Şimdi Ara

takip isteğini kabul edip geri takip yapmayan kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu tür kızların amacı nedir hocalar en fazla 150 takipçili 18 19 yaş aralığı kızlara takip isteği atıyorum (21 yaşındayım) kabul ediyorlar ama geri dönmüyorlar nedir amaçları acaba 

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Seni beğenmiyorlar olabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O kadar çok isteyenleri var ki sıra gelmiyor...

• Hocam sokakta bizden kötü ya da bizle eşit olan gördüğümüz 100 lerce çift nasıl oluyor o zaman

Kadere boyun eğeceksin yeğen

Para statü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Herşer araba para değil arabayla parayla esc bulursun gerçekten sevecek birini öyle bulamazsın…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç asgari ücretli evi arabası olmayan ama gerçek aşkı bulmuş birini görmedim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbaba0641

Para statü

moruk parayı sana şöyle açıklayayım b8 siyah passat var hatta sadece kendime ait seat leon almayı düşünüyorum aylık 100 150 bin lira gelirimiz var istanbulda evlerimiz dükkanlarımız var ama otobüs duraklarında bi ton sevgili yaşıtım çift görüyorum nası oluyor bu iş 

• Tabii ki kabul etmezler çünkü kabul etmesi, hemen ertesi gün seninle çetleşip oynaşacağı anlamına gelmez. Sizin gibiler onlar için sadece takipçi sayısının artmasını sağlayan sıradan hesaplarsınız. "Takipçi sayısı artsın yeter, başka şeye lüzum yok" demenin sessiz bir ifadesidir sizlere geri dönüşün olmayışı...

Maddiyatla ilgili böyle saçma bir yorum yazdığın için cevabı bu şekilde veriyorum. O durakta gördüğün kızlar ortamı kaynatan bıçkın, esprili, yakışıklı, samanlığı seyran eden tiplerle birlikteler. Gezer, tozar, cinselliğini yaşar ve yaş 28-30'a dayanınca senin gibi sağlayıcı betalarla evlenirler.

• Dostum ego kasmak için , seni takip etmeyeni sende etme, takip ettiğim az ama bak benim ne kadar takipçim var diye aklınca hava kasıyorlar belki de seni beğenmemiş de olabilir hesabın açık değil ise profil resmini havalı bir şey yeap.

• Tyler Norton kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim ben sağlayıcı betayım

• Big Booble kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten geri takibi bırakıyorum öyle tiplerde

• dekareme kullanıcısına yanıt

nokta atışı tespit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.