Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunların olduğu topic nerede acaba ya... n80 aldım oyun yükleyeceğimde
  • Arkadaşlar Nokia'da YAHOO - GMAIL - HOTMAIL üçlüsünden maillerimizi çekebileceğimiz bir Symbian programı var mı ?

(sadece E serisi için değil diğer modeller için de konuşuyorum)
  • http://download.chip.eu/tr/_ngilizce-Tuerkce-Cep-Soezluek-1.0.1_869921.html
    30 000 TANE KELİME ÇEVİRİCİ İSTİYEN KULLANABİLİR
    TELEFONA YÜKLEDİM VE ÇOK FAYDASI OLUYOR
    SADECE İNG - TÜRKÇE AMA
  • arkadaslar verıldımı bılmıyorum ama verılmedıyse ıyı yararı olacagını dusunuyorummm tema bulmada zorlanıyoruz dımı gercı benım tel suan servıste guncellım derken acılmaz oldu ıngılızce bıseyler yazıyo phone starp-up felen dıye neyse yarın alacam ıns yapılırrr....

şimdi verecegım sıtede uye oluyosunuz ve tlfn modelını yazıyosunuz ıstedıgınız temayı ındırıyorsunuz N80 NİNİZE sadece tema degıl resımler muzıkler felanda var

www.zedge.net kolay gelsınnn
  • arkadaslar konu olarak da actım ama acabıldımmı bılmıyorumm burayada ekleyeyımmmmmm yararı olacagını umarımmmmm

arkadaslar konu acabıldımmı bılmıyorum ama net ozurluyum bıraz kusura bakmayınn..ama bıraz once ugrasırken wifiyi tam kapatmayı buldum..yanı mesela ınternete gırmesek bıle n80de baglantı yöneticisine girdiginizde aktıf olmasa bıle orada sınyal ALDIGI kablosuz agı gosterıyor bu da WİFİ Yİ KULLANMASAK bıle ıster ıstemez tlfnun sarjını somuruyor..yanı bılgıler dedıgınızde aldıgı sınyalın gucunu gosterıyor örneğin %60 buda ıster ıstemez sarjıı bıtırır..herneyse uzun lafın kısası bunu tamammen ıptal etmek ıstıyorsanız

AYARLAR-BAĞLANTI--KABLOSUZ LAN--SEÇENEK--GELİŞMİŞ AYARLAR--ORDA GELEN SEYE EVT DEYIN--OTamaTIK YAPILANDIRMA YI KAPALI YAPIN

SONRA UZUN DenEM. SINIRINI 0 YAPIN...

KISA DENEME SINIRI 0 YAPIN...

RTS EŞİĞİNE DOKUNMAYIN...

TX GÜÇ SEVİYESİ NI 4mW TA DUSURUN..

TELSİZ ÖLÇÜMLERİNİ KAPALI YAPIN...

GÜÇ TASARRUFUNA DOKUNMAYINN.....

EVT ARKADASLAR BUNLARI YAPIN FARKI COK BARIZ BI SEKILDE GORECEKSINIZ..MANTIKLI DUSUNULDUGUNDE FARK EDECEGI ZATEN ORTADA...

BEN 1 HAFTADIR SARJINDAN SIKAYETCIYDIM ARIYORUM AMA NETTE KIMSE COZUM BULAMAMIS BENDE SUAN BULDUM BUNU UMARIM HEP BERABER BI SONUCA ULASIRIZ.....

EGER GERI ACMAK ISTEDIGINIZDE...

AYARLAR-BAĞLANTI--KABLOSUZ LAN--SEÇENEK--GELİŞMİŞ AYARLAR--ORDA GELEN SEYE EVT DEYIN--OTAMATIK YAPILANDIRMA YI AÇIK YAPIN VE VARSAYILANI YUKLE DEYINNN TAMAMDIRRR.....

• 2 gündür Gnubox uygulamasını yüklemek istiyorum ancak sertifika hatası veriyor. symbiansigned.com da değişiklik yapmışlar. Anlatılan şekilde olmuyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
  • arkadaslar merhaba N80 için msn ve navigasyon programı biliyormusunuz..
  • süper temaaaa

Download:http://gallery.mobile9.com/d/592503/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathetic09 -- 20 Aralık 2008; 11:08:54 >
  • Arkadaşlar, N93i'ye Nokia Software Updater programından güncel sürümü yüklemeye çalıştım.
    Aslında telefonumdaki sürüm zaten güncel, ancak nedense telefonum çok yavaşladı, öyle uygulama filan da yok nedenini bilmiyorum,

Nokia Softwarede yüklemeye çalışırken USB'den kesildi, birkaç kere daha denedim yine olmuyor, bilgisayarla mı ilgili telefonla mı ilgili anlamadım.
    Daha önceden hiç bilgisayardan yazılım güncelleyen arkadaş Oldu mu?
  • ARKADAŞLAR YARDIMCI OLACAK YOKMU
  • N80 e msn ve navigasyon programı arıyorum,,,,,,,,,
  • symbian İşletim sistemi2002 yılında Nokia-motorola-samsung-S.ericsoon Ve diğer büyük telefon üretiçileri tarafından yeni bir işletim sistemi yaratmak ve geliştirmek üzere birlikte kurulmuştur.İlk zamanlarda simens SX1-nokia6600 S.ericssoon P800 modelleri ile başlamıştır.Ançak sonraları diğer markalar bu konuda çekimser kalmışlardır.Ama nokia bu konudan vazgeçmedi ve symbianı geliştirdi....S.E P900-P910 modelleri ile buna destek verdi.Şimdi ise symbian en iyi işletim sistemi haline geldi....Motorolanın da 2002/2003 yılarında A1000 gibi modelleride symbian olarak çıktı.Popülerleştikce diğer markalarda bu konuda dönüşe başladı...İki işletsisteminden de yararlanıyorlar....YANİ SYMBİAN YANLIZ NOKİA YA AİT DEĞİLDİR.
  • Selamlar Arkadaşlar;
    Ben E60 kullanan bir arkadaşınızım ve sizden kullanabileceğim programlar konusunda yardım rica ediyorum.Birde tema siteleri yada güzel olabilceğini düşündüğünüz temaların linklerini de rica ederim.Selamlar ve esenlikler dileklerimle
  • arkadaşlar elimde nokia n73 telefon var ve ben telefonla tüm konuşmalarımı gelen aramalar olsun benim aradıklarım olsun bip sezsiz kayıt altına tutmak istiyorum bildiğiniz düzgün bir program biliyorsanız lütfen adını verin veya indireceğim linki verin mümkünse anlaşılır bi şekilde anlatırsanız nasıl kuracağımla ilgili sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • Merhaba,

"kayıtlarda:(E veya C nereye kurduysan)/Data/Ultimate voice recorder içinde"
    demişsiniz.

Data/Ultimate Voice Recorder klasörünün içine girdim evet orda bir dosya var ama bu dosya amr veya mp3 dosyası değil.

Ses kaydı dosyaları (amr, mp3) nerededir, nasıl bilgisayara aktarılır?

quote:

Orijinalden alıntı: mc2019

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

bipsiz ses kayıt programı hala yok mu varda ben mi beceremiyorum.
    biraz yukarda ultimate voice recorder programı hakkında bir soru sordum.

bip sesini açınca kayıt yapıyor ve kayıtlar galeride saklanıyor bip sesini kapatınca ise kayıt yapmıyor, öncleri kayıt yaptığını ama farklı yere yaptığını düşünüyordum ama kayıt yapmıyor

bip sesi açıkken kayıt yapıyor kapalıyken yapmıyor bunun sebebi ne, bu bip sesin sinir bozmaktan başka bi işe yarıyorda ben mi anlamıyorum acaba.

bip siz ses kayıt yapan bir program var mı

ayarlar:Storage options ''Mem card''
    Format:AMR
    Recording limit:No limit
    Default mms:None
    Auto send:Disabled
    Hidden mode:Never
    Ask before saving:Off
    Automatic mode:On
    Warning beep:Off
    Auto delete:Manuel
    Auto start:Enabled
    kayıtlarda:(E veya C nereye kurduysan)/Data/Ultimate voice recorder içinde

programı ccmandan almıştım uzun zamandır kullanıyorum. çok iyi ses kaydediyor.

• Merhaba elimde P1i var fakat bunun güncelleyemiyorum.Bu güncelleme olayı manuel yapılabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.