Şimdi Ara

Süspansiyonu yumuşak araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25-26 milyar civarında süspansiyonu yumuşak konforlu bu paraya alınabilecek araçlar hangileridir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 3 Eylül 2010; 22:59:29 >

• aklıma marka olarak citroen geliyor ve c4 diyorum.sanırım onlarda hidroactive(nasıl yazılıyor emin değilim) süspansiyon var.
  • eski kasa corollarda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

aklıma marka olarak citroen geliyor ve c4 diyorum.sanırım onlarda hidroactive(nasıl yazılıyor emin değilim) süspansiyon var.

hidropnomatık suspansıyun c5 lerde mevcut.
  • C4 süspansiyonu yumuşak mi. Saka yapıyor arkadas :)
    C4 o siniftaki en sert suspansiyona sahip araçlardan biridir hatta ve hatta en serti diyebilirim.

26.000 liraya makyajli kasa vectra yada avensis bakabilirsin. Hatta avensis bu konuda oldukça iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

eski kasa corollarda olabilir

eski kasa corollayı düşündüm ama fazla tutulmayan bir araç ve elden çıkarması zor oldugunu duydum Focus Ghia nasıldır bu konuda ?
  • Benim bindiklerim-kullandıklarıma göre en yumuşak ford c-max olurdu.
    Opel'den sonra jöle gibi gelmişti bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yumuşak konforlu araç 85bine
    9 yıl önce açıldı
    Seat ATECA sert süspansiyonlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

C4 süspansiyonu yumuşak mi. Saka yapıyor arkadas :)
    C4 o siniftaki en sert suspansiyona sahip araçlardan biridir hatta ve hatta en serti diyebilirim.

26.000 liraya makyajli kasa vectra yada avensis bakabilirsin. Hatta avensis bu konuda oldukça iyidir.

Avensis dediginiz gibi güzel ama kasa tipi hoşuma gitmiyor pek,opel vectra'nında sert oldugunu duymuştum
  • Bora da pamuk gibidir eski emektarın
  • Honda city eski kasa bi bak kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

Honda city eski kasa bi bak kardeş

Dostum honda city'nin arka kısım igrenç lastikler falan tam bir mühendislik faciası..
  • Albea dır , ülkemiz yolları için nefistir. Bozuk yolda bile takırdamaz rahatsız etmez.Ama doğal olarak yol tutuş zayıftır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

Albea dır , ülkemiz yolları için nefistir. Bozuk yolda bile takırdamaz rahatsız etmez.Ama doğal olarak yol tutuş zayıftır.

Albea oldugunu sanmıyorum. Arka kısmı fena sarsıyor cunku.

2006 oncesı meganeların suspansoyuna yumusaktır. ama makyajlı olanlarda suspansıyonların sert oldugunu soyleyebılırm.
  • doblo
  • toyota tavsiye ederim.
  • aile için alacaksan altı alçak araba alma..bende efsane kasa toyota vardı 5 yıl kullandım..çok memnundum ama evlenince arabaya 3-4 kişi binince altı tümseklerde hep vurdu, ben de sattım gitti...şimdi bütçem kısıtlı eski mercedes bakıyorum..
  • süspansiyonu yumuşak demek bir nevi zayıf yol tutuşu demektir bence d sınıfı daha konforlu araçlara bak ses izolasyonu daha iyidir d segmentte yumuşak süspansiyon diye araç alma olası bir tehlike anında can taşıyacaksın çok sıkıntı olur

uzunca bir süre süspansiyonu çok vasat yol tutuşu kötü bir araca bindim en ufak hatamda çok tehlike yarattı bana
  • Meganelar baya yumusak aslinda. Yumusak suspansiyon istiyorsan Opel`den kesinlikle uzak dur baya sert ve yol tutusu iyilestirmek icin dizayn edilmis. Kaymak asfaltta cok keyifli fakat bozuk yollarda cok sarsiyor. Vectra biraz daha iyi ama o da diger D sinifi araclara gore sert yani.

Yollari cok bozuk bir yerde mi yasiyorsun? Neden boyle bir sey istiyorsun, yol tutustan taviz verecegini unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Meganelar baya yumusak aslinda. Yumusak suspansiyon istiyorsan Opel`den kesinlikle uzak dur baya sert ve yol tutusu iyilestirmek icin dizayn edilmis. Kaymak asfaltta cok keyifli fakat bozuk yollarda cok sarsiyor. Vectra biraz daha iyi ama o da diger D sinifi araclara gore sert yani.

Yollari cok bozuk bir yerde mi yasiyorsun? Neden boyle bir sey istiyorsun, yol tutustan taviz verecegini unutma.

Türkiyede şehirler arası otabanlar haricinde nerede yollar iyi ki ? mahalle sokak araları yamalı bohça gibi hergün bi kazı çalışması yollar tümsek çukurlardan geçilmiyor , yumuşak süspansiyonun yol tutuşunu azaltıgını biliyorum ama aracı ulaşım amaçlı kullanıyorum ralli yapmıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.