Şimdi Ara

Take On Helicopter (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yo yo sadece takılıyordum ama gerçekten de bir yandan da merak ettim, helikopter sim fazla oynamadım çünkü.
    Konuyu dağıtıyorum ama FS uçak konusunda da mı kötü? Bunu gerçekten bilmiyordum, hani en zora getirince falan "pilotsanız bunu oynayın" falan der, o bakımdan dedim.

Muhtemelen millet biraz daha oynayabilsin diyedir herhalde. Tam sim. olsa "eeeeh bu ne be" diye kaldırıp atılır çünkü bir köşeye, sanırım bunu söyleyeceksiniz siz de

Akşama deneme fırsatım olacak sanırım şu Take On Helicopter'i...
    Biraz incelemelerini falan okudum da, övülüyor yani...
  • bence fsx uçakları uçuş dinamikleri açısından kötü. size şu şekilde cevap vereyim; lock-on flaming cliffs 2 de başıma gelen veya zorlandığım şeylerden bahsedeyim, fsx ile karşılaştırmasını siz yapın.

fc 2 deki su-25 ve su-25t uçuş dinamikleri olarak çok başarılı duruma getirilmiş. örneğin:
    - gereğinden hızlı yapılan inişlerde pist dışına çıkabilirsiniz. daha da kötüsü lastikleriniz aşırı hızdan zarar görebilir ve frenleriniz tutmaz. sert bir iniş yapmak ise iniş takımlarına ve lastiklere zarar verecektir. bu da facia demek. piste dokunmayı uygun şiddette yapmanız gerekir. bir de mühimmatın bir kısmını kullanabilmiş ağır bir durumda iken bunları yapmanız gerektiğini düşünün.

- aoa açısı hem normal uçuşta, hem de düşman sahası üzerinde yaptığınız manevralarda çok etkili. hızınız yeterli olsa dahi aoa açısını zorlamanız halinde stall yada hakimiyet kaybı yaşarsınız. özellikte pist yaklaşmalarında ağır mühimmat ile geri dönerseniz dikkat etmeniz gerekir.

- ağır bir uçak ile göreve tam uyumlu, yakıtı titizlikle hesaplanmış hafif bir uçakla uçmak arasındaki fark düşman sahası üzerinde yaşamla ölüm arasındaki fark gibidir.

- uçağınızı iyi dengelemeniz gerekir. sağ kanadınızdaki yakıt yada mühimmatın diğerine göre fazla olması sizi çok zorlar.

- eğer yağ basıncınız düşüyorsa yada eksildiyse, iniş takımlarınızı yada flaplarınızı açacak hidrolik gücünüz kalmamış olabilir.

- overspeed durumunda göstereceğiniz reaksiyon uçak üzerinde kalıcı problemler veya düşmenize neden olacak hasarlar verebilir.

- motorlarınıza gereği kadar yüklenmelisiniz. motorların da bir dayanma sınırı var.

EK: hep inişten bahsetmişim, kalkış yaparkende pür dikkat kesildiğim tek simdir. olayın önemini kavrayana kadar arka arkaya 3-4 defa havalanamadığım olmuştur.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

fsx de kendi çapında çok güzel bir simdir. bunu da inkar etmem, saatlerce uçmuşluğum vardır. ancak uçuş dinamiklerinin mükemmel olduğunu kesinlikle söyleyemem. fc2 ile uçtuğumdan beridir de fsx bana arcade geliyor diyebilirim.

sonuç olarak bunlar zevk meselesidir. önemli olan uçtuğunuz simde aradığını bulabilmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 11 Kasım 2011; 13:40:59 >

• Enteresanmış vallahi, söylediğiniz oyunu da denemeye çalışacağım.
    Cevap için çok teşekkürler.
  • @Cirm sonuna kadar katılıyorum hocam. yalnız bu saydığınız özellikler sizinde dediğiniz gibi sadece su-25/t için geçerli. diğer uçaklarda bu dinamiklerin olmaması büyük eksi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

@Cirm sonuna kadar katılıyorum hocam. yalnız bu saydığınız özellikler sizinde dediğiniz gibi sadece su-25/t için geçerli. diğer uçaklarda bu dinamiklerin olmaması büyük eksi bence

fc 2 ile su-25 i de eklemişler. ama diğer uçaklarda olmaması dediğiniz gibi beni de çok üzüyor. dcs serisine başladıklarından bu yana ileri zamanlarda olacağını da sanmıyorum. yinede dcs serisi ile ka-50, a-10 ve gelecek olan f-18 (büyük ihtimalle f-18) de bu saydıklarımın daha iyisini bulmak mümkün.
  • Lock-on serisinden sonra herşey ot gibi tatsız tutsuz geliyor ,

Forumda kaliteli arkdaşları ekseriyetle bu simulasyon başlığı altında bulmak mumkun zaten.Bu sebeple yorumlarınıza guvenıyorum.

Soracagım sey sudur

utorrent nasıl hızlandırılır?
    zira bu oyun 14gb...torrent kullanmayı bılen arkadaslar varsa lufen yardımcı olsunlar,(sanıyede 7kb ıle ınıyor ,hesaplamasına gore 3 yıl 6 hafta sonra tamamlanacakmıs yukleme...)
    hayatımda ılk kez torrent kullanıyorum bu arada.

sımulasyona donecek olursak , her bilgisayarımda lock on,ıl sturmovık sımulasyonlarını ,adobe pdf ya da wınrar kurar gıbı kurarım default olarak formattan sonra,olmasa bır seyler eksık hıssederım.
    bu oyunu edınebılmeye calısıyorum ,ancak
    su anda joystıck yok bende ,acaba klavye ıle hıc oynanmaz mı bu oyun????

tesekkurler .

not: utorrent nasıl hızlandırılır ,bır arkadasımız sanıye de 1.5 mb hızdan bahsettı gozlerım yasardu ,yahu bendenız 7kb sanıye goruyorum utorrentte ,bunu nasıl yuksletebılırım.....

• uploadı 2ye sabitle
    seederi bol olan sunumları dene
  • Ya Arkadaslar bu oyunda korsan koruma olayı varmış sizinde basınıza geliyormu bilmiyorum ama ekran böyle bulanıklasıyo oyunu tam oynayamıyorsun gibi =)))
  • Take on helicoptersde haritada serbest dolaşma var mı örneğin avrupadan afrikaya uçabiliyoz mu ( fsx deki gibi) yoksa belirli haritanın içinde mi uçuruyoruz birde uçuş hissi veriyor mu
  • hala torrentle mi ugraşıyosunuz arkadaşlar ya verin kendinizi wareze jdownloader hepsini halleder
  • Göz atmakta fayda var gibi.
  • amanın böyle oyun kaçmaz fsx i almıştım ama gavurcaydı kurduktansonra crack falan istedi bunu deneyelim umarım torrent bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Bende yükledim.Yukarı yazmıştım.Öğrenmek istediğiniz birşey varsa söyleyin.Kısaca çok eğlenceli bir oyun-simulasyon olmuş.

arkadasım ben oynuyorumda karıyerde 3. gorevdeyım sanırım botlu grup bulmamı ıstıyo sanırım derek ı vıdeoya flan aldım 2 kere aldım galıba ama tam anlamadım nerede bulurum acaba obur gorevı dolanıyorum denızın ustunde bısey oldugu kargo gemısı flan buldum harıtadan unlem ve soru ısaretlerıne gıdıyorum ama yıne bısey yok xbox 360 gamepad ıle oynuyorum bu arada aslında sorum su benım helıyı kaldırdıktan kısa bı sure sonra bulanma olmuyo ekranda sıcaklıkla ılgılı bıseymı acaba cunku youtubeda vıdeolara baktıgımda ılk gorev ıcın ınısı ogrenmeye calısırken ızledım aynı gorevde adamda oyle bı sorun yok bende herzaman bu olay var etraf bulanık beynım donuyo valla nedır bunun cozumu nerde hata yapıyorum ben dostum sagolasın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 29 Aralık 2011; 18:45:23 >

• ya arkadaşlar oyun hos güzelde birde bunun nasıl oynandıgını bahsetsenız mesela bu helıkopterlerın kamera ayarı , hel. in dıstan gozukmesı ıcın hangı tusa basıyoruzz acıl beklıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet11

ya arkadaşlar oyun hos güzelde birde bunun nasıl oynandıgını bahsetsenız mesela bu helıkopterlerın kamera ayarı , hel. in dıstan gozukmesı ıcın hangı tusa basıyoruzz acıl beklıyorum...

hocam tutorial oynamadın mı?
  • yok oynamadım.
  • pek tutmamış
  • ya bu helikopterın dısını hangı tusla gosterıyoz ınıs yapamıyom gorevlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet11

ya bu helikopterın dısını hangı tusla gosterıyoz ınıs yapamıyom gorevlerde

tuşu hatırmalıyorum ama ben o noktayı tam altıma alıp iniyordum

aslında oyun güzel ama görevleri kaydetmiyor gibi yarım kalınca ve hava sürekli kapalı adamı bayıyor
    ama kontrol ve sürüş hissi çok iyi
  • evet guzelde ıste o dısını gosterme tusunu bır bulabılsem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.