Bildirim
T-roc-Kuga-Kamiq tercihi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kuga
-
Aralarından en kalitelisi kamiq'dir . Ayrıca ikinci el piyasası da en iyi olanı . Segmentinin üzerinde bir iç hacmi var. Kuga falan o demode iç dış tasarımı ve ölü ikinci el piyasası ile alınmaz. Ayrıca motoru da çöp
Kamiq 8.1 saniye 0-100'ü ile pek çok aracı da üzer söyleyeyim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 Ecoboost motorlarda çok ciddi sıkıntı yaşayanlar oldu, güncel motorlar ne durumda bilmiyorum ama iyice araştırın derim,
-
Kuga aralarındaki en büyük araç. Şanzımanı da sorunsuz! Eski kasada kullanılan motoru yenilediler, sorunsuz. Bence KUGA
-
Biniciyseniz Kuga. T-roc bir nebze de kamiq in listede ne işi var anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Binici için konfor ve sunduğu genişlik ile Kuga. 2024 ilk çeyrek çıkan araçlarda motor sorunu var.onun dışındaki seriler rahatlıkla tercih edilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Opel Grandland, Volkswagen T-RoC, Peugeot 3008, Hyundai Tucson arasında kaldım
Diye gelmiştiniz daha önce
Bu son konu mu devamı gelecek mi
Ona göre kendimizi yoralim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamiq T Cross ve Ford Puma ile aynı ayarda. Onu elemek lazım. Bence Kuga alınır. Segment farkı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X