SWAT-4 oynadım en son ama takip etmiyorum SWAT-5 çıktımı? Eğer çıkmadıysa Ona benzer bir oyun önerirmisiniz?
ona benzer oyunlar rainbow six ama okadar eylenceli deiler.
swat 5 yok.
ghost recon oyna oldukça güzeldir
rainbow six vegas ı şiddetle öneririm süper bence
quote:
Orjinalden alıntı: CooperCrew
rainbow six vegas ı şiddetle öneririm süper bence
ya onun vegas versiyonu hala çıkmadı mı?
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 dene SWAT'a göre açık alanda görev olduğundan biraz tuhaf ama oldukça güzel.. ;)
Şu oyun firmalarını anlamak mümkün değil.Diablo 3 bekliyoruz gözüm kapalı alacam yok! SWAT5 çıksa gözüm kapalı alacam yok! Öneriler için saolun rainbow six vegası deneyelim bakalım.SWAT süperdi ama
Swat 5 diye başlıkmı olur.. Yüreğim ağzıma geldi.. Çıkar inş yakın bi süre içinde...
SWAT4 aldım yeniden oynuyorum ama mekanları biliyorum zevk vermiyor
@devilcnr sorry
alternatifi rainbow var. biraz değişiği arkadaşların dediği gibi graw var. sierra swatta geri kaldı. tom claney aldı başını gidiyor. yakında R6 Vegas 2 piyasada.
Swat oyununu her zaman sevmişimdir zaten bu tür tattik fps ler çok hoşuma gidiyor bu türü bana sevdiren oyunlar ise Swat ile Rainbow Six idi Gerçi Rainbow Six'in son zamanlardaki gidişatını hiç beğenmiyorum bilemiyorum benim gibi düşünen var mı ama? Yani beğenmiyorum derken onu biraz açmam gerek sanırım, Vegas tan önceki Lockdown çok kötü bir oyundu belki aksiyon severleri bir süre oyaladı ama gerçek RS ruhu ile alakası yok gibiydi sonra RS Vegas geldi herkes o müthiş grafiklere hayran kaldı (bende hayran kaldım elbette) izlenilen videolarda ki atmosfer çok iyi görünüyordu ben de RS Raven Shield gibi bir oyun olacak efsane geri dönecek diye düşündüm ama pek öyle olmadı. Görsel anlamda harika bir oyun gelmişti ama oyunun bildiğimiz RS serileriyle alakalı yoktu çok basit bir envanter sistemi vardı Vegas ta ve eski RS oyunları gibi detaylı kıyafet seçimi, silah seçimi ve plan ekranı göremiyorduk oyun resmen evrim geçirmişti bu durum kimilerinin hoşuma gitti kimileri de oyunu pek sevmedi. Oyunda aşırı bir aksiyon havası hakimdi yani eski RS oyunları gibi değildi bu nedenle Vegas'ı ilk başlarda heyecanla oynamama rağmen eski serilerdeki bilhassa Raven Shield oyunundaki o taktik ve plan anlayışından yoksun olduğu için pek sevemedim zira Vegas 2 de bu yoldan gidiyor o nedenle artık RS serisi de eskisi gibi olmayacak heralde. Sadece paylaşmak istedim bilemiyorum benim gibi düşünen oyuncular var mıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme