Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • İzlediğim en eğlenceli survivor Geçen seneki Ünlüler Gönüllülerdi.Nihat doğan tam dalga geçilebilecek bir adam tavırları felan çok komik tam karikatür tiplemesi.
    Serkan Yılmaz'ın Penguendeki Dudullu Postasını okuyanlar demek istediğimi anlayacak

Taner ise çok orjinal bir adamdı hepimiz medya maymunu felan dedik ama bu sene Serhat'dan sonra kıymeti ortaya çıktı.Serhat da yarışma öncesi röportajlarda her 2 kişiden biri beni tanıyacak felan diyordu Taneri taklit etti Acunda sürekli paslar attı Serhat'a ama sıfır.

Taner'in konuşmaları hareketleri felan çok orjinaldi.Arada canım sıkıldıkça açıp videolarını felan izliyorum çok komik adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

nihatı fark ettiniz mi .

gelen yakını annesi olunca fazla sevinmedi :))

başka birini bekliyordu herhalde :))

Adam annesi gelince resmen üzülde be
    haka bu adamı savunanlar varya

Adam yeni doğmuş çocuğunu bırakıp yarışmaya geldi. Çocuğu daha 1-2 haftalık iken yarışmaya geldi. Bende eşi ve çocuğunun gelmesini bekledim. Annesinin geldiğini değil çocuğunun gelmemesine üzülmüştür.
  • Bu Nihat kadar soğuk,içten pazarlıklı adam görmedim.Adam buzdolabı.Almeda'yı da o organize etti.
    Bugüne kadar hiçbir yarışmaya oy atmadım.Ama sms de Nihat çıkarsa karşısındakine oy atabilirim.
  • Bu akşam Alp dokunulmazlık sembolünü alsa, Anıl da sms de kazanırsa ikisi de elenmekten kurtulur mu? Çünkü ikisininde 2 dokunulmazlığı var.
  • Arkadaslar simdi bu acun yarismacilara neden bu kadar kati sozlesme imzalatiyor acaba merak ediyorum. Cunku elenen yarismacilarin azini bicak acmiyor hatta ortadan kayboluyorlar. Ve hatta gecen senelerdeki yarismalardakiler bile ortada yoklar programda olay olanlar normal hayatta tek kelime etmiyorlar neden acaba. Hele nihat dogan ve nouma gibi adamlar bile suspuslar anlayamadim dogrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Bu akşam Alp dokunulmazlık sembolünü alsa, Anıl da sms de kazanırsa ikisi de elenmekten kurtulur mu? Çünkü ikisininde 2 dokunulmazlığı var.

Elenen elenir gene farketmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Nihat'ı destekleyenlerden çaıkcası bu tepkileri beklemiyordum.

Çünkü kendileri Alp'e sürekli plancı vs. dediler ama en büyük plan dün yapıldı ve Nihatta Almedada ortak oldu.

Hala birde Alp plan yaptı diyenler var.

Adam plan yapsa gider Nihatımı yazar? Adanın SMS te en güçlü ismini. Yapmayın yahu biraz bırakın fanatikliği

Beni Alp'ten soğutan şey plan yapması değil açıkçası. Yoğurt olayında Nihat'ın arkasından söylediği şeyler, gönüllüleri Nihat hakkında kışkırtması gibi bu oyuna yakışmayan haksız stratejileri beğenmiyorum. Ayrıca halka karşı da oynuyor, çelişkili, riyakar ifadeler kullanıyor. Fakat onun dışında oylamada yapılan planlara tepki göstermiyorum. 3'lü SMS'te Cevher'i göndermek de akıllıca bir plan, oy çokluğu avantajını kullanıp karşıdan iki kişiyi SMS'e çıkarmak da.

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Diğerleri Anıl ve Alp'i smse çıkartıp iyi birşey yaptıklarını zannettiler fakat aslında çok kötü birşey yaptılar. Bu akşam ilk finalist belli olucak. Hangi giderse gitsin diğerine sembolerini bırakıp gidicek.

Umarım sembol devretme olayı iptal olur... Herkes bileğinin hakkıyla gitsin Kıbrıs'a...

+1
    Sembol devretme olayı çok saçma
  • ALP dün ne yapmış ya
  • fırsatçılıgı nihat yapmamış işte burda nihata atıp tutanlar nerde ???
  • tek tek çıksalar ne olacaktı abi.. bu adamlardan birinin finale kalması her koşulda garatiydi zaten..
  • fırsatçılıgı nihat yapmamış işte burda nihata atıp tutanlar nerde ???
  • zuhahaha alpin işine gelmedi kaçtı hemen
  • alp yine show'a başladı... Alp giderse bu akşam kaç kişinin elini sıkmayacak acaba
  • Alp gerçeklerin altında ezilince kaçmak zorunda kaldı.
    Umarım bu akşam ateşini alıp gider adadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

fırsatçılıgı nihat yapmamış işte burda nihata atıp tutanlar nerde ???

almeda kendi ağzıyla itiraf ediyor almeda nihatın en yakın olduğu kişi olduğuna göre nihat'ında bu olayda parmağı var demektir ,o alp'i yazmayı tercih etmiş diğerleri anıl'ı ne fark eder o Alp öyle dedi diye yazmam ben diyordu neden yazdı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 21 Mayıs 2012; 21:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

fırsatçılıgı nihat yapmamış işte burda nihata atıp tutanlar nerde ???

almede kendi ağzıyla itiraf ediyor almeda nihatın en yakın olduğu kişi o alp'i yazmayı tercih etmiş diğerleri anıl'ı ne fark eder o Alp öyle dedi diye yazmam ben diyordu neden yazdı peki?

almedanın konustugu lafın devamı var daha hem nihat gönüllülere dedi sizde konuşsanıza abi niye susuyosunuz dedi gönüllüler orda diyebilirdi nihat yaptı kumpası diye niye söyleyemediler.. nihat kendine güvenmese gönüllülere demezdi konuşsanıza abi diye. kumpas yapılmış ama nihatın alakası yok nihat zaten paso alpi yazıyo nihatla ne alaksı var bu işin ??? hem alp güçlü birini yazcam beni eleyecek birini yazcam diyince nihat anladı alpin kendisini yazacagını oda gitti alpi yazdı hemen ihaleyi nihata yıkmaya çalışıyosunuz ama halk görüyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşulu-Pasta -- 21 Mayıs 2012; 21:09:25 >

• adalar birleşmeden nihat ünlülerde dışlanmış gibi oldu ama hesap döndü şuan alp dışlanıyor kumpascı arkadan iş çeviren gibi görülüyor ama dün gece kumpasın allahı oldu 3-3 kafa kafaya soktular alple anılı bu olay beni nihattan uzaklaştırdı halk kim adil ise ona oy atıyor bu durum mustafa topaloğlu ile cevher oylamasında görüldü çoğu kişi mıstık alır dedi ama almeda ile sürtüşmeleri alpin durumu kutuplaşma falan etliye sütlüye karışmayan cevhere yaradı yani nihat bence karışmadan devam etmeliydi ona yakışmadı
  • Nihat efendi Almeda'nin itiraf ettigini bilmiyor. Hala sahtekarlik yapiyor..

Dunden sonra ekranda Hasan'la Nihat'i gordukce soyleniyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

adalar birleşmeden nihat ünlülerde dışlanmış gibi oldu ama hesap döndü şuan alp dışlanıyor kumpascı arkadan iş çeviren gibi görülüyor ama dün gece kumpasın allahı oldu 3-3 kafa kafaya soktular alple anılı bu olay beni nihattan uzaklaştırdı halk kim adil ise ona oy atıyor bu durum mustafa topaloğlu ile cevher oylamasında görüldü çoğu kişi mıstık alır dedi ama almeda ile sürtüşmeleri alpin durumu kutuplaşma falan etliye sütlüye karışmayan cevhere yaradı yani nihat bence karışmadan devam etmeliydi ona yakışmadı

Tövbe estagfirullah dikkatli yazın ne olur.

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.