|
Merhaba, arkadaşlar ben trafik de ışık yeşil yanıp sonerken, geçerim diye devam ettim sarı döndü adam yola girdi , mecbur anlık frenle de olsa adama 15 km hızla vurdum İlk baktığım şey adama kırmızı yanıyordu yaya ya , tabi sarı dan kırmızı da olmuş olabilir dururken Şimdi adam bana dava açtı önce 150 bin TL istedi İnatla 40 bin TL kabul etmedi Dava aşamasında dava kamu davası olmuş Bilinçli taksir ve adamın burnu kanaması vardı 1 derece btm ile giderilmeyecek burun kırığı var , trafik bana sormadan MOBESE bakariz demişti bana vermiş kusuru Bunu da yazmış kasten diyerek ceza istemiş En son kişinin hakları elinden alması 53/6 dan da açmış Şimdi bu durumda benim alabileceğim ceza ne olur ? Hükmün açıklanmasının geriye bırakılması uygulanır mı ? Ehliyet geri alınır mı ? Karşı taraf avukatı ile görüşüp miktar az attirsam şikayete bağlı dava olduğundan şikayet geri çekerse kamu davası devam eder mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Eyibil -- 29 Mayıs 2025; 1:33:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt