Renault Alpine, Morgan +4, TVR bölümünü beğendim.

Programın ilk bölümleri işçilik olarak çok kaliteli olmasa da tamir öğreten bir yapıdaydı fakat 7-8 sezonlara gelince iş biraz şova dönüştü. Öğreticilik biraz daha geri planda kaldı fakat işçilik kalitesinde gelişme oldu. İnsana tamir konusunda cesaret veriyor.

Kendi arabamda motor, elektrik, döşeme, kaporta konularına ben de el attım. Alet edavat çeşidim çok olsa daha fazlasını da yaparım. İşe girişirken elime aleti alıp girişmiyorum. Otomobillere ait broşürler, tamir kitapları, şemalar ve bunun yanında yapılacak işle ilgili(kaporta tamiriyse düzeltme, dolgu boya ile ilgili ders notları veya kitaplar) dokümanları da toplayarak çalışıyorum. Yapımcı varsa ben de farklı arabalarda tecrübe edinirim.

• Ben program diye dıscover scıence'daki gök gürültüsü yarışçıları programına derim.Her bölümde 1000 er sterlin verdikleri 3 takım hurdacıdan aldıkları arabalar her hafta başka başka modifiyeler ve tasarımlar yaparak zorlu toprak pistlerde yarıştırıyorlar.Araba tutkunlarını tam anlamıyla doyuracak bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Ben program diye dıscover scıence'daki gök gürültüsü yarışçıları programına derim.Her bölümde 1000 er sterlin verdikleri 3 takım hurdacıdan aldıkları arabalar her hafta başka başka modifiyeler ve tasarımlar yaparak zorlu toprak pistlerde yarıştırıyorlar.Araba tutkunlarını tam anlamıyla doyuracak bir program.

1000sterlin 3500tl falan yapıyor galiba.adamlar yanlış hatırlamıyorsam 300sterline falan çalışan araba alıyodu.

• Hocam bölümler türkçe ise torent linkini verme imkanınız var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Hocam bölümler türkçe ise torent linkini verme imkanınız var mı ?

Bölümler İngilizce. Station E30' un olduğu sezonun videolarında flemekçe altyazı var. Season 1 complete, season 2 complete gibi aratırsanız daha rahat indirebilirsiniz. Eksikler varsa ingilizce wikipedia sayfasından kontrol edebilirsiniz.
  • izlenebilecek site ve benzeri yer var mı bir kaç yer buldum ama video kısımları hep eksik yarıda bitiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus

izlenebilecek site ve benzeri yer var mı bir kaç yer buldum ama video kısımları hep eksik yarıda bitiyor...

Telif haklarından dolayı videolar siliniyor. Mesela, isim vermeyeyim, video tüpü olarak bilinen sitelerde bölümü üç parça olarak koyarlarsa birini siliyorlar. Tek parçaysa bir süre sonra tamamen siliniyor. Kotasız internet varsa paylaşılan bir sunucudan indirip izlemekten başka çare kalmıyor.

11. sezon bitmedi mi daha? 11. sezon complete bağlantısı çıksa indireceğim. 2CV, Amphicar gibi otomobilleri kaçırmak istemiyorum.
  • Bkz. otobelgesel.com

denk geldikçe kaydedip yeni bölümleri yüklüyorum siteye.
  • Teşekürler
  • Hyundai Motor Company kullanıcısına yanıt
    Hocam ''fun clup''ı ''fan club''olarak değiştirirseniz daha doğru olur:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.