Şimdi Ara

Sygic Navigasyon 1 alana 1 bedava 67 TL [Android Cihazlara] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
8.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ettimde bunun galaxy s4 deki navigasyondan ne farkı var
  • Dunya haritasini ortak alacak arkadas ariyorum. Yurt icinde Internet oldugu icin Yandex is goruyor ama yurt disinda boyle bir uygulama sart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak olanlar marketten 1 usd daha verip Maps to sygic uygulamasını alsınlar. Böylece adres bulamama derdi sona erer. Google maps ten direkt sygic e lokasyon aktarabiliyorsunuz böylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Alacak olanlar marketten 1 usd daha verip Maps to sygic uygulamasını alsınlar. Böylece adres bulamama derdi sona erer. Google maps ten direkt sygic e lokasyon aktarabiliyorsunuz böylece.

Allah razı olsun yahu, android için bir çok yerde dile getirmeme rağmen çözüm bulamamıştım 1 yıl önce bu tarz kampanyadan almıştım bende herşey güzeldide şu rota işi bozuyordu,Resmen sinir oluyordum.Elle kordinat felan giriyordum çok iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 12 Aralık 2013; 19:22:15 >

• İsimden kaybediyor. Böyle marka mi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google maps + sygic bulamayacağınız yer yok.
    Şaka bir yana özellikle yurtdışında ciddi anlamda is görüyor. Sygic üzerinden adres nasıl aranır onu bile unuttum.

• ortak aranıyor.
  • Ben de dusunuyorum aslinda.. 33er düşüyor iki kisi alinirsa. Varsa dusunen iletisime gecsin . Alisverisi benim yapmam sartiyla.

• Arkadaşlar ben kampanyadan yararlandım ancak döviz kurundan dolayı 72 küsür lira çekildi karttan ve sygic hesabında böyle bir ibare var (An email with instructions on how to claim your free bonus license
    is on the way to your inbox. Please remember to claim it before 31.01.2014.) Sanırsam Ocak 31 den önce mail ile gönderilecek. İkinci lisans için talip varsa iletişime geçersiniz. Çekilen tutar konudakinden fazla ama istenirse ekran görüntüsü ile kanıtlayabilirm.
  • Head up ve sesli yönlendirme icin ekstra lisans almak gerekmiyor degil mi. Sygic i yukledim bunlar icin ayri ayri ucretler belirtiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

merak ettimde bunun galaxy s4 deki navigasyondan ne farkı var

Hakikaten bende anlamadim .isimi de goruyo .Bu google uzerinden calisiyo galiba ama guzel yani

• quote:

Orijinalden alıntı: reseb

Head up ve sesli yönlendirme icin ekstra lisans almak gerekmiyor degil mi. Sygic i yukledim bunlar icin ayri ayri ucretler belirtiyor.

Sesli yönlendirme mevcut olması lazım onun dosyasını ek olarak 2.2 mb olarak indirdi ama head up evet 4,49 € olarak ayrı satılıyor.
  • Sagol.....

Bu heads up ile 50 lira gibi rakama gelecek. Hos bir ozellik ama degmez.

• @Prens Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim abimle beraber ortaklaşa aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J70

Arkadaşlar ben kampanyadan yararlandım ancak döviz kurundan dolayı 72 küsür lira çekildi karttan ve sygic hesabında böyle bir ibare var (An email with instructions on how to claim your free bonus license
    is on the way to your inbox. Please remember to claim it before 31.01.2014.) Sanırsam Ocak 31 den önce mail ile gönderilecek. İkinci lisans için talip varsa iletişime geçersiniz. Çekilen tutar konudakinden fazla ama istenirse ekran görüntüsü ile kanıtlayabilirm.

Ücretsiz lisans için ikinci bir mail geliyor. Gmail de promosyonlar sekmesine düşüyor. O maildeki linke tıklayıp % 100 indirim ile yine satın alma işlemi yapıyorsunuz.(ikinci lisansı alacak kişi yapıyor) O kişiye de lisans kodunu içeren mail geliyor. Yani 31 Ocaga kadar bu işlemi yapmalısınız.

• TzisTa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum şimdi baktımda gelmiş mail pek kullanmadığım için gmail i promosyonlar bölümü dikkatimi çekmemişti daha önce sağol. Evet ikinci lisansı almak isteyen var mı :)
  • Dunya haritasina ortak olacak yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortak olurum harita lazım.

düzeltme: alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 14 Aralık 2013; 0:54:11 >
  • ORtak alacak kişi aranıyor.

Kişi ödemeyi yapsın bende kendisine tutarı (34TL) erft yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.