Şimdi Ara

SUZUKI SWİFT NASIL 1.3 MK2 KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç aramaktan bıktım artık beni 2 yıl idare edecek bir araca ihtiyacım var sorunsuzluk bakımındanda japon oldugu ıcın swift buldum

1.3 glx 2001 klimalı 159 binde 3-5 boyası var ama sorun değil bu arabayı almak istiyorum artık ama tek kafama takılan tek sorunlar

yedek parçası bolmu bu aracın heryerde her parçası elektronık mekanık alttakım felan tum parcalarını lazım olursa bulabılırmıyım kolayca ve ucuzmu japon dıyıp yuksek fıyattan ıtelıyorlarmı yoksa ? baskı balata gıbı parcaları ucuzmu ve kullanıcısı varsa sorun felan bakımından pısman edermı nasıl arac bu uzun yolda rahat gıdermı yokus felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 10 Mart 2016; 0:16:03 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sende dizel laguna yokmuydu hayırdır.
  • var ama artik satmam gerek kucuk araba lazim.acemi kardesime.birakicagim.arabayi bunu kullanamiyor

• boyası hassas biraz diye okumuştum
  • swift hakkında bir bilgim yok. twingo parça konusunda daha sorunsuz olur diye düşünüyorum.
  • sanirim swift kullanan az twingo icinde baska swhire gitmem gerek neyse bakalm parca konusu pahali gibi geldi bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe ne kadardı hocam? Acemi kullanıcıya küçük araba dışında parça sıkıntısı olmayan ve parça fiyatları uygun olan bir araç gerek.
  • swift kullanıcıları bana kızmasın da ,

piyasada doğru dürüst parçası olmayan, ustası bulunmayan, üstelik küçük sınıf bu araca dünyanın parasını istiyorlar.

2000 modellere 18-19 yazmışlar, el insaf bu paraları vw polo sahipleri istiyor.

vw polo daha kaliteli araç demiyorum haşa, belki swift daha sağlamdır ama, polonun ustasını parçasını her yere buluyorsun, artı 2. eli çok sağlam.

ama swift in biraz albenisi olmalı
  • butce 13 suan

• 2003 olanları daha verimli yanlış hatırlamıyorsam 95 yada 100 hp. otomatikleri 3 ileridir hoş olmaz, ama manuel 2003 leri beğeniliyor. motor gayet seri ama yalıtım falan birşey beklemeyin. ikinci elinden anlamam bir ara kendime çok bakmıştım arkadan güzel ancak yan ve önden bakınca görsel tatminsizlik sonucu eledim.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    O bütçeyle 90 - 92 arası corolla 1.6 en uygunu bence hocam. Boşa macera aramayın. Ya da temiz bi broadway bulabilirseniz 10 - 12 arası bi fiyata işinizi görür.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    uzun yola gidicek klimali ve parcasi ucuz olsa bana yeter 2 yil sonra komple degistircmr ama parcasi kolay bulunan ucuz olsa herryerde yaptirablcrgim aklima ilk japon geldi

Yanlız swift bahsettiğin araç değildir hocam her şekilde dediğim corolla daha mantıklı bence.

• onlarda klima varmi varsa corolla gercekten is gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

onlarda klima varmi varsa corolla gercekten is gorur

Klimalıları da var piyasada uğraşırsanız bulunur. Ama o fiyata hangi aracı alırsanız alın kliması verimli çalışmayacaktır çalışsa dahi biraz masraf ettirir size, bu nedenle bence klimasız idare etmeye çalışın. Büyük kazası olmayan, motor yürüyen bakımlı, tercihen yeni boyadan çıkmış 90-92 model arası sedan corollayı 10-13 bin arası düşürürsünüz ve swiftten daha verimli olur size.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    bana kliması lazım ya uzun yollara felan gidiyorum toyotalara baktım tam aradıgım tarzda araba aslında nefret ederdım corolladan 99 luk arabaya 25 bin isteyen var 20 altına yok ama 1.3 klimalı bulursam tıngır mıngır işimi hallederim sanrım ama sorunsuz olmak kaydıyla diyeceğim diyemiyorum 1.3 ne kadar baktıysam hepsinin yazdıgı aynı 230 binde araç motor yenıledık yazmıs hepsi efsane denen corollanında kullandıgım 1.4 500 bindeki 16 yıllık baskı balatası cıkan motora anahtar degmemıs broadwayin efsaneliği yanında 1.3 korollanıda efsanesı felan kalmamıstır gozumde ama bulursam ucuza alıcagım mutlaka swift iptal oldu şimdlik
    Valla sen bilirsin hocam. Broadway ile corollayı kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamak gibi. Nerden baksan aralarında 3 gömlek fark var. Eğer masrafsızını bulabilirseniz corollanın tek eksisi yere çok yakın olması olacaktır ki bu da yol tutuş olarak geri dönüyor araca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.