Şimdi Ara

Taahhütsüz internet kullananlar, kullanacaklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu an komşudan beleş kullanmak işime geliyor o yüzden ağırdan alıyorum acele etmiyorum :) bugün vakit bulabilirsem uydunete bi bakıcam kampanya yapmışlar hız çok önemli değil benim için gündüz nette rahat gezinsem bana yeter indirmeleri de gece yapıyorum zaten 25gb akn li 10mbps internet 29tl diyorlar taahhüt 24 ay istemezlerse 12ay taahhüt yapar bağlatırım dopingin taahhütsüz internetine 60lira vereceğime 30liraya taahhüt yaparım 6ay yerine 1yıl kullanırım eğer uyarsa sizde bir bakın ... bağlatırsam burdan yorum yazarım...
  • Bende 12 ya da 24 ay imzalamadan kullanabileceğim internet arıyorum sadece video ders izleyeceğim uzaktan eğitim yani. Ttnete mi baksam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de hemen hemen aynı amaç için aynı şekilde taahhütsüz arıyordum ama ttnet aşırı derecede pahalı 86lira felan diyolar en ucuzu doping internet o da 56 lira aktivasyon kurulum modem derken ilk iki faturayı da peşin alıyolar ilk fatura 150lirayı felan buluyor...
  • Adslde en iyisi ttnet ama arıza oldumu diğer sağlayıcılar boş konuşuyor.
  • bugün uydunete baktım 29tl olan tarifede 24ay tahhüt istiyorlar tahhütsüz veya 6aylık tarife yok, 12aylık en uygun tarife ise 32tl internet+10tl kablotv ücreti+5tl modem ücreti olmak üzere toplam 47tlye geliyor daha uygunu da yok sanırım
     Taahhütsüz internet kullananlar, kullanacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 7 Kasım 2014; 18:22:32 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    yahu arkadas, afyon dedigin kucucuk kasaba degilmi ya! ben afyona gittigimde bir ana caddesi vardi okadar.
    sasirdim. herturlu teknoloji ve alt yapi hep afyonda var. akilli kartlar bile yillar oncesinden varmis afyonda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda internet bağlattım uydunetten bağlattım taahhütsüz içinde en avantajlısı buydu modeme 175 tl dediler ben forumdan ikinci el bi modem aldım 30 liraya 78 lira kurulum ve aktivasyon ücreti ilk ay ödenecek, 10mps 25gb akn internet + kablo tv ayda 39 tl ve taahhütsüz bu gün ilk gün ve şimdilik memnunum iyi duruyor, özellikle bi şey belirtmek istiyorum ben çok araştırma yaptım tam doping bağlatacakken allahtan son anda vazgeçtim dopingte ilk görüşme yaptığıız departmanda yusuf diye biri var sonraki aşamada ise tuğba diye biri var 4 gün boyunca kayıt almayı adam akıllı beceremediler sinirden deliye döndüm ve vazgeçtim dopingten uzak durun, uzak durun ve uzak durun !
  • dur bakalim her iste bir hayir vardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.