Şimdi Ara

Araç almak için Şehirdışına gidermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben İzmir'de oturuyorum. Araçlara bakıyorum hepsi İstanbul'da nerdeyse, İzmirde aynı özelliklere 85.000 tl denilen araç İstanbulda 80-81.000 tlye bulunabiliyor. Ama altımda araç yok kalkıp İstanbul'a gidicem hiç bilmediğim halde, sonra adamın yanına gidicem nasıl gidicem bilmiyorum illa sorarım. Sonra birde expertiz ara, adamın kendi şehrindeki expertiz tanıdığı çıkma şansıda var. Hepsini geçtim işyerinden izin alcam otobüsle gitcem akşamdan araç istediğim gibi çıkmazsa sonra birde boşa gitmiş olması var.

Peki siz ucuz araç olduğunda şehir dışına almaya gidermisiniz, yoksa 2-3 bin tl fazla verip kendi ilinizdekini mi alırsınız?

• Ben aracımı samsundan kalkıp maraşa giderek aldım.
    Ancak araç ucuz olduğu için değil.
    Toplam tüm türkiye de aynı araçtan 10 civarı olduğundan ve 2 yıllık bir takip sonucu tam istediğim gibi (ilk sahibinden, hatasız boyaeız ve servis bakımlı) bir araç denk geldiğinden gidip aldım.
    Pazartesi araç ilana verildi.
    Aracın içinde sigara içilip içilmediğini kötü bir koku deformasyon olup olmadığını satıcıya sordum (fotoğrafla çok bariz gizlenebilir) yok dedi ama yinede belli olmaz diyerek buradan bir arkadaşımızın kardeşinden(sağolsun) araca bakmasını istedik oda aracın içi temiz diyince gezen adama müracat ettim expetizini yaptırdım kendi arabamı hemen sattım ve aynı hafta perşembe gecesi gidip cuma günü aldım geldim.
    Bu şekilde eşşeğinizi sağlam kazığa bağlamayacaksanız çok net söylüyorum işiniz şansa kalmıştır.
    Heleki araç ucuz diye gidecekseniz allah yardımcınız olsun.
    Nacizane tavsiyem 1_2 bin ucuza alacağım diye lütfen uğraşmayın. 1_2 fazlasını vereyim ama temiz olsun diye araç bakın bunu laf olsun diye yazmıyorum çok fazla tecrübenin sonucu edilmiş bir laftır.
    Hocam ciddi düşündüğünüz avcılar beylikdüzü esenyurt tarafında araçlar varsa yardımcı olabilirim makul bir ücret karşılığı.

Gider bakar fotoğraflar atarım size, isterseniz ekspere de sokarım ( sizin konuşacağınız online ödeyeceğiniz anlaşacağınız bir ekspere)

Buna bağlı olarak gelirsiniz aracınızı alırsınız.

Ücret : geldiğinizde bir çay ısmarlayıp eyvallah dersiniz yeterli olur.
  • Ben de İzmir'e oturuyorum, araç bol açıkçası burda, tabi İstanbul'da seçenek daha çok oluyor ama 2-3 bin için gitmem, burda bildiğim yerlerde kolayca hallederim işimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pahali olmasina ragmen buldugum arac icin iskenderun'dan Ankara gittim. Fakat benim sansim Ankara'da kardesim vardi ve yardimci oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ben de İzmir'e oturuyorum, araç bol açıkçası burda, tabi İstanbul'da seçenek daha çok oluyor ama 2-3 bin için gitmem, burda bildiğim yerlerde kolayca hallederim işimi.
    Yani ben burda izmir oto expertize götürüyorum mesela araçlarımı, önceki 2 aracımıda İzmirden aldım. Ama inan araç bol değil hatta hiç yok diyebiliriz. Ve gözlemlerime göre İzmir'de daha fazla fiyat çekiyolar araçlara İstanbulda 4-5 bin tl ucuza bile bulabiliyorum aynı kmde aynı tramerde vs.

Ama işte otobüsle gitmek yemiyor, ha altımda araç olsa 2 arkadaş gitsek belki sıkıntı olmaz ama otobüsle gitmek zor geliyor, bir yandanda diyorum 4-5 bin tl az para değil yahu

• Ankara'da ikamet ediyorum. Muğla, Adana ve Antalya'dan araç aldım. Ankara piyasası oldukça yüksek.

• Ben de Izmir' de oturuyorum.Ocaktan beri ben de arac ariyodum.Izmir icinde olsun Manisa merkez olsun cok arac gezdim.Alayi al satci cikti ya da arabanin ilandakiyle alakasi yoktu.Fiyatlari da yuksekti tabi.Arabanin son oluru 42 diyen adama 38 den fazla vermem demistim hemen razi olmustu.Inceleyince silindir kapaktan yag kacirdigini gorup vazgecmistim.Su anki aracimi Mugladan gidip aldim.Ama insani cok ikilemde birakiyo ekspertiz sayisi az, bilmedigin yerler vs.Ekspertiz fiyati bile pahaliydi Izmirde hersey dahil 180 tl olan ekspertize orada 250 tl odedim.Kendim gittim baktirdim geldim otobusle yol param+almaya gittim donuste 300 km ortalama yol yaptim yaktigim benzin parasi vs.Ama Izmir' de araba yok onu soyleyeyim varsa da al satcidan ederinden fazla verip alirsin anca temizi bile olsa.Gezen adam uygulamasi var onu da dusunebilirsin.Senin yerine gidip ekspertiz yaptiriyolarmis 250 tl fiyati vardi en son.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim tanıdığım İstanbuldan İzmire Astra 1,6 dizel 2015 model için gitti. Uçağa atladı tık aldı geldi. Belli olmuyor bu işler. Tanıdığık expere falan da götürmüyor genelde araç temizdi. Direkt notere gidip aldı.

Kimisi istanbula gelince 3-4 araç satıcısı ile görüşüyor bakmak için. Öyle bir tane ilan ile olacak iş değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben istanbuldan Antep’e gittim araç almak için uçağa atladım götürdüm bir ekspere gösterdim sıkıntı yok aldım geldim. Kafana yatıyorsa telefonda sor sorularını ruhsat bilgilerini al sorgulat sigortacına sıkıntısı yoksa başka şehire gidilir. Ama benden sana uyarı İstanbul Bağcılar birde istoç galerici esnaftan ben araba almam içlerinde iyileri vardır bişey diyemem kendim için hiç gitmedim 3-5 kez arkadaşlar için gittim ki giderken de hep dedim gel gitmeyelim hiç yanıltmadılar beni...

• quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Ankara'da ikamet ediyorum. Muğla, Adana ve Antalya'dan araç aldım. Ankara piyasası oldukça yüksek.
    Ankarada piyasa yüksek..2014 model linea aravımı muğlada 50 51 e satamazken ankarasa 54 e rahat rahat sattım.arayan soran çok oldu,dediğim fiyatı verene verdim..hinterland meselesi...

Konuyu açan arkadaşa cevaben, yakın illere gitmenizi öneririm.istanbuk ve adı çıkmış bikaç ilden uzak dururdum.

• Ben gitmem, ama benim golfü alan adam tekirdağdan istanbula geldi. Ş dışından gelip benden araç alan çok oldu, zira burda daha ucuz ve seçenek bol

• 10 km'den uzak yere gitmiyorum şahsen

• Kayseriden İstanbula gittim, alıp döndüm
  • Gezen adam var arayın eksper ücretini yatırın bakıp baktırıp her şeyini söylerler size içinize sinerse biner alıp gelirsiniz yoksa gerisi sizin şansa kalmış olur

• Hocam ciddi düşündüğünüz avcılar beylikdüzü esenyurt tarafında araçlar varsa yardımcı olabilirim makul bir ücret karşılığı.

Gider bakar fotoğraflar atarım size, isterseniz ekspere de sokarım ( sizin konuşacağınız online ödeyeceğiniz anlaşacağınız bir ekspere)

Buna bağlı olarak gelirsiniz aracınızı alırsınız.

Ücret : geldiğinizde bir çay ısmarlayıp eyvallah dersiniz yeterli olur.

• Ben aracımı samsundan kalkıp maraşa giderek aldım.
    Ancak araç ucuz olduğu için değil.
    Toplam tüm türkiye de aynı araçtan 10 civarı olduğundan ve 2 yıllık bir takip sonucu tam istediğim gibi (ilk sahibinden, hatasız boyaeız ve servis bakımlı) bir araç denk geldiğinden gidip aldım.
    Pazartesi araç ilana verildi.
    Aracın içinde sigara içilip içilmediğini kötü bir koku deformasyon olup olmadığını satıcıya sordum (fotoğrafla çok bariz gizlenebilir) yok dedi ama yinede belli olmaz diyerek buradan bir arkadaşımızın kardeşinden(sağolsun) araca bakmasını istedik oda aracın içi temiz diyince gezen adama müracat ettim expetizini yaptırdım kendi arabamı hemen sattım ve aynı hafta perşembe gecesi gidip cuma günü aldım geldim.
    Bu şekilde eşşeğinizi sağlam kazığa bağlamayacaksanız çok net söylüyorum işiniz şansa kalmıştır.
    Heleki araç ucuz diye gidecekseniz allah yardımcınız olsun.
    Nacizane tavsiyem 1_2 bin ucuza alacağım diye lütfen uğraşmayın. 1_2 fazlasını vereyim ama temiz olsun diye araç bakın bunu laf olsun diye yazmıyorum çok fazla tecrübenin sonucu edilmiş bir laftır.

• aynı dertten bende muzdaribim işin birde su saçmalığı var ( ödeme sorunu) noterlerın umrunda degıl benden parayı alsın adamdan satısı bana satısı adama parayı verse bunları onlar yapsa ne guzel olur bosuna 200 lirap para verıyoruz

yuklu mıktar ile bi araç alıcam nasıl yapıcagımı dusunuyorum kara kara
  • Kendi şehrinden alman çoğu zaman daha mantıklı. Çünkü çok fazla masraf gizlenir oldu,al-satçı çok fazla eğer yanılır isen çok masraf ve zaman kaybı oluyor.
  • Son aracımı almak için Isparta'dan Kars'a gitmiştim.
  • heralde tek bir araç için yaparım satıcıyla da konuşuruz ordan tarcanlara gider baktırırız

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.