Şimdi Ara

Tam Altın = 624 TL / 12 Taksit - Bank Asya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atombilisim

ARKADAŞLAR DINI HASSASIYETLERI OLAN ARKADAŞLARA YAZIYORUM İSLAM DININE GORE KREDI KARTI ILE BIRAKIN TAKSITI TEK CEKIM BILE ALTIN ALMAK CAIZ DEGILDIR . GOOGLEDE ARAŞTIRMASINI YAPABILIRSINIZ . MEVLA YARDIMCINIZ OLSUN

saol hoca efendi...
    Allahım ya yoruma bak :D
  • quote:

ARKADAŞLAR DINI HASSASIYETLERI OLAN ARKADAŞLARA YAZIYORUM İSLAM DININE GORE KREDI KARTI ILE BIRAKIN TAKSITI TEK CEKIM BILE ALTIN ALMAK CAIZ DEGILDIR . GOOGLEDE ARAŞTIRMASINI YAPABILIRSINIZ . MEVLA YARDIMCINIZ OLSUN

Vah be güzel kardeşim ..Sen nasıl bu hale geldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

quote:

Orijinalden alıntı: caslann

quote:

taksitlealtin da fiyatlar iyi.ancak alışveriş yapan ya da firmayla iletişim kurna var mı ?

firma ile görüştüm geçen çarşamba günkü fiyatlar imiş.yeni fiyatı 112 tl gibi bir şey dedi artı isterseniz altınları bozup hesabınıza yatırabiliyorlarmış

Teşekkürler.Zaten an itibariyle mevcut fiyatlardan alım mümkün değil ödemee sayfası yerine teklif metni çıkıyor sonra da telefon-mail ile dönüş yapacağız diyorlar.

Dediğiniz gibiyse zaten bi esprisi yok.

Kaçtan bozuyorlardır. Bilen varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: caslann

quote:

taksitlealtin da fiyatlar iyi.ancak alışveriş yapan ya da firmayla iletişim kurna var mı ?

firma ile görüştüm geçen çarşamba günkü fiyatlar imiş.yeni fiyatı 112 tl gibi bir şey dedi artı isterseniz altınları bozup hesabınıza yatırabiliyorlarmış

Güvenilirlik yönünden size olumlu bir görüş kazandırdı mı bu telefonla görüşme işi? Taksitli fiyatta azaltma yapmadan bozup hesaba yatırıyorlar mı peki?
  • Eger bu fiyata isyerinden satarlarsa alinabilir.
  • arkadaşlar taksitlealtın sitesini aradım 9000 tl parayı hesaba hemen havale ederiz denildi bonus kart 4 ay sonra ödemeye başlıyoruz 12 taksit 10590 tl karttan geçeriz denilmektedir.İhtiyacı olana bilgi olsun dedim.
  • taksitlealtin.com sitesinden alışveriş yapan oldumu daha önce hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebenneka0000

öyle heryerden altın alınmaz...satmak istediğinizde içindeki bakır oranı fazla ise çok zarar edersiniz..öyle sanal ortamdan alım çok saçma..

Ben 705 ten aldım sesimi çıkarmıyorum :) ama emin ol 1 sene sonra çıkacak ( ta bizde görecez ) sen rahat ol. ( daha paranın değeri düşecek )

• quote:

Hoca sen etrafına baktığında, yediğin, içtiğin, gördüğün, okuduğun, duyduğun mevzuların HANGİSİ CAİZ?

Sen şimdi hani diyorlarya Faizsiz Kar paylı ödemeli bankalar bunlara ne dersin? caiz midir?
    Yada caiz olan hangi banka vardır?
    mesela sana göre İslami bankalar caiz midir?
    Hele bir cevap yaz meraktan sadece...

• Bende alayım, almayayım arifesineyim

En ucuz SanalReyonum da ama neden ucuz?

Şikayet bu siteyle alakalı çok,
    Ama adamlar hakikaten ucuz,
    Araştırıyorm bakalım,

Ayrıca kredi kartıyla alıp teslim almadığınızda yada teslim alıp aksi durumda iade edilir her iki şarttada banka ödemeyi aksıya alır yada iptal edebilir öyle bir şansta mevcut.
  • Arkadaşlar güvenilirmi bu sanalreyonum varmı alışveriş yapan ?
  • Arkadaşlar taksitle altın alımında beni kullandığım site bizdealtin daha önce bir çok kez yaptım yapan arkadaşlarım da oldu herhangi bi sorun yaşamadık. 12 taksitle aldık hatta bonusa 5 ay erteleme ile 12 taksit aldım ben. Fiyatlar sanalreyonuma göre daha uygun ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.civi -- 18 Eylül 2012; 4:02:40 >
  • reklam kokan hareketler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.civi

Arkadaşlar taksitle altın alımında beni kullandığım site bizdealtin daha önce bir çok kez yaptım yapan arkadaşlarım da oldu herhangi bi sorun yaşamadık. 12 taksitle aldık hatta bonusa 5 ay erteleme ile 12 taksit aldım ben. Fiyatlar sanalreyonuma göre daha uygun ayrıca

Katılım zamanı: 25 Ağustos 2010;
  • quote:

Kardeşim islam bilir bilmez fetva verenler yüzünden bu hale geldi.
    'FAİZİN HER TÜRLÜSÜ AYAKLARIMIN ALTINDADIR ' hadistir evet doğru ama mukayese edersen peşin fiyatına taksitli ve peşin kredi kartıyla alışverişte ortada sözkonusu olan para miktarında herhangi bir arttırım ya da haksız,alınteri olmayan bir kazanç olmadığı için bu tez yalnıştır.
    Bunun aksi tüm ihtimaller faiz-haram kapsamına girer ki islami söylemlerde bulunan din taciri bankaların faiz kelimesi yerine kar payı demelerinin sebebi de budur.en komik olanı ise kredi kartı gecikme faizlerinin yerine uydurdukları terimlerdir.

• Faiz haram Bank Asya da öpücükle kredi kullandırıyor zaten hayır için
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Faiz haram Bank Asya da öpücükle kredi kullandırıyor zaten hayır için

Helal yöntemle uyguluyor.
    Örneğin 100 liraya evi sizin adınıza alıyor.Üstüne 30 lira kar koyup 130 liraya 5 vadeli olarak size satıyor.aradaki 30 liranın adı faiz değil kar oluyor.
    Kılıfa uydurma yani
  • Zina haram, karı kocanın iliskisi helal.. Faiz haram, alısveris helal.. Evlilik diye bir kılıf uydurmuslar mı diyecegiz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

Zina haram, karı kocanın iliskisi helal.. Faiz haram, alısveris helal.. Evlilik diye bir kılıf uydurmuslar mı diyecegiz!

Cinsel ilişki münasebeti ile kıyılan imam nikahı caiz mi? Bana kar payı ile faiz arasındaki farkı açıkla? Bank Asya kredi kartı ödemesini 1 yıl geciktiriyim benden ne alacakları? Körü körüne bağnazca savunmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Faiz haram Bank Asya da öpücükle kredi kullandırıyor zaten hayır için

Helal yöntemle uyguluyor.
    Örneğin 100 liraya evi sizin adınıza alıyor.Üstüne 30 lira kar koyup 130 liraya 5 vadeli olarak size satıyor.aradaki 30 liranın adı faiz değil kar oluyor.
    Kılıfa uydurma yani

Faizin adını kar payı yap alsana helal bankacılık :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.