Şimdi Ara

Survivordaki adamların kaslarının erimesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben pek izlemiyorum ama internette görmüştüm. Çoğu yarışmanın başında kaslı şimdiki hallerinde hepsinin kasları erimiş. Bitek avatar atakan diye biri var onunki erimemiş. Bunun sebebi nedir sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• steroid
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDG

Ben pek izlemiyorum ama internette görmüştüm. Çoğu yarışmanın başında kaslı şimdiki hallerinde hepsinin kasları erimiş. Bitek avatar atakan diye biri var onunki erimemiş. Bunun sebebi nedir sizce?

Diğerleri body building ile 1-2 yılda yapılmış kaslar. Atakan ise profesyönel muay thaici. Adam yıllardır düzenli spor yapıyor ve kasları dirençli dayanıklı. Diğerleri gibi şişirme değil. Bilimsel bi dayanağım yok bence bu yüzden..

• Normaldir. Adamlar 4-4.5 nerdeyse hiç bir şey yemiyorlar. Kaslar illa ki eriyecek. Gerçek sporcularda ise bu erime daha geç olacaktır. Örnek olarak Atakan'ı göstereyim. İlk hali ile şimdiki hali arasında dağlar kadar fark ama diğerlerine nispeten, o daha iyi durumda. Genel olarak, Survivor'da kaslar erirse, her kes streoid basmış demek yanlıştır.
  • Ne bekliyordun kardesim adamlar ac kalarak kaslarini mi buyuteceklerdi? Zaten nerdeyse hepsi dopingle spora basliyorlar programdan bikac ay once, programda doping kullanamiyorlar, antreman ve beslenme zaten yok. Bence yine iyi dayaniyor vucutlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih programın ilk bölümünde demişti bu serkan arkadaşımız ütopyada normaldi burda gördüm şaşırdım kollar şişmiş falan demişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

quote:

Ben pek izlemiyorum ama internette görmüştüm. Çoğu yarışmanın başında kaslı şimdiki hallerinde hepsinin kasları erimiş. Bitek avatar atakan diye biri var onunki erimemiş. Bunun sebebi nedir sizce?

Diğerleri body building ile 1-2 yılda yapılmış kaslar. Atakan ise profesyönel muay thaici. Adam yıllardır düzenli spor yapıyor ve kasları dirençli dayanıklı. Diğerleri gibi şişirme değil. Bilimsel bi dayanağım yok bence bu yüzden..

Şişirme diye bir tanım yok.Dovusculer sadece serbest ağırlıkla çalışır body ciler gibi detaylı programlar yoktur barfiks bar dumbell.gidip drop set süper set girmezler ve tamame güç amaçlı çalışırlar.cunku amaçlar farkli.birimde tamamen büyüme hedefi varken diğeri kaslarımdan en iyi nasıl yararlanılır diye düşünür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testosteron'un önemi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    semih gibi bi amelden de bu beklenirdi.
  • dikkatini çektiyse atakan aralarında en az kilo veren kişi
  • Ağırlık çalışması yapmıyor ki hacim alsın uzuvları
    ağırlık çalışması yapmıyor ki aldıkları proteinler kaslara hucum etsin

Yeterli protein ve ağırlık çalışması yapmadıkları için ufalıyorlar normal olarak
    yarışma sonrası eski hallerine gelmeleri 1 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

Ağırlık çalışması yapmıyor ki hacim alsın uzuvları

Yeterli protein ve ağırlık çalışması yapmadıkları için ufalıyorlar normal olarak

Benim demek istediğim hepsinin eriyor ama atakan hariç bunun nedenini sormuştum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

Ağırlık çalışması yapmıyor ki hacim alsın uzuvları

Benim demek istediğim hepsinin eriyor ama atakan hariç bunun nedenini sormuştum

atakan ve nagihan destek alıyordur
    acun söylemişti insanları aç bırakmak için çağırmıyoruz diye

asıl orada sorulması gereken nagihan
    şu an en fazla kasa sahip kişi o
  • Nagihan ve atakan bu sporu kendi agirliklariyla yapiyor. Efecan ise body building yapiyor dumbella bar ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Survivor saçma sapan bir yarismadir.İnsanlari kandirmaktan baska bir sey degil.Saniyormusunuzki oradaki insanlar aç kaliyor yemek yemiyorlar,hepsi doktor kontrolünde ve diyetisyen kontrolünde yapiliyor.Bu yarisma sadece bizim ülkemizde degil bir çok ülkede yapyliyor.Hiç biri aç kalmiyor,hiç biri kumsalda uyumuyor merak etmeyin.Reyting kavgasi bunlar baska bir sey degil.Eskilerde yarisan bir bayan yarismacismaci bu yarismada neler döndügünü bir bir anlatti ve acun ile davalik oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 2 Haziran 2016; 22:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Survivor saçma sapan bir yary?madyr.Ynsanlary kandyrmaktan ba?ka bir ?ey de?il.Sanyyormusunuzki oradaki insanlar aç kalyyor yemek yemiyorlar,hepsi doktor kontrolünde ve diyetisyen kontrolünde yapylyyor.Bu yary?ma sadece bizim ülkemizde de?il bir çok ülkede yapylyyor.Hiç biri aç kalmyyor,hiç biri kumsalda uyumuyor merak etmeyin.Reyting kavgasy bunlar ba?ka bir ?ey de?il.Eskilerde yary?an bir bayan yary?macy bu yary?mada neler döndü?ünü bir bir anlatty ve acun ile davalyk oldu.

Aynen hocam . Acuna para kazandırmaktan başka bi işe yaramıyolar . Daha geçen hafta birisi sigara içerken yakalandı , Acun bizden çalmışlar falan diyo . Bizim millette inanıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dikkat ettiysen atakanin gobegi bile erimedi. Ben 2 gun ac kalayim karin kaslarim ortaya cikar hemen. Bence atakanin bunye yakmiyor. Metabolizma yavas. Yaptigi sporla ilgisi yok yani.

• Bence atakan degil İbrahim yaglilikta benimle yarisir :D
  • Metabolizma ile de ilgisi var. Örneğin ben 3 buçuk ay spor salonundan uzak kaldım ve bu süre boyunca yediklerime hiç dikkat etmedim ama kaslarımda neredeyse hiç erime olmadı. Hatta şu an eskisinden daha iyi durumdalar bile diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.