Şimdi Ara

Sygic Navigasyon 1 alana 1 bedava 67 TL [Android Cihazlara] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
8.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: massacrer

Evet offline çalışmıyor Yandex ama navigasyon programı kurabileceğimiz cihaz varken internet nasıl olmayacak onu anlamadım

Elbette hemen her akıllı telefonda internet mevcut.

Şahsen 1 gb internet paketim var, video vs izlemediğim iş yerinde ve evde wifi olduğu için bana yetiyor.
    Yadex ilk çıktığında hemen telefonuma kurmuştum ilk bir kaç denemede 15 mb internetimi harcadıktan sonra gereksiz olduğunu düşündüm ve kaldırdım.
    Özelliklerine bir şey demiyorum, bence güzel program ama çok gezenler ve benim gibi internet paketi 1 gb civarında olanlar için kullanışsız.

Ekleme: En iyi haritaya sahip navigasyon igo bence ama çok kullanışsız geldi bana. Sygic çok daha kullanışlı, haritasıda igo kadar iyi olmasada yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 12 Aralık 2013; 13:29:12 >

• Beraber almak isteyen varsa bana özel mesajdan ulaşabilirsiniz. ilk ödemeyi ben yapabilirim
  • Apple IOS için de indirimi olaydı da alaydık
  • capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    iyide siteden alışbveriş yapıyorsun. ios da da geçerli olmalı. çünkü yaptığın şey sonucu lisans anahtarı alıp uygulamaya giriyorsun.
  • capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    hatta :https://itunes.apple.com/artist/sygic-a.-s./id306486843?l=en
  • Ortak almak isteyen varsa pm atsın. ilk ödemeyi ben yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

hatta :https://itunes.apple.com/artist/sygic-a.-s./id306486843?l=en

Apple App store'da sadece %30 indirim var, ikincisi bedava değil
  • bütün dünyayı 87 dolara almak daha mantıklı değil mi arkadaşlar ne dersiniz?

bu arada android markette niye ücretsiz görünüyor program ücretsiz haritalar mı ücretli nasıl yüklenecek bir kısaca bilgi alırsam igo kullanıyorum ama bu da alternatif olarak dursun diyorum
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    o bir hafta deneme sürümü. satın alma sonucu key veriyorlar. keyi girip ücretli sürüme geçiyorsun.
  • arkadaşlar bu lisans 1 yıllık mı yoksa ömür boyumu geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

o bir hafta deneme sürümü. satın alma sonucu key veriyorlar. keyi girip ücretli sürüme geçiyorsun.

eyvallah bir de türkiye yerine tüm dünya mı? soruma da bir cevap alabilirsem arkadaşlardan çok makbule geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Aralık 2013; 15:43:31 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    O sorunun cevabı sizde hocam.
    Yurt dışına sık çıkıyorsanız ve taksi yerine araba kiralamayı tercih ediyorsanız tabiki dünya.
    Ama hayatında şehir dışına bile çıkamyan biri ne yapsın tüm dünyanın haritasını?
  • ömür boyu.
  • Markette Nlife diye bir uygulama var, sadece navigasyon için bence gayet yeterli. Lisansını da 10 tl ye almıştım. Sadece navigasyon için gayet başarılı. Basarsoft haritası kullanıyor.

Edit: Mesajı düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 12 Aralık 2013; 16:15:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayla Makedonyaya gittim, Sygic haritası yok, Makedonya desteklemiyor..Tomtom falan destekliyordu mesela, pekçok doğu avrupa ülkesi eksik sygic de..

Yunanistan da ise çok işime yaradı, ama bir ara öyle bir yol seçti ki, sayesinde safari yaptık, 1 saat gitti en az..

Türkiyede yandex iyidir, trafik parametresi çok önemli, offline olmasına da gerek yok..
  • Başlığı değiştirirseniz iyi olur. Sadece Androidli cihazlara 1+1 geçerli. iOS için yok.
  • 2 yıldır Sygic kullanıyorum. İstanbul dışında hakkını yemeyeyim çok işimi gördü, rahatlıkla aradığım lokasyonu buldum her seferinde. Ancak İstanbul içi birkaç defa beni yanıltıp saçma yerlere götürdüğüne şahit oldum. İstanbul içi kullanacak olanlara önermiyorum.
  • S4 Cihazımda İgo primo yüklü kötü değil ama çok iyi de değil.İkisini de kulananlar bilgi verebilirler mi
  • ortaklaşa alacak arkadaş aranıyor
  • Tomtom haritası kullandığı için 1 numara olamaz, ama arayüzü iyidir.
    Gideceğiniz yeri de çat diye bulamadıktan sonra...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.