Şimdi Ara

Take On Helicopter (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu joystick'de problem yoksa kesinlikle tavsiye ederim.Bende bundan kullanıyorum

@POLATAGA

Flight Simulator diye yazdım oraya okumadınız herhalde
  • oynamak lazım baya eglenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: octavarium

Videoyu seyrettim, oldukça eğlenceli görünüyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_43126343/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43126343

Şu joystick hala duruyorsa satın alıp denemeliyim. Alırsam uçak simülasyonları hakkında da tavsiye isterim artık :D

joystick olmadan uçuş simi tat vermez kesinlikle. ben de uzun süredir o ürünü kullanıyorum. pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Helikopter simulasyonu piyasada benim bildiğim 2 tane var.Birisi Askeri olan DCS Black Shark birde bu oyun.Ancak Flight Simulator için yapılmış bütün avioniclerin çalıştığı paralı helikoterler mevcut

Niye FSX de ki helikopterleri saymıyormusun?

evet saymıyoruz. çünkü fsx teki helikopter kullanmanın gerçekle alakası yok ve saçmalıktan başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

evet saymıyoruz. çünkü fsx teki helikopter kullanmanın gerçekle alakası yok ve saçmalıktan başka birşey değil.

Desturrr..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Desturrr..

sorun nedir
  • bende yeni indirdim fs serilerini uzun zamandır oynuyorum bu onunla ilglisi yok gibi bir an önce kurup fikirlerimi söyleyeceğim
  • simulator için ekran kartının iyi olması gerekiyor yoksa zevk alınmaz hd 4830 asagı olmucak :)
  • Evet arkadaşlar kurup oynayan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Evet arkadaşlar kurup oynayan yok mu?

ben kurup oynadım fena değil aslında grafik açısında gayet yeterli bu tarz oyunlar için.onun haricinde bende logitech 3d joystick var kendi tanımadı tuş ayarlarını ben yaptım eğerr böyleyse bence büyük eksik.oynanabilirlik açısından helikopter kullanmak güzel ama görev aralarında senaryo ve yapman gerekenler özellikle başta en azından benim açımdan sıkıcıydı
  • Bende yükledim.Yukarı yazmıştım.Öğrenmek istediğiniz birşey varsa söyleyin.Kısaca çok eğlenceli bir oyun-simulasyon olmuş.
  • Ben kurdum çalıştırmamla hayal kırıklığına uğramam bir oldu. Ben en azından FSX teki helikopterler gibi bir kokpit bekliyordum. Ama gel gör ki sadece hız göstergesi thrust falan filan var belkide ben ilk uçuşta o gerçekçi helikopteri bulamadım. FSX e devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers creepers -- 8 Kasım 2011; 23:02:22 >
  • Bende indirmekte kararsız kaldım. Acaba birkaç resim koyabilirmisiniz. Kokpit içi v.s. Birde gerçekçilik nasıl uçuş dinamiklerini iyi yansıtmışlar mı? Gerçek bir helikopteri kullanıyor gibi oluyormusunuz.
  • Arma 2 kurup onda helikopter uçurmak daha iyi bence, beni fıtık etti helikopteri indirmek, zaman kaybı diyorum.
  • Oyunu bırazdan kuruyorum.Logitech f710 gamepad ıle oynayacagım.Bakalım nasıl olacak.
  • Oyunu kurdum.Kurulum baya uzun sürdü.Gamepadi görmesine rağmen tuş ayarları yapılandırılmamıstı.Kendınız tek tek ayarlamak zorunda kalıyorsunuz.Gts 250 1gb kart ıle grafıklerı fulledıgımde 5 fps aldım.Grafıklerı guzel ve cok kasıyor.Fsx gıbı ıslemcıye yuklenıyor mu bılmıyorum.Cızım uzaklıgı baya uzak.Onu bıraz dusurerek performansı arttırabılırsınız.Oyunun kontrollerı cok karısık geldı bana.1 bolum bıle gecemedım.Bol bol bos vaktınız varsa oynanabılır.Ben şahsen oynayamayacagım ıcın sıldım.
  • Harika, özellikle seslere bayıldım oyunlarda fazla gerçekçilikte iyi değil fazla ayrıntı insanı sıkıyor gerçekçi olsa bir sorun olmasa bir sorun.
  • Oyun tam simulasyon değil.Bu yüzden benim hoşuma gitti çok.Senaryo modu oldukça eğlenceli.Denemeyi düşününenler hiç beklemesin
  • FSX'teki helikopterlerin kullanımı gerçekçi değil diyen arkadaşlardan gerçekten helikopter kullanmış olan veya pilot olan falan var mıdır, bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Yoksa bir "zor gelme" durumu mu hakim
    Çünkü helikopter kullanmanın sanıldığının aksine baya zor bir şey olduğunu duymuştum daha önce...

Oyun baya övülüyor.

Yanılmıyorsam ARMA adlı askeri simülasyon oyunundan alınma imiş helikopter fizik motoru.
    Ve ARMA oyuncuları arasında helikopter kullanımı çok beğeniliyormuş, adamlar da onun üzerine bu oyunu çıkarmışlar gibi birşey olmuş zaten.

Arkadaşların dediği gibi, oyun tam simülasyon değilmiş, bu yüzden de zevkli bir oynayış sunuyormuş.
    Yakında deneme fırsatım olacak, yazarım ben de görüşlerimi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

FSX'teki helikopterlerin kullanımı gerçekçi değil diyen arkadaşlardan gerçekten helikopter kullanmış olan veya pilot olan falan var mıdır, bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Yoksa bir "zor gelme" durumu mu hakim
    Çünkü helikopter kullanmanın sanıldığının aksine baya zor bir şey olduğunu duymuştum daha önce...

zor geldiği falan yok, aksine ben fsx 'i severim. herhangi bir hava aracı kullanmadım şimdiye kadar. ancak burada önemli olan diğer simlere göre gerçekçiliğin ne derecede olduğudur. ben fsx deki heliler ile dcs ka-50 yi karşılaştırarak şunu söylüyorum ki çoğu kişinin düşüncesi bu yönde olacaktır; fsx heli bakımından tam bir arcade sunuyor bizlere. uçaklar konusunda da buna benzer şeyler söyleyebilirim. heliler kadar olmasada, fsx deki uçaklar da gerçekçilik bakımından bir o kadar kötüdür.

burası iki farklı simi karşılaştırma konusu değil ancak uygun yerde neden fsx in arcadeye yakın olduğunu tartışabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.