Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet aynı cihaz bendede var divx film olayını nasıl cözeceğiz

quote:

Orjinalden alıntı: taner_06

Arkadaşlar meraba n81 8gb telefon var bende. Bu telefona iyi bir divx programı yüklemek istiyorum ancak ya lisans süresi geçmiştir diyip yüklemiyor veya bu telefon ile uyumsuzdur mesajları veriyor yüklemiş olduğum programlar. Smart moviede yaptı DivX_Player.87 dada yaptı. Nasıl bir çözüm önerirsiniz full olan bir prg önerirseniz sevinirim. Ayrıca iyi bir tr ing sözlük arıyorum.
  • Nokia N91 6. Kez Servis
    Telefonumu geçen sene ocak ayında aldım. Yaklaşık 4 ay kadar sorunsuz kullandıktan sonra kendi kendi donma kilitlenme gibi şikayetlerle servise verdim, servisten her alışımdan sonra 1 hafta kadar sorunsuz kullandım fakat 1 haftanın akabinde aynı sorunlar sürekli nüksetti ve bu sorunlar daha sonraları farklılıklar gösterdi. Şöyle ki ilk verdiğimde kilitlenme gibi bir problem varken bir sonraki servise verme sebebim sim kartımı cihazın görmemesi, bir sonraki servise veriş sebebim ise kulaklığın cızırtı yapmasıydı. Bu şekilde devam eden sıkıntılarım beni servise toplamda 6 kez götürdü. Nokiadan ürün bedelini talep etmeme rağmen onların kayıtlarında 4 kez kvk noktalarına servis girişi gözükmekteydi bunun sebebi telefonu verdiğim Metrocity Club nokia nın cihazı 2 kere kendi servislerinde işleme almalarıydı. Sonuç olarak elimde 4 adet KVK servis giriş formu ve 2 adet Metrocity nokia servisine ait form mevcut yani toplamda 6 adet servis giriş formum var. Cihaza ödediğim bedel 1100 ytl ve bu verdiğim paranın karşılığını kesinlikle alamadım, 5 aydır 1100 ytl verdiğim telefonumu mevcut sorunlarından ötürü kullanamıyorum. Son seçenek olarak bu siteye sorunumu yazdım sonuç alınmaz ise aldığım 4 senelik hukuk eğitimi bana hakkımı Tüketici Mahkemesinde aramamı hatta geç kaldığımı söylüyor gerekeni sonuna kadar yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyStİCaL -- 29 Şubat 2008; 15:14:27 >

• geçmiş olsun hakkını aramayawww.sikayetvar.com adresinden bilgi alarak ve şikayet formu doldurarak başlayabilirsin bence. herkes senin gibi hakkını arasa firmalar artık arızalı ürün satmaktan yada tamir etmeden tamir edilmiş gibi iade etmekten vazgeçerler...
  • ARKADAŞLAR WMA UZANTILI MÜZİK DOSYALARINI AÇAMIYORUM TELDE. CİHAZIM E61İ DİR. Bİ TÜRLÜ BULAMADIM PROĞRAM.BULDUM ASLINDA HELİX PLAYER DİYE Bİ PRO AMA BENİM TEL ONU KABUL ETMEDİ.
    LÜTFEN YARDIM.
    TEŞEKKÜR EDERİM.
  • corecodec yükle dostum.. bütün ses ve müzik dosyalarını oynatıo. 1.1.2 versiyonu denedim bne

http://www.series60 v3.com/index.php?categoryid=32&p13_sectionid=2&p13_currentpage=2&p13_ordertype=dateadded%20DESC&p13_pagesize=20&p13_searchby=title

series60 ile v3 arasındaki boşluğu kaldırıver bi zahmet..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolitee -- 10 Mart 2008; 5:00:48 >
  • arkadaşlar n 95 te çalışan flash sms programı bilen varmı? şimdiden çok tşk ederim....
  • revolite arkadaşımın dediği gibi bende corecodec kullanıyorum türkçe versiyonunu vede gayet memnunum.smartmovie falan hikaye.bunda ses efektleri görüntü çıkışlarını ekolayzırı ayarlayabiliyorsunuz vedetam ekran vede zoom yapma özelliğide mevcut.. ben tavsiye ediyorumm.

birde arkadaşlar güzel oyunlar yükleyin şuraya ya .ben arıyorum.bulunca paylaşıcam telefonda 10 tane falan var ama çoğunu oynadım bi işte skyforce bbayağı zor oyunmuş be ..neysee haddii herkes iş başına aramaya paylaşmaya devam..
  • E61i için wma ve mpeg4 oynatıcı var mıdır? Helix'i denedim ama yükleyemedim.
  • Helix'in web sitesine girdim ancak v3.0'ı indirebileceğim bir yer bulamadım. Yok mudur bilgisi olan?
  • kelimelerin anlamlarını yine ingilizce olarak veren ve her kelime için ses dosyası olan bir sözlük arıyorum

sloved var ama orda her kelime nin ses dosyası yok.

benim için önemli olan her kelimeninde ses dosyasının olması.

böyle bi sözlük var mı acaba
  • merhaba arkadaşlar, ben messenger programı arıyorum.. bnde fring var ama kullanırken karşı tarafıma benim yazdklarımla birlikte fring'in reklamları falan da gidiyor.. ben böyle zamazingoları olmayan, stabil çalışan ve mümkün oldğunca az veri transferi yapan bir program arıyorum.. önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar şöyle bir program var mı, aradım ama pek bulamadım..Bende n82 var bu arada..

İstediğim şey telin. masaüstünde devamlı görünmesi 1-2-3 günlük hava durumu tahminini göstermesi..Bu ajanda kaydı, wlan tarması kısmında bir satır olarak görünebilir..ve istediğim, wifi bağlantılarından veya gprs den günde 1 veya 2 kere kendini güncellesin..Tabi bu satırın bilgi kaynağını değiştirebilsem, mesela, döviz, endeks, bir borsa kağıdı, bir takımın maç sonuçları vs..de olursa güzel olur :)

Var mı böyle bir program, devamlı internette hava durumu tahmini aramak hoşuma gitmiyor..veya menüler arasında dolaşıp 1 satırlık bilgi için uğraşmak..Ekrana bakıp saate bakar gibi görmek istiyorum...
  • yha arkadasLar bna çok acil n73 için sözlük programı Lazım.yha jawa olarak cep sözlük war ama benm tel çalıstırmıyor.aynen öyle bi program arıyorm ama bulamadım yha çook zor durumdayım hazırlık öğrencisiim we ing yasılıma çalısıcamm smdden tşkk
  • internette tonla sözlük var bilgisayara indir ordan çalış telefonla ne uğraşıyorsun ki
    illa telde olsun dersende sloved sözlük var forumda onu indir.

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim erkan

yha arkadasLar bna çok acil n73 için sözlük programı Lazım.yha jawa olarak cep sözlük war ama benm tel çalıstırmıyor.aynen öyle bi program arıyorm ama bulamadım yha çook zor durumdayım hazırlık öğrencisiim we ing yasılıma çalısıcamm smdden tşkk

• Ellerine kollarına sağlık hocam mükemmel...N95 8gb da sorunsuz çalışıyor bilginize...
  • SYMBIAN ve/veya JAVA özelliği olan her türlü telefon için (özellikle OS9.x'ler için)
    RİSALE-i NUR ve KUR'AN-CEVŞEN-TESBİHAT-İLMİHAL Kitapları

Programın en son versiyonu ve daha açıklamalı kullanımı için hemen aşağıdaki linke tıklayınız:
    www. lemaat. com /CepRisaleiNur.aspx
    (adresteki boş karakteri çıkararak yazınız)

... ( SAMSUNG telefonu olanlar, telefonlarından wap. lemaat. com adresine bağlanarak direk telefona indirirlerse problem yaşamazlar) ....
    .
    .

RNurOkuma (Okuma2) v2.5.4 Programı (Tanıtım ve İzah)

Risale-i Nur Okuma ve Faydalanma Programı

Son zamanın (ahir zamanın) çok kuvvetli bir Kur’an tefsiri olan “Risale-i Nur” eserlerinden cep telefonları vasıtası ile de faydalanmak için hazırlanmış bir programdır.

Program temel olarak; “TXB” uzantılı kitapları açan bir uygulamadır. Bütün Risale-i Nur Külliyatı (büyük ve küçük boy kitaplar) ayrıca Kur’an, Cevşen, Tesbihat ve İlmihal(ÖmerN.B.) kitapları da “txb” dosyası olarak bu programla beraber verilmektedir.
    Böylece sadece Risale-i Nur eserlerini değil KUR’AN, CEVŞEN, TESBİHAT, İLMİHALi de bu programla okuyabilir; içinde Arapça veya Türkçe arama yapabilir; istediğiniz bölümleri panoya kopyalayarak SMS veya e-mail veya metin dosyalarına yapıştırabilirsiniz.

Programın detaylı özellikleri biraz aşağıdaki “Programın Temel Özellikleri” başlığında gelecektir.

Arapça karakterleri gösterebilme ve arayabilme; metin kopyalama; küllî arama yapma; Fihrist; istenilen kitapları seçme, vs gibi özellikleriyle de Adobe Reader, RepliGo vesair kitap okuma programlarından çok farklı ve kullanışlıdır.

PROGRAM TAMAMEN ÜCRETSİZ / FREE OLMAKLA BERABER FARKLI MARKA VE MODEL TELEFONLARDA ÇALIŞABİLMEKTEDİR
    (Özellikle Nokia’nın symbian60 v3 özelliği olan -Nokia 3250,5500,6290, E50,E60,E61,E62,E65,E70,E90, N71,N73,N80,N91,N92,N93, 5700,6110,6120, N75,N76,N95 …. gibi- telefonlar için hazırlanmıştır).
    Program içinde yer alan şu not da faydalı olabilir: “Java MIDP 2.0 CLDC-1.1 ve JSR-75 FileConnectionAPI destekleyen telefonlarda çalışır.S60 3ncü nesil telefonlar için tasarlanmıştır.Diğer marka ve modellerde bazı özellikler çalışmayabilir.”

Programın geliştirme aşaması hemen hemen bitmiş durumda.Zamanla daha bazı özellikler eklenebilir.
    Hem ilerde çıkabilecek yeni versiyonlar ve değişiklikler için hem de tavsiyeleriniz veya -varsa- eksiklikler için NurRisaleleri nokta ORG adresinden irtibata geçebilirsiniz.

Programı www. nurrisaleleri. org adresinden takip edebilirsiniz

PROGRAMIN TEMEL ÖZELLİKLERİ:
    Ana Menü’de sırasıyla aşağıdaki seçenekler mevcud:
    Arama
    ArapçaArama
    TamEkran/YarımEkran
    SayfayaGit (Sayfa Numarası gir)
    Fihrist (Gidilecek bahsi seç)
    KitapSeç
    Kaydır
    Ayarlar (FontAyarları–Görünüm–KaydırmaAyarları–Genel–KopyalamaAyarları)
    Notlar
    Kopyala
    Yardım
    Çıkış

ARAMA : Türkçe yada Arapça kelime aramaları yapabilirsiniz.Kitap seçme şıkkından birkaç kitap yada tüm Külliyatı da seçme imkanı mevcud. Türkçe aramada birkaç kelime birden girip bir cümlenin veya pragrafın içindeki kelimeler bulunabilir.
    KOPYALA: Bu şıkla kitaplarda istediğiniz yeri kopyalayıp daha sonra Mesajlara (SMS) vs yapıştırma yapabilirsiniz.(Şimdilik Arapça karakterleri kopyalayamıyor)
    Kopyalarken Türkçe “Ç,Ş,Ğ,Ö,Ü,ı,İ” harflerini almayı veya ihmal etmeyi vb “Kopyalama Ayarlarından” seçebilirsiniz.(Bu seçenek hususan SMS’e metin yapıştırırken karakter problemi çıkmaması için çok kullanışlıdır)
    FONT AYARLARI:Metinlerin büyüklüğünü, rengini, arkaplanın rengini vs ayarlayabilirsiniz.Türkçe metinlerde 3, Arapça da ise 4 farklı metin büyüklüğü mevcuddur.
    GÖRÜNÜM : Paragrafların görünüm ayarlarını yapabilir; Tam ekran olarak veya telefon ekranını yatay veya dikey olarak kullanabilirsiniz.
    FİHRİST:Açtığınız kitabın içindeki bölümlerden birine kısayoldan gitmenizi sağlar.
    KAYDIR:Kitap okurken devamlı satır veya sayfa atlatmak yerine bu seçenekle otomatik olarak ekrandaki yazıları kaydırabilirsiniz.Ayarlarda kaydırma hız seçenekleri de mevcud.
    NOTLAR: Kitap okurken almak istediğiniz notları yazıp kaydedebilirsiniz.
    GENEL AYARLAR: Arkaplan ışığını ve parlaklığını, Aynı anda açılacak maksimum dosya sayısını belirleyebilirsiniz.
    KISAYOLLAR:
    1- Tam Ekran (On/Off)
    2- Önceki Satır (=Yukarı yön tuşu)
    3- Tekrar (Arama:bir sonrakini)
    4- Önceki Sayfa (=Sol yön tuşu)
    5- Kaydır
    6- Sonraki Sayfa (=Sağ yön tuşu)
    7- Arama
    8- Sonraki Satır (=Aşağı yön tuşu)
    9- Arapça Arama
    0- Kitap Seç
    *- Sayfaya Git (Sayfa Numarası gir)

Aşağıdaki adreslerde olan boşlukları kaldırarak adrese gidiniz:
    DOWNLOAD için:
    http://rapid share.com/files/106896766/Risale-i_Nur_CepTelefonu_TumKitaplarHepsi.zip.html

alternatifi:
    http://www. dosyaupload.net/download.php?file=865660

Programın ekran görüntüleri için:
    http://rapid share.com/files/106903958/RisNurOkuma_EkranGoruntuleri.zip

alternatifi:
    http://www. dosyaupload.net/download.php?file=811014

AYRICA “OSMANLICA LUGAT” programını da aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Yukarıdaki programın çalıştığı bütün telefonlarda çalışır. Java’dır.
    http://rapid share.com/files/106908927/lugat.jar

alternatifi:
    http://www. dosyaupload.net/download.php?file=373909

[simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/476190/8B547AD202904B12A4DA70C4F3DDB53C.jpg/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi map1973 -- 24 Ekim 2008; 17:34:58 >

• rehberdeki ismleri büyük ve ingilizce karekterle kayıt ediyorum. rehberde kayıtlı kişiyi ararken sadece büyük harfle arama yapmamı sağlayacak bir pro varmı.
    örnek ; SINAN... her seferinde (harfi büyütmek için) # işaretine basmak zor gelmeye başladı.
  • Telim n73. kaydettiğimiz video ve görüntüleri ayrı ayrı galeri klasörlerine otomatik saklama imkanı var mı?
    galerinin içine girdiğinde bir videoyu bulmak için onlarca görüntü dosyasını taramak gekiyor.
    galerinin içine alt görüntü ve video klasörleri yarattım fakat klasörlerin sadece birini kullanma şansı veriyor sistem...
  • Arkadaşlar ir remote kumanda programıyla ilgili bazı sorularım;kullanımdaki deneyimlerim ve yaşadığım problemleri paylaşmak istiyorum:

1-programı bir türlü full sürüm yapamadım,yüklemede üç dosya kullanılıyor ve ikisi signed ilacı da unsigned,ilacı signed ederek sırasıyla üçünü de yükledim fakat ısrarla on günlük deneme süresi veriyor ve geri sayıyor on günden.Atladığım eksik yaptığım bir şey mi var?

2-kumanda kodlarını hangi dizine atacağımı bulamadım,rastgele hafıza kartının ana dizinine atıverdim ben de ama işlev görüyor mu tam çözemedim,şöyle ki;programı açıyorum giriyorum bi markanın bi makina koduna bazı modeller çıkıyor,bu çıkan model kodları acaba programa dahil edili halde mi yoksa benim attığım kumanda kodları klasöründen mi görüyor,eğer o klasörden görüyorsa ben o klasöre yeni kodlar ekliyorum ama açtığımda o eklediklerimi göstermiyor hep sabit kodlar var.

3-Bazı marka kodları kendsine ait cihazlarda çalışmayabiliyor(nedense artık),denemelerim sonucu bi kodun farklı bi markada çalışabildiğine rastladım bir kaç defa.

4-En çok ihtiyacım olan,tv için kodu bir türlü bulamadım,aslında listede tv ile eşleşen kod var ama bu kod çalışmıyor,denediğim bir sürü diğer kodlarda da rastlayamadım çalıştıranına.PSP ile kullandığım çalışan bi kod var onu telde denedim o da olmadı.Kendi sitesinde verdikleri kod listesinde tv'm için kod var ama indirilemiyor oradan sadece telefondan bağlanıp güncelleyebilirsiniz diyor kodu fakat telden güncelleme yapınca da istediğimi seçmeme izin vermiyor ve tabiki güncelleme sonrası lazım olan kodu eklememiş oluyor.

5-Elinde 'sony52x-46x lcd bravia'da çalışan 'ed010' kumanda modeli kodları olan varsa ve buraya ekleyebilirse çok makbule geçer.Ve kumanda kodlarını elle eklerken nereye kopyalayacağımızı bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan_gir -- 23 Nisan 2008; 2:39:49 >

• arkadaşlar N73 için nokmote vede rotateme programlarının sertifikalandırılmışını şuraya yükleyipte kullanıma açacak bi allahın kulu yokmu yav.deli oldum simbiansigned e üye olamadım beceremedim.sertifikalandırmayı zaten hiç anlamadım.onca sitede aradım ama yok bulamıyorum gözünüzü seveyim artık yalvarıyom ya bi yolu yokmu bunun.biri yardım etsin haftalardır arıyom nette ama bi türlü bulamadım biri yardım etsin bana ya ne olur....bu program için bi sürü siteye üye oldum ama boş yere olmuşum çünki hepsi fos çıktı.ne olur be yardım edin bi...
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.