Şimdi Ara

Take On Helicopter (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaaaa şimdi bu oyunda helıkopterın dısını gostermeyı bılen kısı yokmu yaaaa
  • bohemia yapar cümle alem bakar hacıı
  • Arkadaşlar bu oyunu joystickle oynayamıyorum. Galiba tanımıyor. Ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet11

yaaaa şimdi bu oyunda helıkopterın dısını gostermeyı bılen kısı yokmu yaaaa

Klavyenin sağındaki küçük enter tuşunu deneyin.
  • şu kargo gemisinden paketi teslim aldıktan sonra ne yapıcaz yaw?
  • Bende şuan yüklüyorum. Grafik ve uçuş dinamikleri videolardan gördüğüme göre harika. 7 yıllık flight simulator kullanıcısı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yalnız boyutu fsx`ten bile fazla. 17 GB diyor yüklerken. Merakım daha da arttı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

bence fsx uçakları uçuş dinamikleri açısından kötü. size şu şekilde cevap vereyim; lock-on flaming cliffs 2 de başıma gelen veya zorlandığım şeylerden bahsedeyim, fsx ile karşılaştırmasını siz yapın.

fc 2 deki su-25 ve su-25t uçuş dinamikleri olarak çok başarılı duruma getirilmiş. örneğin:
    - gereğinden hızlı yapılan inişlerde pist dışına çıkabilirsiniz. daha da kötüsü lastikleriniz aşırı hızdan zarar görebilir ve frenleriniz tutmaz. sert bir iniş yapmak ise iniş takımlarına ve lastiklere zarar verecektir. bu da facia demek. piste dokunmayı uygun şiddette yapmanız gerekir. bir de mühimmatın bir kısmını kullanabilmiş ağır bir durumda iken bunları yapmanız gerektiğini düşünün.

- aoa açısı hem normal uçuşta, hem de düşman sahası üzerinde yaptığınız manevralarda çok etkili. hızınız yeterli olsa dahi aoa açısını zorlamanız halinde stall yada hakimiyet kaybı yaşarsınız. özellikte pist yaklaşmalarında ağır mühimmat ile geri dönerseniz dikkat etmeniz gerekir.

- ağır bir uçak ile göreve tam uyumlu, yakıtı titizlikle hesaplanmış hafif bir uçakla uçmak arasındaki fark düşman sahası üzerinde yaşamla ölüm arasındaki fark gibidir.

- uçağınızı iyi dengelemeniz gerekir. sağ kanadınızdaki yakıt yada mühimmatın diğerine göre fazla olması sizi çok zorlar.

- eğer yağ basıncınız düşüyorsa yada eksildiyse, iniş takımlarınızı yada flaplarınızı açacak hidrolik gücünüz kalmamış olabilir.

- overspeed durumunda göstereceğiniz reaksiyon uçak üzerinde kalıcı problemler veya düşmenize neden olacak hasarlar verebilir.

- motorlarınıza gereği kadar yüklenmelisiniz. motorların da bir dayanma sınırı var.

EK: hep inişten bahsetmişim, kalkış yaparkende pür dikkat kesildiğim tek simdir. olayın önemini kavrayana kadar arka arkaya 3-4 defa havalanamadığım olmuştur.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

fsx de kendi çapında çok güzel bir simdir. bunu da inkar etmem, saatlerce uçmuşluğum vardır. ancak uçuş dinamiklerinin mükemmel olduğunu kesinlikle söyleyemem. fc2 ile uçtuğumdan beridir de fsx bana arcade geliyor diyebilirim.

sonuç olarak bunlar zevk meselesidir. önemli olan uçtuğunuz simde aradığını bulabilmek...

fsx payware uçaklar ile daha gerçekçi hale getirilebiliyor. Ama sonuç olarak hepsi bilgisayar kodları ve grafiklerden oluşan bilgisayar başında vakit harcamaya yönelik şeyler. Gerçek bir uçağın yerini hiçbiri tutmuyor. Farkı denemek isteyenler Hezarfende cüzi bir ücret karşılığı gerçek uçak ile çekmece üzerinden uçuş yapabilirler

• Korsan koruma yani bir süre sonra ekranın bulanıklaşması ve oyunun oynanaması için yapılması gerekenler aşağıda paylaşmak istedim.

win7-64 bit ultimate kullanıyorum.buna göre:

regedit'i aç. (bunun için başlat-çalıştır'a regedit yazabilir yada arama yerine regedit yazarak regedit i bulabilirsin.regedit i açtıktan sonra sol taraftan sırası ile HKEY_LOCAL_MACHINE
    SOFTWARE
    Wow6432Node
    Bohemia Interactive Studio
    Take On Helicopters klasörlerine tıkla. bunu yaptığında sağ tarafta key isimli bir dosya görüceksin. key e tıkladığında ikili değer düzenle başlıklı bir pencere açılıcak. buradaki rakamları değiştiriceksin. 87 0C 3E 49 BF 21 06 31 8C 62 29 4A 52 90 C2 yapıcaksın.

xp falan kullanıyorsan:
    regedit i aynı şekilde açtıktan sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bohemia Interactive Studio\Take On Helicopters klasorlerine tıkladıktan sonra aynı şekilde sağ taraftan key dosyasını açıp oradaki rakamları 87 0C 3E 49 BF 21 06 31 8C 62 29 4A 52 90 C2 ile değiştirmelisin. sonrasında tamam diyip oyuna girebilirsin. oyuna ilk girişte kısa süre aynı sorunun devam ettiğini görebilirsin 10-15 saniye kadar. biraz bekle sorun kalıcı olarak ortadan kalkacaktır.

• slmlar herkese ustadlar bi sorum olacak oyunu indirdim calısıyo gayet hoş ama yapamadıgım bir sey var bu oyun icin logitech 3d pro joistik aldım oyun icinde joistik ayarını yapamadım beceremedim galiba nasıl yardım edebilirsiniz acaba .. simdiden tsk ederim ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.