Bildirim
Tadım (Antep Fıstık) Kilo 755 TL! EDİT 844 TL Oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
çorum leblebisi neyinize yetmiyor.
-
tekel bayidir orası :)
-
Fıstığın direk alış fiyatı 250tl civarı. Fındık 80tl. Komedi gibi rakam. Tadım milleti şey yapıyor o ayrı da hükümet Karadeniz’i bitirdi. Fındık en az 250tl olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fıstık demek kaliteli yağ kuruyemiş proteini demek. Kaliteli yağ protein demek beyni beslemek demek. 52 ye çok uzak bunlar.
yemek zorunda değilsiniz.
-
Çorumlulara yetiyor
www.sabah.com.tr
Çorum Seçim Sonuçları 2023 - Canlı Seçim Sonucu Ve Oy Oranlarıhttps://www.sabah.com.tr/secim/14-mayis-2023-genel-secim-sonuclari/corum/ili-genel-secim-sonuclari
Yere göğe ekin ekilmesi gereken ülke yok oluyor.
Başka yerde belki daha uyguna da bulunur ama şunun ülkede rahatça avuç avuç yenmesi lazım.
Yeme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz ilkokuldayken üretim fazlası FİSKOBİRLİK fındığı okullarda paket paket dağıtırlardı. Gerçi Çernobil'in etkisi de olabilir, ama en azından kendi ülkemizde yetişen tarım ürünlerini sadece ciddi zengin olanlar yemiyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 19 Ağustos 2023; 17:49:55 > -
Kaju, fındık, badem vs. bunlar da uçtu. Pirzoladan pahalı. Çok sayıda çerezci açılıyor. Parayı gören saldırıyor sanırım.
Macrocenter da kabuklu pembe kaju 1300 tl.
-
Kronik enflasyona millet alıştı yarın 800 yaparlar ertesi ay 1000 lira yaparlar kimse sorgulamaz millet alıyor ki o fiyata koyuyor
Ot yiyin OTTTTTT
-
ben almadıktan sonra isterse 7550 tl yapsınlar kim takar ucuzunun yeri belli burada
Senin TOGG’un var kendine gel, onu kemireceksin Antepfıstığı değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha iyi kalitedekiler yurtdışında kg fiyatı 400 TL
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/257379526
Dökme alın kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Benzer içerikler
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- dünyanın en cahil ülkeleri
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- necip fazıl kısakürek atatürk
- iran'da araba fiyatları 2025
- kutusu açılmış telefon iadesi
- 5g türkiye
- cmf phone 1
- togg ısı pompası var mı
- hbo max üyelik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X