Şimdi Ara

Tam Altın = 624 TL / 12 Taksit - Bank Asya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her ay yatırım amaçlı altın alan biriyim siz hangi mantıkla 12 taksit altın alıyosunuz ben onu anlmadım yani yanlış anlamyın eğer mantıklı gelirse bende öyle yaparım ama bana hiç mantıklı gelmior.

evet altın çok düşen yada çok çıkan bir yatırım aracı olabilir. fakat şöyle bir durum söz konusu örn şu an 590 olan altın bence 12 ay sonra çok kestiremediğimiz bir rakam olur tabi 12 takst avantajı bazıları için ideal olabilir. ben her ay 3 lira 2 lira için 4 yer geziyorum alırken nekadar ucuza alsam okadar kar diye. ayrıca yatırım için alıyorsanız altından en az 2 yıl bir beklentiniz olmasın . ben 680 tl yede altın aldım 6 ay önce şu an 590 ama 2 yıl sonra 700 ü bile görmesi muhtemel zira 450 tl ye cumhuriyet alındıgını biliyorum az bir zaman önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

her ay yatırım amaçlı altın alan biriyim siz hangi mantıkla 12 taksit altın alıyosunuz ben onu anlmadım yani yanlış anlamyın eğer mantıklı gelirse bende öyle yaparım ama bana hiç mantıklı gelmior.

evet altın çok düşen yada çok çıkan bir yatırım aracı olabilir. fakat şöyle bir durum söz konusu örn şu an 590 olan altın bence 12 ay sonra çok kestiremediğimiz bir rakam olur tabi 12 takst avantajı bazıları için ideal olabilir. ben her ay 3 lira 2 lira için 4 yer geziyorum alırken nekadar ucuza alsam okadar kar diye. ayrıca yatırım için alıyorsanız altından en az 2 yıl bir beklentiniz olmasın . ben 680 tl yede altın aldım 6 ay önce şu an 590 ama 2 yıl sonra 700 ü bile görmesi muhtemel zira 450 tl ye cumhuriyet alındıgını biliyorum az bir zaman önce..

Eğer yanlış anlamayın diyecekseniz "siz hangi mantıkla" diye başlayamazsınız biraz daha kibar olmalısınız bence. Her yatırım ürünü gibi bunda da alan yükseleceğine inanarak alır.yoksa bir anlamı yok uzun vadede. Ayrıca kısa vadede nakit ihtiyacını faizsiz çözmesi de işin bir başka açısı bence.
    Bunlar sizin için yeterli nedenler değilse zaten bu yolu düşünmezsiniz normal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cealy

quote:

Orijinalden alıntı: husock

her ay yatırım amaçlı altın alan biriyim siz hangi mantıkla 12 taksit altın alıyosunuz ben onu anlmadım yani yanlış anlamyın eğer mantıklı gelirse bende öyle yaparım ama bana hiç mantıklı gelmior.

Eğer yanlış anlamayın diyecekseniz "siz hangi mantıkla" diye başlayamazsınız biraz daha kibar olmalısınız bence. Her yatırım ürünü gibi bunda da alan yükseleceğine inanarak alır.yoksa bir anlamı yok uzun vadede. Ayrıca kısa vadede nakit ihtiyacını faizsiz çözmesi de işin bir başka açısı bence.
    Bunlar sizin için yeterli nedenler değilse zaten bu yolu düşünmezsiniz normal olarak.

pardon ben bunu düşünememiştim sağolun ..

• Benim altınlar bugün geldi,biri 2012 tarihli,diğeri 2009 tarihli. Faturası maturası kesilmiş,altından çok iyi anlayan birisi değilim bi hilesi hurdası var mıdır bu işin,altınlardan birisinin rengi daha açık diğeri daha koyu sanki,normal midir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcnet -- 22 Mayıs 2012; 18:21:45 >
  • gayet avantajlı benche
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Benim altınlar bugün geldi,biri 2012 tarihli,diğeri 2009 tarihli. Faturası maturası kesilmiş,altından çok iyi anlayan birisi değilim bi hilesi hurdası var mıdır bu işin,altınlardan birisinin rengi daha açık diğeri daha koyu sanki,normal midir bu?

renk farklılığına takılmayın içiniz rahat etmeyecekse gidin bri kuyumcuya sorun mutlaka yardımcı olurlar ben öyle yapmıştım bir ara almam gerekmiş ve yenicarsim.com dan almıştım
  • Ben de yatırım amaçlı kredi kartı ile internetten altın almak istiyorum..Ama güvenip uygun fiyata alacağım bir site bilmiyorum..Kuyumcu eski tarihli yarım altını 312 satış karta 358-359 olur dedi..Bankanın verdiği takside göre taksit sayısı değişiyor..Sanalreyonum üzerine az bir fark koyuyor ve 12 takside bölüyor..Buradan alanlar bir sorun yaşadı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Benim altınlar bugün geldi,biri 2012 tarihli,diğeri 2009 tarihli. Faturası maturası kesilmiş,altından çok iyi anlayan birisi değilim bi hilesi hurdası var mıdır bu işin,altınlardan birisinin rengi daha açık diğeri daha koyu sanki,normal midir bu?

renk farklılığına takılmayın içiniz rahat etmeyecekse gidin bri kuyumcuya sorun mutlaka yardımcı olurlar ben öyle yapmıştım bir ara almam gerekmiş ve yenicarsim.com dan almıştım

Çeklerin satıldığı dönemde 2500 TL'lik altın almıştım. Yenicarsim candır.
    Ödediğim 2000 TL'yi geçmez sanırım. Çek yok ama yine oradan alacağım gibi görünüyor. Diğer sitelerin fiyatlarına ve Worldcard taksitine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 2 Haziran 2012; 3:01:29 >

• http://www.taksitlealtin.com/index.php?Uid=11 bu site de fiyatlar çok uygun..Acaba buradan altın alan oldu mu?Bir de ben yatırım amaçlı yarım altın alacaktım ama külçe altın bozdururken daha az fiyatı düşüyormuş ,yanlış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginar35

http://www.taksitlealtin.com/index.php?Uid=11 bu site de fiyatlar çok uygun..Acaba buradan altın alan oldu mu?Bir de ben yatırım amaçlı yarım altın alacaktım ama külçe altın bozdururken daha az fiyatı düşüyormuş ,yanlış mıyım?

Tırt.

SATIŞ SÖZLEŞMESİ
    MADDE 1- TARAFLAR
    1.1- SATICI :
    Ünvanı : *****************
    Adresi : ***************
    Faks :*************
    Email: *************

Ürün almaya kalktığımızda satıs sözleşmesinde hiçbir yerde firmanın ismi geçmiyor. Güncellenmeyen bir site sanırım.

• taksitlealtın sitesi cok uygunmus fakat guvenılırlıgı konusu muamma..bilen varmı bu frımayı????
  • bütün erler toplanmış yine
  • Yardıma ihtiyacım var reklam yapmakla suçlanıyorum..Bu nasıl bir şey,burası bilgi paylaşımı için değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginar35

Yardıma ihtiyacım var reklam yapmakla suçlanıyorum..Bu nasıl bir şey,burası bilgi paylaşımı için değil mi?

Suçlanmıyorsunuz, sadece soruyoruz.

Reklam yapmak ayıp mı? Ayrıca konu açmadığınız sürece yasak da değil.
  • http://www.taksitlealtin.com/index.php?Uid=4 eğer altın bu fiyata 12 taksit veriyorlarsa birde güvenilirse altın patlaması olur burda.

edit: site çakma gibimi bir bakın derimhttp://www.erosaltin.com/pinfo.asp?pid=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanim -- 2 Haziran 2012; 12:24:45 >
  • Bu site guvenilirmi arkadaslar,

Altinlarin uzerinde tarih oluyor o tarihe gore fiyat degisiyor. Acaba eski tarihlimi oluyor.

Siteden daha once alisveris yapan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.
  • ARKADAŞLAR DINI HASSASIYETLERI OLAN ARKADAŞLARA YAZIYORUM İSLAM DININE GORE KREDI KARTI ILE BIRAKIN TAKSITI TEK CEKIM BILE ALTIN ALMAK CAIZ DEGILDIR . GOOGLEDE ARAŞTIRMASINI YAPABILIRSINIZ . MEVLA YARDIMCINIZ OLSUN
  • taksitlealtin da fiyatlar iyi.ancak alışveriş yapan ya da firmayla iletişim kurna var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

taksitlealtin da fiyatlar iyi.ancak alışveriş yapan ya da firmayla iletişim kurna var mı ?

firma ile görüştüm geçen çarşamba günkü fiyatlar imiş.yeni fiyatı 112 tl gibi bir şey dedi artı isterseniz altınları bozup hesabınıza yatırabiliyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: caslann

quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

taksitlealtin da fiyatlar iyi.ancak alışveriş yapan ya da firmayla iletişim kurna var mı ?

firma ile görüştüm geçen çarşamba günkü fiyatlar imiş.yeni fiyatı 112 tl gibi bir şey dedi artı isterseniz altınları bozup hesabınıza yatırabiliyorlarmış

Teşekkürler.Zaten an itibariyle mevcut fiyatlardan alım mümkün değil ödemee sayfası yerine teklif metni çıkıyor sonra da telefon-mail ile dönüş yapacağız diyorlar.

Dediğiniz gibiyse zaten bi esprisi yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.