Şimdi Ara

Taahhütsüz internet kullananlar, kullanacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar merhaba benzer konular vardı önce araştırdım onları okudum ama tam olarak benim sorumun cevabını alamadım o yüzden yeni bir konu açtım ilgisi, bilgisi olanlar muhabbete dahil olursa sevinirim.
    Taahhütsüz internet bağlatmak istiyorum ama karar veremedim çünkü taahhütsüz olunca fiyatlar çok pahalı
    Şu an iki seçenek var birisi doping internet 56tl diğeri ise turkcell superonlıne kampanyalı fiyat 50 tl
    Dopıngle ilgili forumda şikayetler var o yüzden tırstım biraz superonlıne ise hem fiber hem daha ucuz ama sadece 3 ay kullanılabiliyor 3 ay sonrasında ya 24aylık sözleşme yapacaksın ya da iptal edeceksin.
    Bu ikisinden birini kullanan var mı? Veya daha cazip bir alternatif sunabilecek olan? Bu arada fiyat uygun olursa 6 ay taahhüte razıyım kullanmasam bile öderim, cevaplayanlara şimdiden teşekkürler...

• tasinacazmisiniz durum neki taahhütsuz istiyorsun..
    12 ay olarak olmasi lazim ama görmüştü. bir yerlerde sinirsiz olarak..

ssunduğun 2 secenek arasinda superonline tercih etmelisin kesinlikle..
    24 ay imzalayip cikarsan iyk girer söyliyim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet aslında taşınacam diyebilirim kpss tercihleri bekliyorum sağlam puan yaptım öyle ya da böyle gidiciyim yani o yüzden en fazla 5 6 ay kullanacam 12 ay bile yok ki zaten 24 ay taahhüt yapıyorlar olsa da imzalamam ya 6 ay ya da taahhütsüz lazım :/
  • Eğer Isparta'da yaşıyorsan SUNnet internet tam sana göre kardeş.Çünkü bu internet'te taahhut yok ,telefon hattı yok,fatura yok.ön ödemeli bir sisteme sahip . üstelik kota aşımı (A.K.N) de yok dolayısıyla aşım sonrası hız düşümü de yok üstelik 8 mbs hızında ve ayda sadece 30 TL gibi komik bir fiyatla veriyorlar adamlar 3 aydır kullanıyorum kardeş düşünüyorum da TTNET i zengin etmişiz.Isparta'da yaşamıyorsan da yurdun hemen hemen heryerinde bu şekilde dağıtım yapan ISS ler mevcut mutlaka senin oralarda da vardır.Araştır bence.kal sağlıcakla
  • Hocam Gaziantepte yaşıyorum sistem gayet güzelmiş, ben bi araştırayım, Gaziantepli arkadaşlar ve Antepde yaşayanlar Antepte de var mı böyle bir sistem veya benzerini bilen???
  • banada lazım arkadaşlar Kastamonu'da yaşıyorum şubatta askere gideceğimden 5 ay flan tahhütsüz net kullanacağım dopinge baktım adamlar ilk faturaya yüklüyorlarda yüklüyorlar 158TL çıktı ilk fatura (56 ilk ay+10 telefonuz+36 aktivasyon+56 2.ay ödemesi) bende süperonline'a bakıyorum kullandığınız varsa yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATIH_999

banada lazım arkadaşlar Kastamonu'da yaşıyorum şubatta askere gideceğimden 5 ay flan tahhütsüz net kullanacağım

Ttnet'in yazlık tarifeleri vardı , hala duruyorsa alternatif olarak o var 3 aylık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalın ULTRANET LİMİTSİZ 16 Mbps'ye kadar Limitsiz 50 GB 3AY TL220
    aylık 74 liraya geliyo hocam yazlık net uçmuş bunlar :(
  • ben de böyle birşey arıyorum.kocaeli körfezde de bizimnet kullanıyorum ön ödemeli 20tl ye 1ay 3mbit 75gb akk sonrasında 1mbte düşüyor.başka tarifeler de mevcut.istanbulda da uydunet kullanıyordum taşındım avea woops 2gb ile korka korka yazıyorum bu mesajı .Konuyu takipteyim ben de bulamadım taahhütsüz.
  • bugün ortadoğunet diye bi şey buldum, aradım pek de bir şey bildiğini sanmadığım bir görevli açtı telefonu dediklerinden pek bir şey anlamadım aylık 39 49 felan bi şeyler dedi olur gelin bağlayın dedim adres madres konuşurken taahhütten bahsetti meğer bana taahhütlü kampanyayı anlatmış taahhütsüz fiyata 15lira daha fazla dedi 75lira da kurulum ücreti var dedi daha ben pahalı diyemeden kendisi bana bu çok pahalı abi dedi :) bende eyvallah sağol o zaman dedim kapadım, anlaşılan dopinge kaldık biz turkcellin 3 ay dolmadan iptal ettirmesiyle felan uğraşamam gidip doping bağlatacam taahhütsüz 56 6ay taahhütlü 53 lira.... çok be kardeşim :/
  • tahahütsüzler üvey evlat.
    bende bulamadım 30unda bitecek ttnet 16mbit sınırsız 44 ödüyorum.
  • gunluk internet kullan abi, kullanmadigin gun para odeme, tahhutsuz, hazirnet gunluk 2,5 tl, sinirsiz
    lokum var ondan ayri, oda gunluk, benzer sekilde, telefon gerekebilir
    yada cepnet al vodafonedan o da yoksa turkcell de sinirsiz1gb al 19tlye istedigin zaman iptal et
    secenek cok, senin nasil tercih ettigine bagli
    bana kalsa internet bedava olmali israildeki gibi, suyu kaynagindan veriyor zaten herkez faydalansin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütsüz'ler şirket gözünde potansiyel müşteri.
    Taahhüt yapan aboneler şirket gözünde çantada keklik.

TTnet ile yaşadığım bazı tecrubelerden kaynaklı bu yorumu yapıyorum. TTnet de durum bu.
    Hatta Taahhüt durumunuza göre bile müşteri hizmetlerinde konuşanın ses tonu değişebilir
  • Tam emin olmamakla beraber 2001-2002'den biridir Ttnet kullanan biriyim.. Daha yeni Fiber kullanacağim orasi ayri konu..

Her neyse Bunca yildir Ttnet kullandim BİR kere bile evime Taahhütlü internet bağlatmadim.. Böylesi daha iyi her zaman.. 3 5 kuruş fazla veririm kafam rahat eder en azindan.. Kimsenin tribini çekemem hele ttnet'in.. Bi sorun mu oldu atarim önlerine formu iptal ettirir ANİNDA başka ISS'e geçebilirim, Bunu onlarda biliyor.. Yillardir yalvarmanin suyunu çikardilar gelin taahhüt verelim ucuza düşürelim Yeter ki iptal etmeyeyim interneti diye... Ama Eksi tarafida var bu durumun.. Gelebilecek zamlardan İlk taahhütsüz olanlar etkilenir.. Bak Gelecek demiyorum Gelebilecek diyorum.. Eski evimde millet ttnet zam yapacakmiş diye konular açar okurdum forumda... Bende o aralar 73 TL ödüyorum zaten.. Lan dedim Zaten fazla bide zam gelecekmiş gelsin anasini satayim dedim.. Bi baktim insanlar diyor ki faturalar 72 TL olacakmiş diye.. Ben zaten Zamli ödüyormuşum aylardir Ttnet resmi zami yapinca belli oluyor.. Ttnet'in bilmem bişeyliği bu durum kisaca.. Boşlugu sizler doldurun..

• Afyonda belediye ücretsizinternet hizmeti var. Günlük 200mb indirme limitli . Evde 2 kişi varsa TCnnumarası farklı olduğundan 400mb a çıkar..

• Sunnetin adsl uzerinden verdigi sozde 8 mbps internet bes para etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    o nasil is ya
    sahiden beles mi

• haala internetsizim komşunun internetinden foruma facebooka twittera felan giriyorum ama rezillik hiç bir indirme yapamıyorum en uygun taahhütsüz dopingte o da telefonsuz ücreti aktivasyon ücreti modem ücreti derken hepsinden pahalıya geliyor, turkcell superonlıne çok iyi ama sadece 3 aylığına sonra ya iptal edecksin ya 24 aya geçeceksin bu nasıl iş arkadaş internet çağında güya avrupa ülkesi olacağız fiyatlara bak ttnet 85liradan bahsediyor hahaha :)
  • himmetnet nasil?

• Himnet semerkandcıların internet hizmeti ben konuyu ilk açtığımda bakmıştım fiyatlara ama yüksek geldi ttnetle aynıydı nerdeyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.