Şimdi Ara

Take On Helicopter (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızda sıkıntı var doğal olarak 2 güne iner gibi beğendim valla
  • 1,5 MB ile indiriyorum şu an. 2 saatte iner gibi bende.
  • Oynayanlar bir yorum yaparsa sevinirim.
  • orijinali oldukça pahalı, o kadar paraya değeceğini sanmıyorum. youtube videolarina bakılırsa çok abatılacak bir sim değil bence.
  • Ben de bir deneyeyim
  • Çok ilgimi çekti bu simulasyon, denemek lazım.
  • 13.63 gb woww

reloaded patlatmis hemen.

deneyen yukleyen arkadaslar ss versin bir bakalim.steam fiyati cok pahali
  • Sömüren çok yavaş iniyor
  • SS vericek kadar sağlam bilgisayarım yok ancak şu kadar söyliyeyim çok çok zevkli bi simulasyon olmuş.Kariyer modu çok bence harika.Helikopter tutunları varsa benim gibi mutlaka denesin.Helkopterlerin uçuş dinamiği ARMA serisi ile hemen hemen aynı
  • dcs ile uçuyor musunuz?karsilastirabilir misiniz?
  • Klavyeyle oynanmaz değil mi?
  • Klavye ile oynanmaz.Oynanasa bile çok ama çok zolanırsınız

DCS Black Shark ile uçuyorum.Şimdi bu sivil o askeri simulasyon ama uçuş tepkileri açısında benzerler.
  • Oyunun ilk resmi inceleme puanı 80.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Klavye ile oynanmaz.Oynanasa bile çok ama çok zolanırsınız

DCS Black Shark ile uçuyorum.Şimdi bu sivil o askeri simulasyon ama uçuş tepkileri açısında benzerler.

Joystick almaya değecek bir oyun mu peki? Logitechlere baktım 55 ila 125 arasında fiyatları değişiyor.
  • Bence sonuna kadar değer.You Tube'da videolarını izleyerek sizde karar verebilirsiniz
  • quote:

Bence sonuna kadar değer.You Tube'da videolarını izleyerek sizde karar verebilirsiniz

Siz hangi ürünü kulanıyorsunuz? Ya da hangilerini tavsiye edersiniz? Bende logitech takıntısı var. Dfgt almıştım, ondan çok memnun kalmıştım.

Oyuna youtube'tan baktım ama gameplay göremedim. İlgi çekecek başka hangi simülasyonlar var?

Yazdıklarıma baktım da bildiğin soru yağmuru olmuş.
  • Ben ilk olarak logitech attack 3 kullanıyordum.Ancak rudder desteği olmadığı için logitech extreme 3d pro aldım ve çokta memnunum.Ancak Attack 3'de çok iyi bir alettir

Oynanabilirlik Hakkında Bir Video

Helikopter simulasyonu piyasada benim bildiğim 2 tane var.Birisi Askeri olan DCS Black Shark birde bu oyun.Ancak Flight Simulator için yapılmış bütün avioniclerin çalıştığı paralı helikoterler mevcut

• quote:

Helikopter simulasyonu piyasada benim bildiğim 2 tane var.Birisi Askeri olan DCS Black Shark birde bu oyun.Ancak Flight Simulator için yapılmış bütün avioniclerin çalıştığı paralı helikoterler mevcut

Niye FSX de ki helikopterleri saymıyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

Niye FSX de ki helikopterleri saymıyormusun?

bence de onları saymaya gerek yok, çünkü fsx deki orijinal helilerin gerçeklikle alakası yok. gerçi fsx deki uçaklara da çok gerçekçi diyemem ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 4 Kasım 2011; 22:14:26 >

• Videoyu seyrettim, oldukça eğlenceli görünüyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_43126343/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43126343

Şu joystick hala duruyorsa satın alıp denemeliyim. Alırsam uçak simülasyonları hakkında da tavsiye isterim artık :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.