Şimdi Ara

Tam kapanmadan sonra 3 aşamalı açılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2. aşamada küçük esnaf

3. aşamada lokanta ve kafelerin açılması planlanıyormuş. Her bir aşamanın en az 1 hafta süreceğini düşünürsek lokanta ve kafelerin hazirana kadar kapalı kalacağı sonucu çıkıyor. Sizce nasıl bir açılma yapılmalı? Sıralama değişmeli mi yoksa aşamasız tam açılma mı yapılmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverexis -- 5 Mayıs 2021; 14:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yavaş açsınlarda gaz yapmasın.

• Okullar neden açılıyor? Dönem bitti sayılır zaten.

• bu tarihten sonra okulların tekrar açılması saçmalık olur eylülde açın işte ne gerek var

• Turiste hersey serbest

• Haziran'in sonunda hayat yavas yavas normale donmeye baslar diye dusunuyorum

• kaymak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okullar açılırsa çok kötü olur zaten 2 temmuzda kapanacak 1.5 ay için gereksiz olur son 2-3 haftası zaten boşa gidiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazın açılır kışın kapanır bu pandemi 5 sene den önce bitmicek buda burda kalsın

• güya tam kapanma var ama en az 15-20 milyon bence dışarıda.

kapanacaksak tam kapanalık atlatalım bu illeti. yoksa bana bişeyu olmaz mantığı ile gidersek ki dış ülkelerde gözlemlediğim kadarıyla böyle. Daha uzun yıllar bu corona ve turevlerinden kurtulamayız asla.

bill gates bile 2022 sonu diyor. bence çok iyimser. su an binler ölüyor yakında milyonlar ölücek bence. Paranoyak oldum evden dışarı çıkmıyorum aylardır. 2 hafta önce bir çıktım. sonra 13 gün kendimi kapadım eve. dahada çıkmam çok uzun süre bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Mayıs 2021; 16:35:6 >
  • BabyLatte kullanıcısına yanıt

aşılama gayette çözüyor 5 yıla falan gerek yok

• Okulu açıp sınav yapınca eğitim seviyesinin ülke çapında artacağı gibi bi fikir var sanırım bu yüzden okul açma hevesi. Şu an ne olduğu zaten belli değil sözde kapanma işte. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

mutasyon geçiriyor. aşılar etkisiz kalabilir.

senede bir defa aşı tedarik yapacak mısın

israil gibi küçük ülkelerde kararlar ve uygulamalar konusunda sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum.

Uğur Şahin e göre en az 10 yıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

aşılama gayette çözüyor 5 yıla falan gerek yok

İsrail şimdilik böyle görünüyor ve kalp iltihabı görülen çok insan olmuş aşı dan sonra gelecek belirsiz 2.nesil aşılar cikicak seneyi bulur ayrıca sürekli mutasyona ugruyam bir virüs 5 seneden önce çok zor normale dönmek tabi bu benim düşüncem

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

https://www.seyahatsagligi.gov.tr/Site/HaberListesi/VEBA

Virüs sihirli bir şekilde yok olmayacak zaten yine arada vakalar çıkacak insanlar aşılandığından yayılım olmayacak şu an yapılan önlemlere gerek kalmıyacak denilen o

Yıllardır her yıl gribe karşı senelik aşı tedariği yapılıyor zaten çok imkansız bir şey değil

Dünya üzerinde mutasyon geçirme yeteneğine sahip ilk virüs değil bu virüs en geç 1-2 yıl içinde gelişmiş ülkelerde corona virüs diye bir virüs olduğu unutulur türkiye açısından pek söz veremiyorum türkiye yönünü afrika ülkelerine döndüğünden bakalım zamanla göreceğiz

• BabyLatte kullanıcısına yanıt

Yani israilde 3-5 aya kalmaz tekrar günlük 10bin vaka sayısına ulaşır diyorsunuz peki ben size o zaman tekrar yazarım

• Proprietor P kullanıcısına yanıt

ben o kadar ümit verici olarak bakmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Yani israilde 3-5 aya kalmaz tekrar günlük 10bin vaka sayısına ulaşır diyorsunuz peki ben size o zaman tekrar yazarım

Olmasın tabiki hiç bir ulkede yüksek vakalar gönül isterki dünya da azalsın aşılanma hizlansin ama demek istediğim uzun bir süre bizimle yasicak ve zaman zaman kısıtlamalar olucak grip den daha hızlı bulasi ve öldürücülugu var kimde ne etki yapiyor daha net birşey bulamadılar 2. 3.nesil aşı lar daha etkili olur buda 5 seneyi bulur seneye normalde dönmemiz imkansız

• Açsınlar 1 ekimde kapanmaya devam ederiz

• Kadeli değil direk açılmalı millet kafayı yedi orasında burasında sıkıntıdan lekeler çıkmaya başlafı. Ekonomik bunalımda kafayı yiyem millet sokaklara tükürür

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.