Şimdi Ara

Tam Altın = 624 TL / 12 Taksit - Bank Asya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bu saatten sonra yatırım icin altın almam zarar ettirdi beni halen bekliyorum bozdurmak icin ama zannetmiyorum daha da dusecek. Dugun dernek hikaye, altın fiyatları dunyaya gore endeksli, herkes bizim gibi yaz dugunu yapıp altın takmıyor

Aynen öyle. Kaç kuruşluk altınımız varki ülke olarak. Altında ipler Amerika'nın elinde ne isterse onu yapar, çıkarır düşürür, keyfi bilir.

Sırf biz değil dünyadaki birçok ülkede yaz düğünlerinde altın takma adeti vardır,sadece Türkiye olarak düşünmeyin.
    Hindistanı bir araştırın örneğin,düğün öncesi 50 kg olan bayan,düğün sonrası üzerine takılan altınlarda 60-70 kg oluyor.
     Tam Altın = 624 TL / 12 Taksit - Bank Asya

• bank asya kartım yok ancak kafamı birşey kurcaladı

%1 %2 komisyon ne demek oluyor

taksitli fiyatların üzerine mi komisyon alıyor yoksa komisyonlu halleri mi bunlar
  • Hindistan'ı burdaki birçok kişiden daha iyi biliyorum endişe etmeyin. Hindistan'ın ülke olarak rezervleri birileri Amerika'nın çok altında. Hindistan'ın etkisi olabilir ama çok fazla birşey beklememek lazım. Altın piyasası artık öyle bir hal aldıki kim ne olacağını kestiremiyor. Eskiden uzman geçinenler üç aşağı beş yukarı tahminde bulunabiliyorlardı.
  • altının biraz daha inip tekrar yükselişe geçeceğini düşünüyorum. likidite krizinin aşmak adına nakite dönülüyor. Merkez bankaları altın bozduruyor. kısa vadede şu an için altın alımı yapmak tehlikeli olabilir uzun vadede getirisi oalcaktır. ben alım için 1 ay kadar daha bekleyeceğim.
    yatırım tavsiyesi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

bank asya kartım yok ancak kafamı birşey kurcaladı

%1 %2 komisyon ne demek oluyor

taksitli fiyatların üzerine mi komisyon alıyor yoksa komisyonlu halleri mi bunlar

Listedeki fiyatlar komisyon eklenmiş fiyatlar diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Hindistan'ı burdaki birçok kişiden daha iyi biliyorum endişe etmeyin. Hindistan'ın ülke olarak rezervleri birileri Amerika'nın çok altında. Hindistan'ın etkisi olabilir ama çok fazla birşey beklememek lazım. Altın piyasası artık öyle bir hal aldıki kim ne olacağını kestiremiyor. Eskiden uzman geçinenler üç aşağı beş yukarı tahminde bulunabiliyorlardı.

Bende zaten çok fazla birşey bekleyin demedim,orta kararda seyreder,kar ettirmezse zararda ettirmez dedim.
    Ama elbet kesin olarak şu olur diyemez kimse.
  • nakit alımda 592 tl ye alırsınız hesabınızı ona göre yapmanızda yarar var

edit birde gramında 1-2 tl daha düşme ihtimali konuşuluyor şuanda da fiyatlar uygun ama , yatırım yapmak istiyorsanız haziran ayı girmeden alımınızı yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 16 Mayıs 2012; 18:16:59 >
  • Altın alan/satan birisi olarak söylüyorum uzun vadede 5-10 yıl sürekli birikim yapmayacaksanız nakitde kalmanız daha avantajlı olabilir Ama şunuda unutmayın eğer altın cıkarsa niye almamaşım altın alsam şöyle olurdu diyeceksiniz ama altınınız yoksa düşsede cıksada takmassınız :) lakin düzenli geliriniz var aylık 1 adet çeyrek atıyorsanız kenara yada kiralık kasanıza 5-10 yıl içinde illaki kar edeceksiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Sırf biz değil dünyadaki birçok ülkede yaz düğünlerinde altın takma adeti vardır,sadece Türkiye olarak düşünmeyin.
    Hindistanı bir araştırın örneğin,düğün öncesi 50 kg olan bayan,düğün sonrası üzerine takılan altınlarda 60-70 kg oluyor.

Ama şunu unutma, takılan altınları yastık altında saklayan nadir ülkelerden birisiyiz

Ayrıca storm arkadaşın dediği gibi Dünyada altın piyasasını ABD yönetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 16 Mayıs 2012; 20:44:36 >

• arkadaslar site güvenilir mi ? yatırım amaclı amayı düşünüyorum
    şikayet sitelerinde yogun şikayet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfuiknow -- 16 Mayıs 2012; 21:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

arkadaslar site güvenilir mi ? yatırım amaclı amayı düşünüyorum
    şikayet sitelerinde yogun şikayet var

siteden alışveriş yapan varmı ?bende mayıs sonunda alışveriş yapmayı dusunuyorum.
  • Bir anlık gazla altın alımı yaptım bu siteden,umarım sağ salim sorunsuz şekilde elime geçer...
  • altin 90'di 94 oldu burda fiyat hala ayni?

Allah Allah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

altin 90'di 94 oldu burda fiyat hala ayni?

Allah Allah

nasıl aynı 657 tl şuan 12 taksitle
  • 2 gün oldu altınlardan haber yok,mail attım cevapda gelmedi kıllanmaya başladım yavaştan...
  • Ya arkadaşlar başka altın alan oldu mu bu siteden? 16sında sipariş verdim ne altın var ortada,nede mail ve telefonlara cevap. Nerden gördümde bulaştım bu işe...
  • Biz de aldık ama daha ses seda yok.
  • kargo nezaman gelir diye 2 kere mail attım bu hafta kargoya verilecek dediler
  • arkadaşlar aklı olan hemen siparişini iptal etsin.
    çünkü ne telefona nede maile cevap var ben 14 ünde aldım bana herhangi bir şey gelmedi 5 gün uğraştım sonunda kendileri benden habersiz bir şekilde iptal ettiler ve ben kurtuldum.
  • Ben denemiştim.Biraz geç kaliyorlar ama sonunda geliyor.Mail ile iletişimde cevap gelir oradan iletişim kurun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.