Şimdi Ara

Taksi Çıkması Araç Almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taksi çıkması motoru 40bin km önce yapılmış beyaz renk.Bir buçuk sene ticari çalışmış. 2011 albea 1,3 multijet 220bin km'de bütün fonksiyonları çalışır durumda
    22.500 tl fiyat istedi satıcı
    Bu paralara bu güncellikte taksi çıkması araç almak mantıklı mıdır ?
    (Kaporta takıntım yok aracın motoru ve şaseleri normal olduktan sonra binerim)

• Valla bu zamanda 22000 e araba yok benim o ka param olsa ve araba ihtiyacım olsa alırdım eski nodel ahı bitmiş masraflı araba yerine motoru yapılnış araç alınabilir sürprixi olmayan parçası ucuz araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse 1.5 sene ticari de calistirmaz alınca genelde anasını ağlatana kadar biniyorlar.Km düşürülmesi muhtemel

• yalandır o 1,5 yıl ticaride çalışma olayı istanbul için konuşuyorum diğer yerleri bilemem bende taksi çıkması albea aldım 15 bine almısdım 12 bine biraz masraflı şekilde verdim galeriye masraf dediysem kaportada biraz işlem görmesi lazımdı satdım 633 binde idi sattığımda ama motoru çok diriydi aracın güzel kaçıyordu bayılma falan yoktu 22,500e normal albea bile bulunur dizel hemde
  • 2 senede 600 bin yapan ticari biliyorum sen hiç 300 bin de egea gördün mü ben gördüm bırak İstanbul'u hemde Bursa'da. kimi kandırıyorlar. Sakın alma klasik her sene muayeneden önce araç 100 bin yapmışsa o kilometre 20 bine düşer seneye 120 binden 40 bine seneye 140 binden 60 bine 3 yılda 300 bin yapan araç olur sana 60 bin klasik sistem böyledir. Sakın almayınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi 4 yaşını bekler ve satar km olayına bakmayın büyük ihtimal 600-700.000km olması muhtemel icinize sindiyse fiyatı biraz daha düşürürseniz makul yada 2000-2003 arası clio bakabilirsiniz benzin+lpg

• Multijet motor 180 binde bitmez hocam km düşürülmüştür muhtemelen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    10 yıl önce açıldı
    şirket adına binek araç almak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benzin lpg Kia Hyudai Renault Dacia bak

• Kaç 220bin...Bırakın almayın şöyle arabaları.Prim vermeyin şöyle araç sahiplerine

• Ben de su an bulundugum ilde bir ilan gordum albeaydi kucuk sehrin kucuk bir ilcesinde az bir sure takside calistigini soylediler kmye bir baktim 450 bin demek ki istanbulda milyonu devirmis albealar gormek surpriz olmaz dikkatli olmali.

• Aracımız kısa bir süre takside çalışmış olup motoru yeni sıfırlanmıştır.

meali;

aracımız : araç bu hale gelene kadar 3 galerici elinden geçti

kısa bir süre : 5 yıl

çalışmış olup: hunharca kullanıldı

motoru yeni: 200bin km önce çıkma parçalarla toplandı

• pişmanlık olur

• Genelevde çalışan bir kadınla evlenmek ile aynı riske sahip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.