Şimdi Ara

Talisman için az önce bayiden aldığım bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarım saat önce Renault bayisine gittim ve Talisman sordum,

Araçlar bayilere Mart ortasına doğru gönderilmeye başlanacakmış,

Ellerinde bir fiyat listesi var ama bunlar üzerinden nasıl bir kampanya olur şuan bilemiyoruz dediler,

Açıkçası ben fiyatı çok uçuk buldum.

1.6 Dizel otomatik 130 beygir Icon paket için liste fiyatı 134.000 TL. bu araç 160 beygir olan versiyon değil ve ilk aşamada 130 beygir getirileceği 160 için bilgileri olmadığını belirtti,

Icon paket en full paket diye geçiyor fakat led gündüz farları Bi-Xenon farlar, elektrikli ısıtmalı koltuk, sunroof, bunların hepsi opsiyonel, bunlarıda ekleyince fiyat 150.000 seviyesine çıkıyor,

Ekleme : Belirtmeyi unuttum, Talisman için benzinli model ülkemizde satışa çıkmayacakmış, tüm bu bilgiler bayideki satış temsilcisinden alınma bilgi, ne kadar doğru ne kadar yanlış araç gelince belli olacak.

edit : ekleme yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 25 Şubat 2016; 12:43:34 >

• Avuçlarını yalarlar o zaman satışlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha derim o fiyata başkada bir şey demem üstüne birde opaiyonlar olucaksa.

• ben ilk günden söyledim.giriş seviye tce motorları getirip 70k bandından başlatmadıkça senede 5 10 tane araba satarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Avuçlarını yalarlar o zaman satışlarda.

Aynen.D segmenti hic aklimda olmamasina ragmen ciddi olarak bu arabayi dusunmeye baslamistim.Ama o fiyatlara bireysel kullaniciya birsey satamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Avuçlarını yalarlar o zaman satışlarda.

Aynen.D segmenti hic aklimda olmamasina ragmen ciddi olarak bu arabayi dusunmeye baslamistim.Ama o fiyatlara bireysel kullaniciya birsey satamazlar.

Cla 180 cdi amg 109 beygirlik arac 160 kusur bin lira olunca banada talisman cekici gelmeye baslamisti. Oyak fiyatlarida gayet iyiydi. 160 dci talisman oyak 121 bin. Ekstra bir iki bir sey eklesen 19 jant falan tamam iste demistim.

• Türkiye pazarına 70.000 TL den giriş yapmalılardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 70 seviyesi çok zor artık C sınıfı 70 ten başlar oldu ama en azından 90 civarı giriş yaparak psikolojik sınırı çok geçmemeliydiler.

İşleri çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo

70 seviyesi çok zor artık C sınıfı 70 ten başlar oldu ama en azından 90 civarı giriş yaparak psikolojik sınırı çok geçmemeliydiler.

İşleri çok zor.

70 bin bandinda zebil gibi passat satiliyor. Sahsen bende o fiyatlara araba alacak olsam bende onu alirdim.

Giris seviyesi benzinli manueller satislarda ciddi etken. En buyuk ornegini a3 1.2 tfsi ve passat 1.4 tfsi da gorduk.

Mesela simdi 1.4 tfsi manuel yeni a4 u versinler 110 bine kapis kapis satilmazsa bende neyim.

• O 134 bin fiyat içinde saydığınız opsiyonlar olsaydı belki biraz satardı ama bu şekilde passat hegemonyası altındaki piyasada satış yapmaları mümkün değil.
    Bu araç yeni bir araç ve tutulabilmesi için bir güzellik yapmaları gerekirdi.
    Allah akıl, fikir versin bunlara.
    Ciddi olarak 160 dci edc düşünüyorduk babama.vazgeçtik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo

70 seviyesi çok zor artık C sınıfı 70 ten başlar oldu ama en azından 90 civarı giriş yaparak psikolojik sınırı çok geçmemeliydiler.

İşleri çok zor.
    Al işte! Sonra vay efendim VAG gurubu neden fazla satıyor. Yok VAG gurubu pahalı mahalı!

Şimdi 75 binlik 1.4 tsi 125 hp süperb active varken iki katı paraya sırf dizel diye talisman neden alayım. Bundan öncede ford mondeoda aynı şeyi yaşadım. İnsanı zorla VAG cı yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 25 Şubat 2016; 13:13:09 >
  • bir arkadaşa passat bakıyoruz 78.500 e 1.4 tsi trendline passat var. Passat bu fiyatlardan başlarken güle güle talisman.
    talismanı anca üst düzey yöneticilre kiralama usulü yaparlar , passattan ucuza kiraya verirler.
  • gider az kullanılmış 320ied veya bulursam 320 d alirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Aylık 3 tane satarlar.

Ford-Renault-Citroén Türkiye'de tehdit yiyen ve anlaşmalı olarak distribütörler tarafından içerden sabote edilen markalardır Türkiye'de.

Tehdit derken ?
  • 65900TL civarına 1.4 Turbo Benzinli Touch paket gelmediği surece zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 134 rakamı asparagas gibi geldi. Oyak fiyatlarıyla arasında bu kadar büyük fark olmaz bence.
  • Passat, Suberb, yeni A4, mercedes C, CLA ve bmw 3 gibi alternatifler varken gidipte kimse 130 bine renault almaz kimse kusura bakmasın..

edit: makyajlı opel insignia 1.6 dizel de ciddi bir alnetnatif, fiyatı da çok daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrant1907 -- 25 Şubat 2016; 14:05:22 >
  • o fiyata 160lık motoru getirselerdi belki yine bi şansı olurdu ama 160lık motoru getirmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

65900TL civarına 1.4 Turbo Benzinli Touch paket gelmediği surece zor.

Hocam 66 bin bandında gelse olmazmı. Bşr babalık yap 100 lirada senden olsun.

• 10 sene sonra 2. elini alırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.