Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kara_eylül

http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/mpage_2/key_/tm.htm buraya gir dostum

oratalara dogru Best Crypto S60-3rd OS.9.1 isimli bi program var bu programda istedigin dosyalari seciyosun onlari sifreliyosun ve dosyalar gorunmuyor

galeride 10 resim var diyelim 3 unu bu programla sifreledin bu 3 resim galeriye girince gorunmuyo hic bi sekilde hic bi yerde gorunmuyo. resimleri acmak istedigin zaman ise programi aciyorsun sifreyi yaziyosun program sana gizli dosyalari gosteriyo o dosyalarin sifresini yazinca dosyalar tekrar gorunur hale geliyo. mesajlar ve rehber disinda telefonun heryerinde ki dosyayi bununla sifreleyerek gizleyebilirsin.

galeriyi sifreleyince suphe cekebilir ama galerinin icindeki bi dosyayi sifreleyip bide gizledin mi suphe cekmez

ben kullaniyorum cok iyi bi program

quote:

Orjinalden alıntı: afd92

arkadaşlar bana N82 de galeriye şifre koyabileceğim bi program lazım_??
    yardımcı olursanız sevinirim

abi çok sağol yardımın için

• quote:

Orjinalden alıntı: serdengecen

Merhaba Ya ben nokia n73 aldımda.Yüklemek istediğim bütün proğramlar sis uzantılı bu telefon sis dosyası açmıyor jar olması gerekiyor galiba.Sisi doyasını jara çeviröe imkanı varmı?Ya da jar uzantılı proğramlar var mı?Mesela nokia n73 te ses kaydedici yok eklenebiliyor mu?Bana yardımcı oluyrsanız sevinirim msn adresimide vereyim ulushef@hotmail.com şimdden teşekkürler arkadaşlar

telefonun sis ve sisx dosyalari ve java uygulamalari(jar) dosya formatlarini destekliyor arkadasim

hata mesaji aliyorsan " ki aliyorsun" asagidaki ayarini kontrol etmelisin oncelikle
    daha once vermistim

saygilar

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

PROGRAM YUKLEME SORUNU OLANLAR İLK BU AYARLARI KONTROL ETSIN YAZİLİM

program yuklemeye caliştiniz ama yukleme iptal ediliyorsa asagidaki gibi uygulama yöneticinin seceneklerinden asagidaki gibi ayar yapin öncelikle

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

tel konuşmalarını kayıt eden bip siz bi program arıyorum forumda bip siz denilen her programda bip var veren arkadaşlar hiç kontrol etmiyor mu? Kontrol etmiyorsa neden bipsiz diyorlar

yok kontrol ediyorlarda ben de bip çıkıyorsa hata nerede?

quote:

ultimate voice recorder

karsi tarafinda sesini BİPSİZ kaydedebildiginiz ve ses kaydedici olarakta kullanabilen bir program..

http://www.4shared.com/file/18332288/4da2d/UltimateVoiceRecorder_v3_01.html

settings icinde gormen lazim yukaridaki gibi ..daha once kullandigim bir pro..
    saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 15 Şubat 2008; 16:36:32 >

• cc_man

ultimate voice recorder bipsiz ses kayit yapiyor ama bu program sadece dış sesleri kaydeden bi program değilmi. bu programı kurdum ve bıpsız olduğu için tel görüşmelerini kaydetmeye çalıştım ama yapamadım tel konuşmalarını kaydetmiyor daha doğrusu ben yapamıyorum nerden nasıl olduğu konusunda yardımcı olur musun
  • arkadasim programi karistir oncelikle program arkada gizle "hide seceneginde kalacak kaydetmesi icin ...ayarlarda sana otomatik kayit yapayimmi yada kayderken sorayimmi gibi secenekler sunacak .... kayitli ses kliplerine sifre bile koyabiliyorsun ...su an program yuklu olmadigi icin tam net ayarlarini soyleyemiyorum ama program kayit işlemini yapiyor..denemeden konusmayi pek sevmem.. ayrica yukardaki ekran görüntüsü zaten benim telefonuma aittir...calişir
  • tamam bunu yükledim bip sesi çıkmıyo ama bi sorun var. bu program açıkken karşı tarafın sesi yankı yapıyo ve ne dediği zar zor anlaşılıyo

ikincisi ses kayıtlarını nereye kaydediyor kaydettiği kayıtları bulamıyorum bi türlü

quote:

arkadasim programi karistir oncelikle program arkada gizle "hide seceneginde kalacak kaydetmesi icin ...ayarlarda sana otomatik kayit yapayimmi yada kayderken sorayimmi gibi secenekler sunacak .... kayitli ses kliplerine sifre bile koyabiliyorsun ...su an program yuklu olmadigi icin tam net ayarlarini soyleyemiyorum ama program kayit işlemini yapiyor..denemeden konusmayi pek sevmem.. ayrica yukardaki ekran görüntüsü zaten benim telefonuma aittir...calişir

• smartmovie ile filmlerinizi telefonunuza göre yeniden boyutlandırabilir, altyazı ekleyebilir ve telefonunuzdaaki smartmovie programıyla veya divx player ile izleyebilirsiniz...

http://rapid share.com/files/92806978/smartmovie.rar

• sloved ingilizce sözlüğü yükledim ses dosyasınıda yükledim cc_man arkadaşımızın anlattığı gibi sorun yok çalışıyor hem sözlük hem ses doyası

ama

ses dosyaları için ses dosyasi içinden çıkan seriali tel kabul etmiyor sanırım bü yüzden olsa gerek her kelimenin okunuşu yok.

bi yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 22 Şubat 2008; 13:41:23 >
  • n93 telefonlarda 4gb ya da 8gb mini sdhc hafıza kartı kullanabilirmiyiz. acaba deneyen var mı?
  • Arkadaşlar meraba n81 8gb telefon var bende. Bu telefona iyi bir divx programı yüklemek istiyorum ancak ya lisans süresi geçmiştir diyip yüklemiyor veya bu telefon ile uyumsuzdur mesajları veriyor yüklemiş olduğum programlar. Smart moviede yaptı DivX_Player.87 dada yaptı. Nasıl bir çözüm önerirsiniz full olan bir prg önerirseniz sevinirim. Ayrıca iyi bir tr ing sözlük arıyorum.
  • evet aynı cihaz bendede var divx film olayını nasıl cözeceğiz

quote:

Orjinalden alıntı: taner_06

Arkadaşlar meraba n81 8gb telefon var bende. Bu telefona iyi bir divx programı yüklemek istiyorum ancak ya lisans süresi geçmiştir diyip yüklemiyor veya bu telefon ile uyumsuzdur mesajları veriyor yüklemiş olduğum programlar. Smart moviede yaptı DivX_Player.87 dada yaptı. Nasıl bir çözüm önerirsiniz full olan bir prg önerirseniz sevinirim. Ayrıca iyi bir tr ing sözlük arıyorum.
  • Nokia N91 6. Kez Servis
    Telefonumu geçen sene ocak ayında aldım. Yaklaşık 4 ay kadar sorunsuz kullandıktan sonra kendi kendi donma kilitlenme gibi şikayetlerle servise verdim, servisten her alışımdan sonra 1 hafta kadar sorunsuz kullandım fakat 1 haftanın akabinde aynı sorunlar sürekli nüksetti ve bu sorunlar daha sonraları farklılıklar gösterdi. Şöyle ki ilk verdiğimde kilitlenme gibi bir problem varken bir sonraki servise verme sebebim sim kartımı cihazın görmemesi, bir sonraki servise veriş sebebim ise kulaklığın cızırtı yapmasıydı. Bu şekilde devam eden sıkıntılarım beni servise toplamda 6 kez götürdü. Nokiadan ürün bedelini talep etmeme rağmen onların kayıtlarında 4 kez kvk noktalarına servis girişi gözükmekteydi bunun sebebi telefonu verdiğim Metrocity Club nokia nın cihazı 2 kere kendi servislerinde işleme almalarıydı. Sonuç olarak elimde 4 adet KVK servis giriş formu ve 2 adet Metrocity nokia servisine ait form mevcut yani toplamda 6 adet servis giriş formum var. Cihaza ödediğim bedel 1100 ytl ve bu verdiğim paranın karşılığını kesinlikle alamadım, 5 aydır 1100 ytl verdiğim telefonumu mevcut sorunlarından ötürü kullanamıyorum. Son seçenek olarak bu siteye sorunumu yazdım sonuç alınmaz ise aldığım 4 senelik hukuk eğitimi bana hakkımı Tüketici Mahkemesinde aramamı hatta geç kaldığımı söylüyor gerekeni sonuna kadar yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyStİCaL -- 29 Şubat 2008; 15:14:27 >

• geçmiş olsun hakkını aramayawww.sikayetvar.com adresinden bilgi alarak ve şikayet formu doldurarak başlayabilirsin bence. herkes senin gibi hakkını arasa firmalar artık arızalı ürün satmaktan yada tamir etmeden tamir edilmiş gibi iade etmekten vazgeçerler...
  • ARKADAŞLAR WMA UZANTILI MÜZİK DOSYALARINI AÇAMIYORUM TELDE. CİHAZIM E61İ DİR. Bİ TÜRLÜ BULAMADIM PROĞRAM.BULDUM ASLINDA HELİX PLAYER DİYE Bİ PRO AMA BENİM TEL ONU KABUL ETMEDİ.
    LÜTFEN YARDIM.
    TEŞEKKÜR EDERİM.
  • corecodec yükle dostum.. bütün ses ve müzik dosyalarını oynatıo. 1.1.2 versiyonu denedim bne

http://www.series60 v3.com/index.php?categoryid=32&p13_sectionid=2&p13_currentpage=2&p13_ordertype=dateadded%20DESC&p13_pagesize=20&p13_searchby=title

series60 ile v3 arasındaki boşluğu kaldırıver bi zahmet..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolitee -- 10 Mart 2008; 5:00:48 >
  • arkadaşlar n 95 te çalışan flash sms programı bilen varmı? şimdiden çok tşk ederim....
  • revolite arkadaşımın dediği gibi bende corecodec kullanıyorum türkçe versiyonunu vede gayet memnunum.smartmovie falan hikaye.bunda ses efektleri görüntü çıkışlarını ekolayzırı ayarlayabiliyorsunuz vedetam ekran vede zoom yapma özelliğide mevcut.. ben tavsiye ediyorumm.

birde arkadaşlar güzel oyunlar yükleyin şuraya ya .ben arıyorum.bulunca paylaşıcam telefonda 10 tane falan var ama çoğunu oynadım bi işte skyforce bbayağı zor oyunmuş be ..neysee haddii herkes iş başına aramaya paylaşmaya devam..
  • E61i için wma ve mpeg4 oynatıcı var mıdır? Helix'i denedim ama yükleyemedim.
  • Helix'in web sitesine girdim ancak v3.0'ı indirebileceğim bir yer bulamadım. Yok mudur bilgisi olan?
  • kelimelerin anlamlarını yine ingilizce olarak veren ve her kelime için ses dosyası olan bir sözlük arıyorum

sloved var ama orda her kelime nin ses dosyası yok.

benim için önemli olan her kelimeninde ses dosyasının olması.

böyle bi sözlük var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.