Şimdi Ara

Tam Altın = 624 TL / 12 Taksit - Bank Asya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altın fiyatları düşmüşken taksitli altın almak istiyorum.

Şu anda görebildiğim kadarıyla en uygun fiyat sanalreyonum sitesinde... Bank Asya karta 12 taksitte 624 TL fiyatı var.

Daha uygun var mı sizin gördüğünüz acaba?

http://www.sanalreyonum.com/urun/ziynet-tam_833650.aspx?CatId=32690&ref=akakce&v=1.73.3

• asya kart kullananlar için avantajlı bir fiyat.Çeyrek fiyatı 156 lira,sitede kargo ücreti 7 tl,çoklu alımlarda onunda önemi kalmaz.
  • sanalpazarda bonusa özel 12 taksit ve eylülde öde var. cüzdanında para olan bir sanalpazar üyeliği bulursan hesaplı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

Altın fiyatları düşmüşken taksitli altın almak istiyorum.

Şu anda görebildiğim kadarıyla en uygun fiyat sanalreyonum sitesinde... Bank Asya karta 12 taksitte 624 TL fiyatı var.

Daha uygun var mı sizin gördüğünüz acaba?

http://www.sanalreyonum.com/urun/ziynet-tam_833650.aspx?CatId=32690&ref=akakce&v=1.73.3

Ben bu siteden altın aldım altını zarfın içine koymuşlar yollamışlat hiç guvenli değildi altın elle bile altın oldugu hissediliyordu 5 gun sonra gonderdiler mesela ben hepsiburada ve gitti gidiyordan altın almıştım adamlar öyle bir sarmışlarki altın oldugu belli olmuyordu buna dikkat edin bence

• çeyrek fiyatı iyi 12 taksitle yatırım mı yapsak...
  • Tam altınla uğraşmak yerine uygun satan bir yerlerden gram altınla deneyin şansınızı. Sanalreyonumda 5 gram altın kargo hariç asya 12 taksitle 486 lira.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de burdan aldım. 9 adet 624 ten bank asya bencede çok uygun bir site
  • bizim evin arka sokağında
  • bugün ki piyasa kapanış fiyatı 590 TL sanırım...
    sitede 12 taksit 624 lira.
    taksit isteyen için anlamlı olabilir.
  • öyle heryerden altın alınmaz...satmak istediğinizde içindeki bakır oranı fazla ise çok zarar edersiniz..öyle sanal ortamdan alım çok saçma..
  • ulan bundan 5-6 ay once bir cumhuriyet altınını 670 e almıştım işe bak sen kar edelim derken nolduk şimdi altın da duşuyor iyiimi
  • Hepsiburada ile arasinda 50 TL den fazla fark var.. Neden bu kadar farkediyor?
  • arkadaşlar altın alan varmı burdan?
    ben 4000 liralık limitimle ceyrek almayı planlıyorum 12 taksıtle tavsıye edermısınız.mantıklı gelıyor bana.
  • arkadaşlar sabah 1 tane tam altın sipariş ettim asya 12 taksitte aldım , 2 saat sonra aradılar kargonuzu gönderiyoruz dediler tamam dedim, konudaki mesajda kargolamanın kötü oldugu yazıyordu, altını nasıl gönderiyorsunuz dedim altın oldugu için 2-3 kere paketleyip gönderiyoruz dediler, altın gelince haber veririm
  • 0,5 gram yani yarım gram külçe altın 87 tl , 1 gram külçe altın 99 tl,neyin kafasını yaşıyor acaba bunlar?
  • Altın daha düşer mi ?
    Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Altın daha düşer mi ?
    Ne dersiniz?

Yaz geliyor,düğün mevsimi v.s başlıyor bundan sonra düşeceğini sanmıyorum.
    Ama fazla kazanç getirecek kadar yükleceğinide düşünmüyorum.
    Orta karar yazı bitirir gibi geliyor.
  • Bu saatten sonra yatırım icin altın almam zarar ettirdi beni halen bekliyorum bozdurmak icin ama zannetmiyorum daha da dusecek. Dugun dernek hikaye, altın fiyatları dunyaya gore endeksli, herkes bizim gibi yaz dugunu yapıp altın takmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bu saatten sonra yatırım icin altın almam zarar ettirdi beni halen bekliyorum bozdurmak icin ama zannetmiyorum daha da dusecek. Dugun dernek hikaye, altın fiyatları dunyaya gore endeksli, herkes bizim gibi yaz dugunu yapıp altın takmıyor

Aynen öyle. Kaç kuruşluk altınımız varki ülke olarak. Altında ipler Amerika'nın elinde ne isterse onu yapar, çıkarır düşürür, keyfi bilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.