Yüzbaşı
23 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 14 (Bu ay: 0)
Gönderileri
başlıkta anlatamadım belki ama mouse un sağ tuşuna basınca resimdeki gibi oluyor ve tüm seçeneklerin üstünden geçmeden üzerleri temizlenmiyor sebebini bir türlü anlayamadım yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar son günlerde ekranda resimdeki gibi şekiller çıkmaya başladı

ve pc yeni açıldığında problem yokken galiba ısındıktan sonra başlıyor.Evga precision 1.8.0 kullanıyorum ve oyundan hemen çıkıp sıcaklığa baktığımda normal gözüküyor,zaten kartta oc falan da yok yardım edin oyun oynayamaz oldum
arkadaşlar bu hatayı son günlerde almaya başladım. bazı uygulamalarda hata verip yüklemiyor hata aynen şöyle

o ekranı kapattıktan sonra ise bu hata geliyor

yardım edin
arkadaşlar problem bugün başladı oyun oynarken aşadaki şöyle şekiller çıkmaya başladı

ama oyun yokken herşey gayet normal gözüküyor bende ekran kartından olabilir diye düşünüp konuyu buraya açtım

bu problem olduktan sonra son driver ı da yükledim ama işe yaramadı
bu anakarta(kart msi k9n neo v3) uyar mı sitede am2+ yazıyor bendeyse sadece
resimdeki gibi am2 yazıyor

http://www.sanalmarketim.com/urun/f3016f9e49be8267fdb084e66695e5aa/AMD-Athlon-64-X2-Dual-7850-2.8GHz-3MB-940p-AM2+-Black-Edition

ve bu işlemciyi nasıl bilirsiniz yani performansı nasıl ? öss nedeniyle bu işlere uzak kaldım şimdiden teşekkürler
Öncelikle selamlar

Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık bir buçuk yıldır px 100 kullanıyorum ve bu problem şimdi oldu.Kutusunu kaybettiğim ve telefona takıp dinlediğim için sürekli kabloları üzerine sarıyordum(şimdi bulabildim kutusunu) ve kabloda izler oluşmuştu ama herhangi bir problem yoktu

3 gün önce dinlemek istediğimde sağ kulaklıktan ses gelmiyordu
yardım edin kulaklığımı çok seviyorum başka kulaklıklarla dinlemek eziyet gibi geliyor px100 e alıştıktan sonra.

ne yapmam lazım acaba kablo değiştirilirse problem düzelirmi çünkü kabloyla uğraşınca ses gidip geliyor
Fan seviyesini kontrol etmek istediğimde bunu gördüm neden olabilir ??

en diplerde kalmışlardı nfs ve carmageddon un cdleri kayıp sadece gta duruyor(onunda durumu feci heryeri çizilmiş)
3 ü de efsane olduğu için koyma gereği duydum

iphone 3g alıcam onun için n70 me yi satıyorum ne kadar para verirler sizce

not:kutusu,faturası var,sıfır ve arka kapağında küçük bir renk solması var

cevaplar için teşekkürler
you are b.tch allright you f.cking bitch diye giden (umarım ceza yemem) şarkıyı bilen varmı
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.488
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 27.194 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.