Şimdi Ara

Symbol den Fiat Albea ya gecmek ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 renault 1.2 16v symbol aracimiz var. Aracin kullanim zorlugu ve araçtan sogudugumuz icin satıp fiat albea 1.4 fire a gecmeyi dusunuyoruz. Simdi merak ettigim bazi hususlar var. Gecmiste tecrube edinmis ve sahibi olmus olanlar illaki vardir. Kullanmistim acikcasi hosuma gitti,vites gecisleri ve araca hakimiyet acisindan taksicilerin dedigine gore yurutmesi bayagi ekonomik.

Su zamanda bu dusunceyi yapmak mantikli mi ?

Albea nin debriyaji hidrolik mi ? Direksiyonu elektrikli mi ?

Tamir bakim,onarim acisindan genel itibariyle kolay mi ?

Yakit olarak 1 litre civari fazla tuketimi var. Bildiginiz kronik arizasi,sorunu var mi ?

En onemli husus yagi,motor sogutma suyu vb. sorunlarda yol bilgisayari sesli ve gorsel ikaz veriyor mu ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiat'ın 1.4 fire motoru deyince yağ yakma sorunu aklına gelen bir tek ben miyim arkadaşlar?

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Yağ mı yakıyor ? Alla alla ilk defa duydum birisi 1.3 multijet albea için debriyaj müşürü mü ne varmış... o arıza veriyor sorun açıyor demişti basit ve ucuz bir parçaymış.

Birde dikkatimi çekti taksiciler yürütme maliyeti açısından en ekonomik ve tamiri kolay araçlar tercih ediyor. Bunlar accent era,blue,albea ve toyota türevleri tercih ediyorlar. Fransız gurubu pek yok, yakıt tüketiminden sonra ilk bakacağın kriter tamir-onarım olmalı. Bu 1.2 symbolün yağ filtresini öyle bir yere koymuşlar ki sökmesi,takması dert... keza polen filtresi içinde komple sileceklerden sonra ön cam plastik ızgarasını sökmek gerekiyor.
  • taksici abimizden;

• İki araç da ekonomi odaklı araçlar. O yüzden albeadan da yüksek beklentiniz olmasın. Free motor bana biraz sagir gelmisti 1.2 16v 80 beygirlikten sonra. Ama yakıtı çok az. Tabi 100 110 a kadar. Öte yandan yalıtımı, direksiyon yumuşaklığı sembolden daha iyi. Bagaj büyük olduğu için, daha doğrusu palioyaya o bagajı yedirdikleri için arka kısım yüksek ve geniş. Bu yüzden yüksek hizlarda yolda salınım yapıyor. Ancak aracın arka kısmı stilo ile aynı diye okumuştum. Bu yüzden mıdır bilmem salınım yapmasi tedirgin etse de yoldan çıkmıyor araç. Bu araçların taksi, kiralama çıkmasi olmayanini bulmak da zor iş.

• Bir üst kasa symbol alın yada aracınızı değiştirmeyin çünkü hiçbir artınız olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamilhan10

Bir üst kasa symbol alın yada aracınızı değiştirmeyin çünkü hiçbir artınız olmayacak.
    Bu da mantıklı. Hatta biraz zorlayıp linea alabilirsiniz daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat albea sole 1.4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende katılıyorum arkadaşlara, bütçe yetiyorsa 1.5dci 90'lık dizel sembol bakın. az yakar çok kaçar.

• palio1.6 P kullanıcısına yanıt
    suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Albea motoru için konuşuyorum rektefe görmeden 700 bin km yapan taksici varmış... Beklentimiz yüksek değil velhasıl kelam benim sürdüğüm yeni kasa palio aracıydı. Debriyajı da bayağı yumuşaktı,bu symbolün baskı balata sıfır olmasına rağmen yoğun trafikte ayağı mahvediyor 1.4 fire 8v motor alt devirleri canlı,sizin sürdüğünüz 1.2 16v motoru da araştırdım yakıtı fazla ve yüke bindiğinde bayağı nazlı gelin misali gidiyormuş. Tutulan modeli 1.4 motorlu...bakımı tamiri parçası vesaire kolaymış.

Yüksek hızlarda salınım yapıyor derken siena gibi mi ? Sieana sürmüştük hayatımda o kadar yol tutuşu kötü araç görmedim,araç arkadan kopuyor. 2005 sonrası yeni kasa albea larda tahminimce bu sıkıntıları düzeltmişlerdir.

Fiyatları temizleri ortalama 35-40 bin arası değişiyor. Galerici arkadaşa sordum 35 binden fazla verilmez diyor. Peki tüpsüz lpg siz alsak obd 2 li bir sistemi taktırmanın maliyeti ne tutar ? Tüp Ben bayağıdır uzağım otomobil gündeminden, tüpü taktırıp muayeneyi yaptırıp iş bitiyorsa oh ne ala.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Albea motoru için konuşuyorum rektefe görmeden 700 bin km yapan taksici varmış... Beklentimiz yüksek değil velhasıl kelam benim sürdüğüm yeni kasa palio aracıydı. Debriyajı da bayağı yumuşaktı,bu symbolün baskı balata sıfır olmasına rağmen yoğun trafikte ayağı mahvediyor 1.4 fire 8v motor alt devirleri canlı,sizin sürdüğünüz 1.2 16v motoru da araştırdım yakıtı fazla ve yüke bindiğinde bayağı nazlı gelin misali gidiyormuş. Tutulan modeli 1.4 motorlu...bakımı tamiri parçası vesaire kolaymış.

Yüksek hızlarda salınım yapıyor derken siena gibi mi ? Sieana sürmüştük hayatımda o kadar yol tutuşu kötü araç görmedim,araç arkadan kopuyor. 2005 sonrası yeni kasa albea larda tahminimce bu sıkıntıları düzeltmişlerdir.

Fiyatları temizleri ortalama 35-40 bin arası değişiyor. Galerici arkadaşa sordum 35 binden fazla verilmez diyor. Peki tüpsüz lpg siz alsak obd 2 li bir sistemi taktırmanın maliyeti ne tutar ? Tüp Ben bayağıdır uzağım otomobil gündeminden, tüpü taktırıp muayeneyi yaptırıp iş bitiyorsa oh ne ala.
    Siena aşırı yumuşak bir araç ve bence b sınıfından beklenmeyecek derecede süspansiyonları yumuşak benim çok hoşuma gitti kullanışı tabi herkesi mutlu
    etmez albea daha sert bir araç ve konforu daha kötü

albea daha ergonomik koltuklar ve 2 cm daha geniş ve siena gibi yumuşak süspansiyonlarla ve daha fazla motor seçenekleriyle gelseydi piyasayı yıkardı

• Arabadan sogumak için 4 neden olur
    Araç devamlı arıza çıkarması
    Araçtan sıkılıp daha iyi araca binilmesi
    Arac sorunsuz ama ben heycan arıyorum sanayideki ustalarla tanışmak istiyorum
    Dolandırılmak istiyorum

Symbol ve albea ikiside aynı ama symbol albeanın yanında mercedes gibidir deger bilmek lazım.

Daha iyibir araca binmeyeceksen degiştirmenin , heycan aramanın anlamı yok.

• 1.4 fire linea tavsiye ederim. Hiç olmazsa arabayı degiştirdiğine değsin. Fire motor yürütme maliyeti en düşük motorlardan biri.

• ben aksine palyo 1.4 den logan 1.2 ye geçmiştim çokta memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Herşeyden Önce fiyatı 35-40 arası ise almayın. O paraya ellenmemis 307 veya C4 alın ve paşalar gibi binin. Lineam vardı ve ev için satmıştım. Sonrasında ise makyajlı 307 aldım ve inanılmaz memnunum.

• bildiğim iki şeyi söyleyeyim birincisi albea'nın direksiyonu elektrikli değil sadece hidrolik ikincisi debriyajı hidrolik değil oldukça sert. bu söylediklerim 2010 premio plus (en donanımlı paket) 1.3 mjet albea için geçerli.
  • 1.5 crdi era al
    Sorularını cevaplayabilirim

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hayır benimde direk aklıma yağ yakma geliyor.
    Kroniktir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

1.5 crdi era al
    Sorularını cevaplayabilirim
    Eralarin dizelleride ayni motor sanırım admire felan çok gürültülu çalışıyor diyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.