Şimdi Ara

Sygic Navigasyon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
42.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sygic te trafik durum
    una gore rota belirleme özelligi var mi? Ben göremedim.Trafik durumu nerden ayarlaniyor acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırmalarıma gore Turkiyede canlı trafik bağlantısı çalışmıyor. Ayrıca 14 dolara satiyorlar. Pahali oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5s'te sound settings içersinde fade music gibi bir seçenek var yani müzik çalarken sesli yönlendirmelerin müziği biraz kısması için ama bu ayar herhangi bir şekilde değiştirilemiyor sanki öylesine konmuş bir seçenek gibi. Sizde de böyle mi?
  • Konu upp!

    Arkadaşlar note 2 ve galaxy megaya sygici kurdum ikisindede zeliha aktif, note 2 de mobil internet var megada yok.

    Yol tarifi istediğimde note 2 de sesli yönlendirme çalışırken megada çalışmıyor sesli komut için illa ki internet mi lazım ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomtom Da Sygic de farklı navigasyonlar. aynı haritayı kullanıyorlar ama sygic polis noktaları yani radar ve eds ve kırmızı ışıkları önceden gösteriyor. tomtomda ise aradığın yeri bulmak çok daha kolay. bir yeri kayıt edip daha sonra oraya direk tarif alabiliyorsun. kendi evini direk kaydedebiliyorsun vs vs. sygic in en büyük eksileri adres arama ve böyel kayıt yapamama. içerisinde sık kullanılanlar bölümü var ama ben oraya henüz hiç bir şey ekleyemedim. o yüzden tomtom u daha çok kullanıyorum.
  • ahmet886 kullanıcısına yanıt
    metadata.xml isimli dosyayı telefona atmadığın zaman o uyarıyı verir. o dosyayı da yüklediğinden emin ol. telefona sen yüklediğini sanırsın ama o bazen yüklenmez. onu kontrol et düzelir.
  • patronizm kullanıcısına yanıt
    Çevrimdışı çalışan versiyonu farklı oluyor. 300 400 mb yer kaplıyor yani harita yüklüyor ve internetsiz de çalışıyor. Ama haritayı sürekli güncellemez isen büyük şehirlere gittiğinde şaşırır navigasyon.

    Gerçi bu sygic bazen küüçük yerlerde bile sağa dönmeyi ok ile işaret ederken, doğru istikamet sağ taraf iken sesli yönlendirmede hemen sola dön ve tekrar sola dön dediği çok oluyor :D
  • şuan türkiye haritası 52.99tl. bir ara 25 tllere düşmüştü ios için kaçırmıştık.Demo kullanıyorum. SEsli uyarı ve okla yön belirtme kapalı... :((

    Rotayı gerçekten uzun yollardan gösteriyor.

    Ana yollardan,otobanlardan,ana caddelerden gitme meraklısı. Rotayı kısa yapsamda beni dinlemiyor..
  • beyler bu cıhazı actıgımızda yuklemıs oldugumuz harıtaları pc ye yedekleyıp sonra yukleme yaptıgımızda gormuyor yok mu bunun yolu ben ıllakı 2-3 gb cıhaza gömmem mı gerekıyor,yanı sımdı benım ıhtıyacım almanya dıyelım ama sonra da fransa fıln lazım olacak ,harıtaları ındırsem ıfıle ıle pc ye alsam sonra lazım olunca dıledıgımı sılıp dıledıgımı yuklesem bu neden olmuyor kı? aynı ındırdıgı yere atıyorum dosyaları gormuyor bı turlu ipad de
  • Arkadaslar burdan bilgi almak isteyenler var. lutfen programi kullanmadan veya iyice ogrenmeden yorum yazmayin. Ben yillardir kullaniyorum ve cogu konuda hepsinden iyi. adres bulmasida kolay gittiginiz adresi kaydetmesi de. yol secenekleri de ( hizli, kisa, ekonomik) mevcut. hatta isterseniz gittiniz bir rotayi geri donus rotasi olarakta belirtebilirsiniz. sesli yonlendirme radar mobese gibi uyarilarida var. hatta eger orjinalini kullaniyorsaniz faceye baglanarak diger orjinal kullanan arkadaslarinizin hangi yollari kullandigini nerede oldugunu vs de gorebilirsiniz ( arkadasinizin paylasmasi dahilinde) vs vs vs . yani eksigi yok fazla cok. ama yine soyluyorum bir program hakkinda iyi veya kotu bir sey yazacaksaniz o programi once bi ogrenin ki yanlis bilgiler vermeyin. ust te elestiren arkadaslar eminim programi kullanmamislar. hele kayit yok diyen arakdasa cok guldum. cunku birakin yeri kaydetmeyin gittiginiz yolun videosunu bile kaydetmeniz mumkun programda :)




  • Öncelikle herkese merhaba sizlerde benim gibi belki aynı sorunu yaşarsınız diye bir durumu size izah etmek bu konuyu buraya yazıyorum.
    Yaşadığım sorun google mapsten rota planlayıp sygic navigasyonda o rotayı kullanmak. Peki bunu nasıl yapıyoruz hangi programlar gerekli size elimden geldiğince anlatmaya çalıcağım.
    İlk önce her navigasyonun dosya uzantısı farklı olduğu için bir çeviriciye ihtiyacımız olacak bulduklarım içinde ücretsiz ve en kullanışlısı
    buradan indirebilirsiniz
    Şimdi sıra google mapste rota planlayıp rotayı pcye kml dosyası halinde indirmek için yapılması gerekenler.
    google mapsi açıyoruz
     Sygic Navigasyon

    planladığımız rotada sol tarafta resimde gördüğünüz bağlantı sekmesine tıklıyoruz
     Sygic Navigasyon

    indirdiğimiz kml dosyasını itn converter programını açıp fare ile tutup içine atıyoruz çıkan pencereye yes diyoruz
     Sygic Navigasyon


     Sygic Navigasyon


    karşımıza gps konumları falan çıkıyor ve programın en altından sygic sürümünü seçip .itf uzantılı olarak kaydediyoruz.

    şimdi sıra geldi rotayı telefondaki sygic klasörüne atmaya telefonu usb ile pcye bağlıyouz yada hafıza katını pcye takıyoruz.
    telden tele dosya konumu değiştiği için 2 farklı dosya konumu mevcut
    1. konum
    Sygic / Res / itinary
    2. konum
    hafıza katında android\data\aura\sygic\res\itinary dosyasının içine atarak sygic programını çalıştırın ve rota kayıtlı rotalardan dosyaya ulaşın bukadar

     Sygic Navigasyon




  • Merhaba
    Epeydir mesaj yazılmamış ama benimde soracaklarım oldu.
    *Kullanıcı arkadaşlar varsa tecrübelerini yazarım?
    *En yeni versiyon nereden yükleniyor?
    *LG G2 telefonum da kullanacağım yeterlimi?
    *Poileri nereden aramıyoruz?
    *Kullanımını anlatan bildiğiniz bir link varmı?
    *Bu proğram gibi, internet olmadan da çalışan başka navi programı varmı tavsiye edeceğiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programi kullanan niye bukadar az ya.cok ilgisiz konu.benim telimde ucretli h3m igo hemde sygic var.sygic igo carpar boler valla.igo dan cok daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex Navi varken çok gereksiz uygulama olmuş, beğenmedim ve sildim.
  • ACİLLL YARDIM BEYLER LÜTFEN ANDROİD DE SYGİC İNDİRDİM VE ÜCRETİNİ ÖDEYİP LİSANS ALDIM GAYET MEMNUN KALDIM FAKAT ŞİMDİ İPHONE 6S GEÇDİM UYGULAMA GENE BENDEN LİSANS İSTİYOR ANDROİD LERDE İSTEMİYOR İOS DA İSTİYOR YARDIM...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinozaybi

    ACİLLL YARDIM BEYLER LÜTFEN ANDROİD DE SYGİC İNDİRDİM VE ÜCRETİNİ ÖDEYİP LİSANS ALDIM GAYET MEMNUN KALDIM FAKAT ŞİMDİ İPHONE 6S GEÇDİM UYGULAMA GENE BENDEN LİSANS İSTİYOR ANDROİD LERDE İSTEMİYOR İOS DA İSTİYOR YARDIM...

    Farklı platformlar olduğu için yeniden satın almak zorundasınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ilkkez başıma geldi.uzun yol yaparken sesli yondendirme once calisiyor.sonra 50 100 km gittikden sonra sesini kendi kendine kısıyor.ve tamamen sesli yonlendirme yapmıyor.sadece goruntu var.bunun sebebi ne olabilir.?
  • Yandex varken para falan vermeyin bunlara..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snncbc

    Yandex varken para falan vermeyin bunlara..

    Kesinlikle katılıyorum. Haritayı offline olarak indirip data masrafından da kurtulmuş oluyoruz. Yol tarifi almak için internet gerekiyor ama.
  • bugun butun uygulamarını bana hediye verdi.hud gibi bi uygulama hediye geldi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.