Şimdi Ara

süt içerek kilo alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
12.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar suan 176 boy 58 kiloyum 10 kilo civarında kilo almam lazım sütün çok iyi kilo aldırdığını duydum günlük kac litre içmeliyim yağlımı içmeliyim yağsızmı içmeliyim bir zararı dokunurmu cevaplarsanız sevinirim kilo almak için baska onerileriniz varsa onlarada açığım simdiden sağolun

• sabah 1 büyük bardak Bal yada pekmezli süt, yanında omlet yada tam pişmiş haşlanmış yumurta, peynir çeşitleri kaşar ve beyaz, kepek ekmeğiyle ve mutlaka ek olarak reçel yada bal + tereyağıda olmalı. sağlam kahvaltı bu şekilde, tüm gününü 6 öğüne bölmelisin Ana 3 öğün ara 3 öğün, ara öğünlerin en az birinde yine pekmezli yada ballı süt iç, diğer ikisinde Meyve yada yoğurt peynir benzeri şeyler ye, Ana öğünlerde öğlen normal yemek, akşam için mutlaka et Tavuk balık kırmızı et olur farketmez, zengin bi tabak hazırlamalısın, yeşilliğinden tut herşeyine kadar. birde mesela Makarnayı sade yersen kilo aldırmaz, karbonhidratla proteini bir arada yemen gerek, Makarnayla birlikte Yoğurt ye mesela. bu arada spor yapmayı unutma, spor yaparak sağlıklı kilo alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicHit -- 30 Ekim 2010; 16:35:25 >
  • Merhaba arkadaşım aşağıdaki Konum Versiyon 2

Kesin Kilo Alıyorsunuz Gelin Bakayım versiyon 2. "Hızlı Kilo Al" 30 günde 15 Kg Kızlar Denemesin !!

Yöntem : GOMAD - Süt

http://forum.donanimhaber.com/m_42505385/mpage_2/f_/key_gomad//tm.htm#42509084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 30 Ekim 2010; 16:40:01 >
  • VERSİYON 3

Yöntem: Boza

http://forum.donanimhaber.com/m_43874308/tm.htm

VERSİYON 1

Yöntem : MİX

http://forum.donanimhaber.com/m_42505385/mpage_2/f_/key_gomad//tm.htm#42509084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 30 Ekim 2010; 16:43:52 >
  • @mogolo anlaşılan bu işe baya bi merak sarmışsın

sana bir sorum olacak ben 15 yaşında 1.63 boyunda 42 kiloyum gördüğün üzere kilom çok düşük acaba bana şöyle kısaca bi diyet veya püf noktalarını verirsen sevinirim

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Virtual Devil*** -- 30 Ekim 2010; 16:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal-insan

mogolo anlaşılan bu işe baya bi merak sarmışsın

sana bir sorum olacak ben 15 yaşında 1.63 boyunda 42 kiloyum gördüğün üzere kilom çok düşük acaba bana şöyle kısaca bi diyet veya püf noktalarını verirsen sevinirim

ilkokullusun hergün baban cebine 5 lira koyuyo o parayla hergün pizza yesen bol mayonez sıksan yanında kola verenleride var 1 aya dubasın
  • Kilo almam lazım.Mesajım bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kilo aldırır mı!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

mogolo anlaşılan bu işe baya bi merak sarmışsın

ilkokullusun hergün baban cebine 5 lira koyuyo o parayla hergün pizza yesen bol mayonez sıksan yanında kola verenleride var 1 aya dubasın

yaş 15 ilkokul ?

neyse yorumun için teşekkürler daha sağlıklı kilo alma yolları arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CinbatOguzhan

Kilo almam lazım.Mesajım bulunsun.

FORMÜL

Marketten tonbalığı alıyosun sonra makarna alıyosun bide mayonez ile mısır konserve olanlarından

makarnayı pişir üzerine tonbalığı mısır dök bide mayonezi yapıştır

1 haftada deli gibi yersen 5 kilo alacan

DENENMİŞTİR.
  • Süt tek başına kilo aldırmaz yanında bal, yumurta beyazı, lor peynir , haşlanmış et ve mısır gevrekleri ile destekleyebilirsin...
  • Bende pizza,hamburger çok severim ama pahalı olduğu için 2 yılda bir yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cafraline -- 30 Ekim 2010; 17:02:28 >
  • quote:

@mogolo anlaşılan bu işe baya bi merak sarmışsın

edit:imla

YUKARIDAKİ YÖNTEMLERİ deneyebilirsin
  • günde 2 litre içebilirim 3 litre fazla gelirde günde 2 litrenin bir zararı olmasın

birde sütleri yağlımı içcez yağsızmı _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oykki

günde 2 litre içebilirim 3 litre fazla gelirde günde 2 litrenin bir zararı olmasın

birde sütleri yağlımı içcez yağsızmı _?
  • kilo istiyorsan yağlı
  • ben body yapıyorum günde 1 litre süt içiyyorum 2 gündür yanında lor da yiyorum kilo verdirmiyo protein kazandırıyor, göğüslerim günden güne büyüyor ve sertleşiyor farkediyorum yani pek umut etme sütde.
  • quote:

ben body yapıyorum günde 1 litre süt içiyyorum 2 gündür yanında lor da yiyorum kilo verdirmiyo protein kazandırıyor, göğüslerim günden güne büyüyor ve sertleşiyor farkediyorum yani pek umut etme sütde.

evet spor yapmadan alacağınız kilolar göbeğinizin yağlanmasında aşırı etkili olur.
  • 1.74 52 kiloyum
    Tüm yöntemler denendi test edildi.
    Hiçbiri onaylanamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

ben body yapıyorum günde 1 litre süt içiyyorum 2 gündür yanında lor da yiyorum kilo verdirmiyo protein kazandırıyor, göğüslerim günden güne büyüyor ve sertleşiyor farkediyorum yani pek umut etme sütde.

evet spor yapmadan alacağınız kilolar göbeğinizin yağlanmasında aşırı etkili olur.

aman hocam göbek deme karın kası çıkıyor altından göbek kaldı erimiyor tabi çok yokta temmuza kadar bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

aman hocam göbek deme karın kası çıkıyor altından göbek kaldı erimiyor tabi çok yokta temmuza kadar bakalım

eritmeden kas yapmaya çalışmıssınız,karın kaslarınız ağrıyınca dinlenmeniz gerekirdi,alternatif mekik hareketleri var ağırlık takıp yaptığımız,eğer onları hafif kiloyla yaparsanız erimeye başlar,
    acemiler ağır yapayım daha çabuk erir diyorlar ama ne kadar ağır olursa erimiyor aksine kas oluyor,altta kalan yağ erimiyor
    sizden tavsiyem programa göre setli mekik yapmanız,fazlası zarar olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.