İki araç arasında kaldım tavsiyelere ihtiyacım var. sıfır 1.5 premium kamiq ikinci el 10bin kmde 2022 1.5 style t-roc trocta kamiqe göre ekstra olarak adaptif hız sabitleyici, koltuk ısıtma, elektronik park freni var. ikisi de 1.6 milyon lira. Ne olursa olsun sıfır iyi midir yoksa bu özellikler ve vw olması aradaki farka değer mi? |
Kamiq vs T-Roc
-
-
Kamiq çok daha kaliteli iki aracı da test etmiş biri olarak söylüyorum . Yalıtımı çok daha iyi ve süspansiyonu daha konforlu . Ben olsam kamiq alırdım hemde sıfır . -
sıfır sıfırdır ama 1.6 kamiq'e vereceğime sıfır golf alırdım. arada belirgin bir kalite farkı var.
bu karşılaştırmada t-roc daha kaliteli ama 2 yıl daha eski bir araç almaya değmez.
-
Cevaplar için teşekkürler.
-
1.6 m liraya ikisi de alınmaz
0 gibi Qashqai satılıyor o paraya B suv almayın bence -
2 araçta berbat yalıtım yok kim buna yalıtım iyi demiş hayret ediyorum ikiside benzer platformlarda benzer kalitede B segmenti araç ne beklersiniz ama ben senin yerinde olsam 2 sinide asla almam biraz daha beklerim kasım-aralık ayına kadar faiz inmedikçe bu araçlar dip yapmaya devam eder
bir de sakın ikinci el araç alma garantisiz araç baş agrıtır illa sıfır araç alacaksan 5 yıl garantili olmalı 1.6 milyon iki araca da fazla 2020 yılında 200 bine almıstım troc sonra kamiq kullandım donanımsız araçlar dı hala öyleler bu paralar çok yüksek
arkadaşın dediği gibi nissan Qashqai alırdım ama alırken acele etmezdim parayı biraz daha faiz hassayitein yoksa değerlendir bu araca yönel B suvlardan uzak dur
-
Troc icin elinde nakitle git 1800den asagi veriyorlar lofe paketini, 2.eline bakma hic
Sartlari zorla troc sifir al, kamiq cok kotu arac, tipi bile citroene benziyor
-
Bu kadar bütçeniz olup nasıl kamiq ve troc bakıyorsunuz anlam veremiyorum.
-
ikisi de parasının karşılığı değil. -
İkisi de alınmaz ama kamiq hic alınmaz. çünkü trocın altyapı golf, kamiq ise polo.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X