Şimdi Ara

Testosteron'un önemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıllarda vucut geliştirme ile uğraştığımdan dolayı bi dönem uzun esterli testosteron kullandım. İnsanları özendirmek gibi olmasında başlı başına insanın herşeyi testosteron daha önceden depresyon hastalıklarım vardı kullandığım süreçde o kadar herşeyden keyif alıyordum ki anlatamam o süreçde seratonin , östrojen , ve testosteron yükselmesinden dolayı öyle bir güzel mod'a girdim ki hayatımın en güzel zamanlarını yaşadım en iyi özgüvenimin olduğu zamanlardı. Cinseliği öyle bi doruklarına kadar yaşadım ki o hazzı hiç bir zaman alamadım hayatımda.

Testosteron'u alan insanların alma amacı sadece kas yapayım cart curt değil, Hollywod yıldızları , vucut geliştirmeciler , futbol basketbol bütün alanda bunu alan insanların en büyük yegane sebebi bu yaşam kalitesini bu derece artıran başka birşey bilmiyorum ben.Bi dönem bi rock yıldızı sırf bu yüzden kokain adı verilen uyuştucu ile birlikte testosteron kullanıyordu adam kendimi tanrı gibi hissideriyorum diyordu sebebi buymuş. Tabi vucuttan atıltıktan sonra doğal üretimi durdurunca hoop eskiye dönersiniz bunu dışarıdan alma yolları tabiki tehlikeli kimyasal alıyosrsunuz ama.

Ben asosyal , kilolu bireylerin hastalık sebebini tamamen buna bağlıyorum hiç pskiyatrist gezip antidepresan almasınlar gidin bi hormon testi yaptırın türkiyede ki insanların % 80'inde alt sınıra yakınmış testosteron yani referans değerleri içerisinde ama alt sınıra yakın türkiyede libido eksikliği , depresif hastalıklar nedeni ile doktorlara gidildiğinde direk pskolojik yea muammelesi görürsünüz. Amerikada alt sınıra yakın herkesi çeker alır hastaneye uzun esterli testosteronu verirler. Bunu jel veya oral yoldanda verebilirler.

Bunlarda bi yana. Spor spor spor arkadaşlar çok şart yani sadece karıya kıza güzek görüneyimden değil. Ciddi anlamda % 25 oranında testosteronunuzu yükseltiriyor yağ oranı düşürmek ben bunu 52 yaşında ki babam'da test ettim depresif adamın hayat kalitesi düzeldi. Tahlillerini yaptırdığımızda % 25 oranında artmıştı babamın testosteronu adam bir çok şeyden keyif alıyor şuan.

İşin özü bir çok hastalığın sebebi bu . Depresif olursunuz , bi yeriniz kesilse ora bile geç iyileşir , bağışıklık sisteminiz bozulur vs vs. Bir erkeğin herşeyi testosteron.

• Eski haline dönünce piskolojin bozuldu mu?
  • Evet yine depresif hale büründüm ama, Testosteronum doğal yolardan spor yaparak vs bi yere kadar yükselttim tekrar. O hazzı tabiki tekrar alamıyorum ama yaşam kalitem şuan bi tık üstte iyi yani. O yüzden spor ve düşük yağ oranı her insan için şart gibi birşey yoksa hiç birşeyden keyif almayan mutsuz bi adama dönüşüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

Evet yine depresif hale büründüm ama, Testosteronum doğal yolardan spor yaparak vs bi yere kadar yükselttim tekrar. O hazzı tabiki tekrar alamıyorum ama yaşam kalitem şuan bi tık üstte iyi yani. O yüzden spor ve düşük yağ oranı her insan için şart gibi birşey yoksa hiç birşeyden keyif almayan mutsuz bi adama dönüşüyoruz.
    Bende kürde aldığım 8 kilonun kür bitiminde 5 kilosu gidince piskolojik olarak çökmüştüm ama sonra toparladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Bende kürde aldığım 8 kilonun kür bitiminde 5 kilosu gidince piskolojik olarak çökmüştüm ama sonra toparladık

Alıntıları Göster
    O olayın pskolojisi farklı kardom ya kürde iken ayna karşısında en iyi sensin , Özgüven tavan , Yükselen androjen testodan dolayı kaslar muhteşem görünüyolar. Yorumlar olumlu ooo olum dev gibi olmuşun hulk gibisn maşallah. Tabi bırakınca pctden sonra başlıyor düşüş su atımıyla birlikte gelen yorumlar olum neydin ne oldun , hastamısın ne oldu sana :D :D Küre girmek kızlık bozulması gibidir o kızlığı bozdunmu gerisi gelir. Tabi vucut geliştirmeciler için konuşuyorum. İnsanlar o yüzden devam ediyor yaşam kalitesi artıyor , daha iyi sex , daha iyi erkeksin , yorumlar olumlu ego tavan hoooop 2.ci kür hayırlı olsun :D

• Pipin küçülmedi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Mıknatıslanma

Pipin küçülmedi mi
    testisler küçülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben mutlu olmak stemiyorm ubam ben parti yapacağımammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • testosteron fabrikası kurdum ali ağaoğlu elimi öpüyor şu an adamsın
  • Orasi oyle ama vucut kimyanla oynuyosun hadi 40 yasina kadar tas gibisin 50 yasinda boktan sebeple gidince ne olacak? Karin cocuklarin ailen akrabalarin belki emekli bile olmamis olcaksin bana arnoldu soyleme adam 1 numara kullandigi ilaclar ve doktorlari evrenin en iyilerindendir 2 tane igne vurunca kendinizi aslan zannetmeyin milletin olumune sebep olmayin milleti gaza getirmeyin sana pamugu tikamadilar ya adam kalp krizi gecirirse??

• beyinde serotoninden dopaminden kaynaklı psikolojik rahatsızlar olabilir herşeyi testosterona bağlayamazsın ayrıca vucut kortizon salgıladığında testestoron baskılar
  • Normalde programlı bir insanım hatta herşeye program yaparım.Ama spora üşeniyorum.2 haftadan sonra bırakıyorum.Bu konuda ben de sizin gibi düşünüyorum testosteron özgüven için çok önemli bir hormon.Zaten özgüven olunca mutluluk+cesaret artıyor.Dolayısıyla yaşam kalitesi de artıyor.

• Hocam dışarıdan aldığımız testesteron negatif geri cevap ile hipofizden salgılanan FSH ve LH baskılayacak buda testislerin çalışmaması anlamına geliyor testislerin aynı bir kas gibi çalışmadığı için eriyecek daha sonra dışardan ekzojen aldığın testesteron u kestiğinde uzunca bir süre normal testesteron seviyelerinin çok altında olacaksınız yapmayın

Spor yaparak bu etkiyi yapmanız sorun yaratmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KlasikNick -- 12 Nisan 2018; 12:20:8 >
  • Dediğin gibi faydalı olabilir ama yapay yollardan bu hormonu kontrolsüz, doktor gözetimi dışında almak bence kesinlikle zararlı. Erkeklik hormonunuzu doğal yollardan da bir yere kadar yükseltebilirsiniz. Bol bol bacak çalışın :)
  • Testonun düşmesi erkeği kötü etkiler yüksekse psikolojikin iyidir düşükse iyi olmuyor bide hergün alkol+sigara yapıyorlar iyice düşüyor ha gram etkilenmeyen erkeklerde var onu çözemedim.

Kardeşim 18-30 arasındaysan gerek yok zaten yüksek salgılanıyor artması için Body ye başla tamam o işlem o kadar yüksek testo insanı sinirli agresif yapar bide kafa habire cinsellikte oluyor kafa 250 gram şeklini alıyor gerek yok.

• Ben her gun yarim kilo bonfile et yedigim icin testosteron sorunum yok, olanlar dusunsun.

• 1 sene full testo gittim. Sonuç? İnanılmaz :) Anlatılmaz yaşanır ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.