Şimdi Ara

Tam Altın = 624 TL / 12 Taksit - Bank Asya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sebeple sonucu karıstırmamak gerekir. Fiilen ayni gibi gozuken seyler hukuken farklı olabilir. Iliski nikahın sonucudur. Sadece iliski icin nikah yapmak beyinsizliktir. Iliski evliligin mesru sonucudur. Neticede mesru iliskiyi zina ile ayni goren kafaya diyecek bir sey yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya düzene uyup günah işlemeyeceksin ya da o işi hiç yapmayacaksın.
    Bankacılık yapıpta faizle borç vermeden,paraya faiz işlemtmeden,kredi kartına gecikme faizi yazmadan bu işi yapamazsın.

Sonuç olarak 2013 ertelemeli 12 taksitli adavantage ile yeniçarşımdan ya da 6 taksitli maximum ile gittigidiyor şu an en avantajlısı...
  • Gittigidiyor bu konu da hiç biriyle yarışamaz Altın alış/satış fiyatı orta da sonuçta. gittigidiyora %10 komisyon veren satıcı altınını nasıl uygun bi fiyata satabilir. Çeyrek altının fiyatı 170 lira gittigidiyorda bunun minimum 189 liraya satılması gerekiyor ki satıcının eline 170 lira geçsin ha bi de 12 taksitte ekstra faiz uyguluyo. Arkadaşlar reklam kokan hareketler demiş ama herşey ortada bizdealtında çeyrek altın 12 taksit ekstra bonusa 5 ay erteleme cardfinansa 3 ay erteleme worlde 2 ay erteleme ve tüm diğer kartlara 12 ay teksitle 183 liraya satılıyor. Hatta üşenmedim baktım gittigidiyora çeyrak altın 192-199 fiyatları arasında satılıyor 12 taksit olunca 218 TL oluyo şimdi karşılaştıralım isterseniz?

çeyrak altın
    bizdealtin da 5 ay erteleme +12 taksit ile 183 lira
    gittigidiyor da 12 taksit 218 lira sadece axess e 196 lira

218-183 =35 Lira her çeyrek altında 35 lira zarar varken nasıl gittigidiyo önerilebilir. fiyatlar ortada sonuçta diğer ürünler için bişey diyemem ama altında herşey ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.civi -- 18 Eylül 2012; 12:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

Zina haram, karı kocanın iliskisi helal.. Faiz haram, alısveris helal.. Evlilik diye bir kılıf uydurmuslar mı diyecegiz!

Cinsel ilişki münasebeti ile kıyılan imam nikahı caiz mi? Bana kar payı ile faiz arasındaki farkı açıkla? Bank Asya kredi kartı ödemesini 1 yıl geciktiriyim benden ne alacakları? Körü körüne bağnazca savunmayın.

sağında 1 olan sıfır ile solunda 1 olan sıfır aynı değişdir.
    biri 10 iken diğer 01 olur.
    aynı eylemleri farklı amçlar ile yaparsanız aynı sonucu alsanızda amaçlar farklı olduğu için sonuçlarınızda farklı olacaktır.

işin özüne girmek ve kendi bakış açımıza bakmamız gerekir.

kredi kartı ile alışverişe karşı çıkanlar olduğu gibi buna cevaz verenlerde olmuştur.
    bu kararları verenlerin dayanaklarıda vardır. ilgili kişilere sorarsanız bunu rahatça öğrenebilirsiniz.

ticaret helaldir. fazla kar ise tasvip edilmemiştir. kkonu hakkında da epeyi de tartışılmıştır. 10 liralık ürün 100 liraya satıldığında fazla kar var mıdır yok mudur gibisinden. burada devreye ürünü 10 tlye alırsın ancak sana maliyeti 90 lira olabilir. taşıması, verigsi depolaması işçilik vs..

vadeli mal satmakta gayet yaygındır. buradaki püf noktaya bakmak gerekir. vade farkının nasıl hesaplanacağı hususu devreye girer. bu budur demekte tam doğru sonucu vermeyebilir.

sonuçta kişi helalden et isterse helal kesim hayvan eti almalı. bu hayvanında besmele ile kesilmesi gerekir. besmelesiz ateist birinin bizim kestiğimiz gibi bir hayvanı kesse eti haram olur. aynı işlem fakat ters bir durum.

niyetlerin buna uygun olması gerekir.

kimisi için bu fark etmez. sadece faydasını düşünür. buna bişey denilemez. kimisi ise helal için uğraşır. kendisince vicdanı ile bu kanaat ederse işlemi gerçekleştiri. belki isabet eder belki etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: u.civi

Gittigidiyor bu konu da hiç biriyle yarışamaz Altın alış/satış fiyatı orta da sonuçta. gittigidiyora %10 komisyon veren satıcı altınını nasıl uygun bi fiyata satabilir. Çeyrek altının fiyatı 170 lira gittigidiyorda bunun minimum 189 liraya satılması gerekiyor ki satıcının eline 170 lira geçsin ha bi de 12 taksitte ekstra faiz uyguluyo. Arkadaşlar reklam kokan hareketler demiş ama herşey ortada bizdealtında çeyrek altın 12 taksit ekstra bonusa 5 ay erteleme cardfinansa 3 ay erteleme worlde 2 ay erteleme ve tüm diğer kartlara 12 ay teksitle 183 liraya satılıyor. Hatta üşenmedim baktım gittigidiyora çeyrak altın 192-199 fiyatları arasında satılıyor 12 taksit olunca 218 TL oluyo şimdi karşılaştıralım isterseniz?

çeyrak altın

218-183 =35 Lira her çeyrek altında 35 lira zarar varken nasıl gittigidiyo önerilebilir. fiyatlar ortada sonuçta diğer ürünler için bişey diyemem ama altında herşey ortada

Sanırım bu tam size göre
    http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/10-lu-eko-ceyrek-yeni-tarih-gf-64450356

• quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

quote:

Gittigidiyor bu konu da hiç biriyle yarışamaz Altın alış/satış fiyatı orta da sonuçta. gittigidiyora %10 komisyon veren satıcı altınını nasıl uygun bi fiyata satabilir. Çeyrek altının fiyatı 170 lira gittigidiyorda bunun minimum 189 liraya satılması gerekiyor ki satıcının eline 170 lira geçsin ha bi de 12 taksitte ekstra faiz uyguluyo. Arkadaşlar reklam kokan hareketler demiş ama herşey ortada bizdealtında çeyrek altın 12 taksit ekstra bonusa 5 ay erteleme cardfinansa 3 ay erteleme worlde 2 ay erteleme ve tüm diğer kartlara 12 ay teksitle 183 liraya satılıyor. Hatta üşenmedim baktım gittigidiyora çeyrak altın 192-199 fiyatları arasında satılıyor 12 taksit olunca 218 TL oluyo şimdi karşılaştıralım isterseniz?

çeyrak altın

Sanırım bu tam size göre
    http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/10-lu-eko-ceyrek-yeni-tarih-gf-64450356

10 eko pakete de baktım adet çeyrek altın 201.4 TLye geliyor 10lu paketi 2.014,88TL. Taksitle fiyatlarına baktığında göreceksin

şimdi 183TL diyorum 12 taksitle 5 ay erteleme falan ben en uygun paketle 201.4 TLyi gösteriyosun sen :) Gittigidiyorun altında rekabet etmesi mümkün değil çünkü biliyosun ki %10 satıcıdan komisyon alıyor satıcı da bunu fiyata ekliyor haklı olarak ;)

• Abilerinden kıvırmayı iyi öğrenmişler sağından solunan geçerler ama cevap veremezler. :) sorular nasıl basitti oysa. Birilerini kandırırsınız da hesabınız öbür tarafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucivi

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

quote:

çeyrak altın

Sanırım bu tam size göre

10 eko pakete de baktım adet çeyrek altın 201.4 TLye geliyor 10lu paketi 2.014,88TL. Taksitle fiyatlarına baktığında göreceksin

şimdi 183TL diyorum 12 taksitle 5 ay erteleme falan ben en uygun paketle 201.4 TLyi gösteriyosun sen :) Gittigidiyorun altında rekabet etmesi mümkün değil çünkü biliyosun ki %10 satıcıdan komisyon alıyor satıcı da bunu fiyata ekliyor haklı olarak ;)

hocam sen nasıl bakıyosun anlamadım...kocaman axesse 12 taksıtle yazıyor ve fıyatı 1799 tl 12 taksıtlı ....neden bu kadar bu sıteyı savunuyosun anlamadım...ayrıca maxipuan kampanyasıda var bıtmedıyse yanı 6 taksıtle 1700 tlye gelıyor....

• Herşeyi geçtim bu konu niye hala duruyor onu anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.