Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n80 i tavsiye eder misiniz. yerli yersiz, iyi kötü pek çok yorum var. bugün alıcam da ne dersiniz?
  • kullanmadım fakat n73ten farklı olarak wireless var ve wireless olması oldukça güzel bir özellik
    ve kulaklık sesi n73le aynı kalitede sanırım son olarakta kamerası 3.2 oldukça güzel
    sürgülü kalın fakat çok küçük bir telefon tavsiye ederim
  • slm herkese hayırlı akşamlar benim bi ricam olacak lütfen biri bana smart movie nin tam sürümünü nasıl bulabileceğimi söyleyebilirmi lütfenn kafayı yemek üzereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SehrinEfendisi

slm herkese hayırlı akşamlar benim bi ricam olacak lütfen biri bana smart movie nin tam sürümünü nasıl bulabileceğimi söyleyebilirmi lütfenn kafayı yemek üzereyim

imzandaki alanda mevcut arkadaşım .....saygılar
  • ya n73 kullanıyorum hafız kartı şifresi kıran program varmı bildiğiniz
  • e65 te program kurarken sertifika uyarısı veriyor ve programı kurmuyor.Bunu nasıl düzeltirim?
  • abi çok tşk ederim ya iyi ki varsın sayende sorun u hallettim emeğine sağlık
    quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: SehrinEfendisi

slm herkese hayırlı akşamlar benim bi ricam olacak lütfen biri bana smart movie nin tam sürümünü nasıl bulabileceğimi söyleyebilirmi lütfenn kafayı yemek üzereyim

imzandaki alanda mevcut arkadaşım .....saygılar

• arkadaşlar
    1)Symbian
    2)çok geniş ekran
    3)en az 3.2 mp kamera
    4)kızaksız
    5)kaliteli malzeme
    6)BATARYASI EN AZ 3GÜN DAYANACAK

BU ÖZELLİKLERE SAHİP HANGİ NOKİA MODELLERİNİ ÖNERİRSİNİZ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar
    1)Symbian
    2)çok geniş ekran
    3)en az 3.2 mp kamera
    4)kızaksız
    5)kaliteli malzeme
    6)BATARYASI EN AZ 3GÜN DAYANACAK

BU ÖZELLİKLERE SAHİP HANGİ NOKİA MODELLERİNİ ÖNERİRSİNİZ?

SANA TAVSİYEM N73ME YADA WLAN LI N82..EN KRAL BUNLAR YADA EN FAZLA N95 8GB..HEPSİ BU..
  • nokia ya bir sürü program yükleyebilmenin sırrı Symbian mı?yani Symbian olmasa bu programlar yüklenmezmi?
  • walla dostum sormak istediğimi sordun desem yeridir.. ama soruyu şöyle değiştireyim.. symbian bir işletim sistemi.. nokianın kendi işletim sistemi.. peki biz bu telefonlara windows mobile yükleyemiyormuyuz....????
  • nasıl symbian nokia nın kendi sistemi?samsungta symbian koydu kendi modellerine
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgüge

walla dostum sormak istediğimi sordun desem yeridir.. ama soruyu şöyle değiştireyim.. symbian bir işletim sistemi.. nokianın kendi işletim sistemi.. peki biz bu telefonlara windows mobile yükleyemiyormuyuz....????
  • walla benim bildiğim nokianın kendi işletim sistemi olarak biliyorum.. yanılıyor olabilirim tabi ki.. ama benim asıl merakım bu telefonlara windows mobile yükleyemiyormuyuz...???
  • hayır şu anda maalesef winmobile görmedim ama linux yükleyen görmüştüm
  • linux ve symbian arasında ne fark var
    quote:

Orjinalden alıntı: mert_837_469

hayır şu anda maalesef winmobile görmedim ama linux yükleyen görmüştüm
  • tel konuşmalarını kayıt eden bip siz bi program arıyorum forumda bip siz denilen her programda bip var veren arkadaşlar hiç kontrol etmiyor mu? Kontrol etmiyorsa neden bipsiz diyorlar

yok kontrol ediyorlarda ben de bip çıkıyorsa hata nerede?
  • arkadaşlar symbian 9.1 os için hala video kayıt programı çıkmadımı
  • arkadaşlar bana N82 de galeriye şifre koyabileceğim bi program lazım_??
    yardımcı olursanız sevinirim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/mpage_2/key_/tm.htm buraya gir dostum

oratalara dogru Best Crypto S60-3rd OS.9.1 isimli bi program var bu programda istedigin dosyalari seciyosun onlari sifreliyosun ve dosyalar gorunmuyor

galeride 10 resim var diyelim 3 unu bu programla sifreledin bu 3 resim galeriye girince gorunmuyo hic bi sekilde hic bi yerde gorunmuyo. resimleri acmak istedigin zaman ise programi aciyorsun sifreyi yaziyosun program sana gizli dosyalari gosteriyo o dosyalarin sifresini yazinca dosyalar tekrar gorunur hale geliyo. mesajlar ve rehber disinda telefonun heryerinde ki dosyayi bununla sifreleyerek gizleyebilirsin.

galeriyi sifreleyince suphe cekebilir ama galerinin icindeki bi dosyayi sifreleyip bide gizledin mi suphe cekmez

ben kullaniyorum cok iyi bi program

quote:

Orjinalden alıntı: afd92

arkadaşlar bana N82 de galeriye şifre koyabileceğim bi program lazım_??
    yardımcı olursanız sevinirim

• Merhaba Ya ben nokia n73 aldımda.Yüklemek istediğim bütün proğramlar sis uzantılı bu telefon sis dosyası açmıyor jar olması gerekiyor galiba.Sisi doyasını jara çeviröe imkanı varmı?Ya da jar uzantılı proğramlar var mı?Mesela nokia n73 te ses kaydedici yok eklenebiliyor mu?Bana yardımcı oluyrsanız sevinirim msn adresimide vereyim ulushef@hotmail.com şimdden teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.