Şimdi Ara

suyun tadını değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. başlık biraz saçma gelebilir size ama ben bunu yapabiliyorum. öncelikle gereken malzemeler:
    1.cam bardak (yarısına kadar)
    2.çeşme suyu
    3.ve siz
    şimdi geçelim nasıl yapıldığına. bu tamamen kendi bulduğum bir tekniktir. öncelikle yarıya kadar doldurduğumuz bardağı sessiz bir odada gözümüzün önünde duracak şekilde koyuyoruz. zihnimizi arındırıyoruz. sonra ise suya dikkatlice bakıp onu adeta şımartıyoruz demek istediğim onu övüyoruz güzel sözler sölyoruz. bunu 1 dk kadar yapıyoruz daha sonra test ediyoruz. damacana suyuyla bizim suyumuzu karşılaştıryoruz. ve sonucu görüyoruz. eyer kendinizi kaptırırsanız %100 gerçekleşicek...

Alıntıdır...

ben denedim önümde de tam yarım bardak su vardı ama çeşme suyu değil damacana suyu olduğu için bi fark sezemedim yarın çeşme suyuyla da deniycem

[Ç]Alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 12 Ağustos 2008; 2:51:22 >

• tebrik ediyorum...
    musluk suyu deneyimlerini heyecanla bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schauder -- 12 Ağustos 2008; 2:50:48 >
  • 1 dk yerine 1 saat falan yavşasam suya kola olurmu acep
  • tamamı alıntı arkadaşlar ben deneme falan yapmadım dur şu alıntıdır yazısını en alta da ben ekleyim de benim yaptığımı sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 12 Ağustos 2008; 3:00:13 >
  • ağlamak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: |cypo|

merhaba arkadaşlar. başlık biraz saçma gelebilir size ama ben bunu yapabiliyorum. öncelikle gereken malzemeler:
    2.çeşme suyu
    3.ve siz
    şimdi geçelim nasıl yapıldığına. bu tamamen kendi bulduğum bir tekniktir. öncelikle yarıya kadar doldurduğumuz bardağı sessiz bir odada gözümüzün önünde duracak şekilde koyuyoruz. zihnimizi arındırıyoruz. sonra ise suya dikkatlice bakıp onu adeta şımartıyoruz demek istediğim onu övüyoruz güzel sözler sölyoruz. bunu 1 dk kadar yapıyoruz daha sonra test ediyoruz. damacana suyuyla bizim suyumuzu karşılaştıryoruz. ve sonucu görüyoruz. eyer kendinizi kaptırırsanız %100 gerçekleşicek...

Alıntıdır...

ben denedim önümde de tam yarım bardak su vardı ama çeşme suyu değil damacana suyu olduğu için bi fark sezemedim yarın çeşme suyuyla da deniycem

suyun tadını değiştirme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi içme suyu markası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

merhaba arkadaşlar. başlık biraz saçma gelebilir size ama ben bunu yapabiliyorum. öncelikle gereken malzemeler:
    2.çeşme suyu
    3.ve siz

Alıntıdır...

suyun tadını değiştirme

• quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

2.çeşme suyu
    3.ve siz

Alıntıdır...

[Ç]Alıntı

suyun tadını değiştirme

+

quote:

tamamı alıntı arkadaşlar ben deneme falan yapmadım dur şu alıntıdır yazısını en alta da ben ekleyim de benim yaptığımı sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 12 Ağustos 2008; 2:59:33 >

• Lahım suyunuda arıtırsan çığır olur, arkandayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Lahım suyunuda arıtırsan çığır olur, arkandayım.

Biri bana mı seslendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

1 dk yerine 1 saat falan yavşasam suya kola olurmu acep

• quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

quote:

Orjinalden alıntı: jamez

1 dk yerine 1 saat falan yavşasam suya kola olurmu acep

• melih gökçek yapsın bari arsenikten arınır
  • arkadaşla dalga geçmeden önce bazı şeyleri bilerk konuşsanız daha iyi olur.

kardeşim söylediğin şey gayet mantıklı, çünkü bir yerde okuduğum yazıda bilim adamları suyun üstünde deney yapmışlar. ve güzel sözler söyledikları kavanozdaki su daha bir ay sonra kötü söz söylenenin aksine daha kristalize kalmış.
  • quote:

onu övüyoruz güzel sözler sölyoruz

Küfür edersekte tadında bir değişme oluyor mu?
  • @Mexes
  • Deneyen deli varmı
  • Sövsek nasıl olur ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.