Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Nihat efendi Almeda'nin itiraf ettigini bilmiyor. Hala sahtekarlik yapiyor..

Dunden sonra ekranda Hasan'la Nihat'i gordukce soyleniyorum..

almeda kumpası nihatmı yaptı diyo kardeşim ??? kumpas yaptık diyo kimin yaptıgı belli degil hem o konuşmanın devamı var bakalım açıklasın tamamen ondan sonra konuşalım
  • quote:

Aynen iyice uyuz oldum kamera önünde kıvırmalar saçmalamalar filan. Gerçek yüzleri çıktı ortaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

almeda kumpası nihatmı yaptı diyo kardeşim ??? kumpas yaptık diyo kimin yaptıgı belli degil hem o konuşmanın devamı var bakalım açıklasın tamamen ondan sonra konuşalım

Eeee Almeda safımızda herkesin fikri diye itiraf etti an itibariyle.
  • quote:

quote:

İzledin mi, aldin mi cevabini?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yaptığı kumpaslara karşı artık kimse onları adada istemiyo diyor doğru söylüyor sonuçta kumpas yapmışlasada helal olsun ne yani tek kumpas alpemi özel ?? alpin kaçıncı kumpası toplasıyolar 3 lü takılıyolar hadi bunu yazıyoz diye daha kaç hafta onceden finale gitmek için planlar projeler tabi yollıyacaklar alpi bundan doğal ne var

• dünkü alpin bırakdığı yarışmayı özette gördüm dayak yiyeceğini anlayınca çamura yatan çocuklar gibi inşallah gider
  • almeda kendine bakmıyor anıla salak diyor. ben anılı daha akıllı sanardım diyor hey Allahım. birşey beceremediği yok. mustafayı yazar elendiği zaman en çok o ağlar. sürekli güçlülere yaranmaya açlışır hala anıla laf ediyor. inşallah alp'ten sonra o elenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 21 Mayıs 2012; 22:03:08 >
  • ya bu adamlar ne yiyor kaç bölümdür ödül oyunları hariç yemek yediklerini göremedik ne balık tutuyorlar ne başka birsey yiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kumpaslara falan ne kadar çok taktınız siz be.Bence bu kumpas olaylarının dibine vurulmalı Gruplar oluşmalı,birbirleriyle sürekli didişmeliler başka türlü bu programın zevki çıkmıyor arkadaş.Zevk alabileceğiniz tek nokta bu.Zaten yarışlardan zevk almanız zor seçilen yarışmacılar Nihat ve Hasan hariç tırt bana göre.
    İnşallah Alp kalır ve kumpaslarına devam eder diğer taraftan Hasan ve Nihat Alp'in ayağını kaydırmaya çalışsın vs...
  • Sembol oyununu Anıl kazanır ve Alp'te sembolllerini Begüm'e bırakırsa çok iyi olur.
    Ayrıca artık Almeda konuşurken kanalı değiştiresim geliyor inş haftaya gider..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaptığı kumpaslara karşı artık kimse onları adada istemiyo diyor doğru söylüyor sonuçta kumpas yapmışlasada helal olsun ne yani tek kumpas alpemi özel ?? alpin kaçıncı kumpası toplasıyolar 3 lü takılıyolar hadi bunu yazıyoz diye daha kaç hafta onceden finale gitmek için planlar projeler tabi yollıyacaklar alpi bundan doğal ne var

Ooo oo. Sen kafaya koymussun, hirsizin hic sucu yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahi kumpas demişken survivor kızlar erkekler en büyük kumpastır
    bazarcı aydın , bursasporlu ertan , oğuzhan , metin , ihsan daha neler neler bi de en fazla uzun süren survivor o olması lazımdı.

ondan sonraki survivorlar gözümde vasatı aşamadı açıkcası , hele ki geçen sene ki survivor varlığı yokluğu birdi.

bu sene de arada sırada izliyorum ama her izlediğimde alp ve anılın mt'na yaranması idi , hele ki anılın program sonrası bi yardımı dokunur mu diye düşünceleri ile resmen uşağı olmuştu mt'nun. bunu şeyde görmüştüm şu ödül oyunu kazandıkların da yatak ödülün de çok az yer vardı ama sıkışılırsa bütün erkekler sığardı , anıl ile alp yerde yatıyorlardı sırf mt sıkışmasın diye , nihat kalkın yatın diyordu alp ile anıl yok diyordu mt da hemen atlıyordu ısrar etme yerde yatmak istiyor diyordu. O günden sonra arada sırada takip etmeye başladığım da alp'in silikliğini görmüştüm ekran da sempatikliğine aldanıyorsun (dans programın da , dizilerde ki ) ama siliğin tekiydi.anıl bildiğin maşa zaten.

demem odur ki , programı çok az takip eden biri bile alp'in silikliğini anlar , istediği kadar konuşsun mt gittikten sonra kaleleri yıkıldı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ooo oo. Sen kafaya koymussun, hirsizin hic sucu yok

birader alpin bugüne kadar yaptıklarını nihat yada birbaşkası yapmış olsa çoktan elenmişti . alp biraz sempatik komik felan diye herkez adam kötüde olsa hala desteklemeye devam ediyor adil değil bence bu sms sadece kazanan kalsa nihat şimdiden 1.olurdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

fırsatçılıgı nihat yapmamış işte burda nihata atıp tutanlar nerde ???

almede kendi ağzıyla itiraf ediyor almeda nihatın en yakın olduğu kişi o alp'i yazmayı tercih etmiş diğerleri anıl'ı ne fark eder o Alp öyle dedi diye yazmam ben diyordu neden yazdı peki?

almedanın konustugu lafın devamı var daha hem nihat gönüllülere dedi sizde konuşsanıza abi niye susuyosunuz dedi gönüllüler orda diyebilirdi nihat yaptı kumpası diye niye söyleyemediler.. nihat kendine güvenmese gönüllülere demezdi konuşsanıza abi diye. kumpas yapılmış ama nihatın alakası yok nihat zaten paso alpi yazıyo nihatla ne alaksı var bu işin ??? hem alp güçlü birini yazcam beni eleyecek birini yazcam diyince nihat anladı alpin kendisini yazacagını oda gitti alpi yazdı hemen ihaleyi nihata yıkmaya çalışıyosunuz ama halk görüyor ;)

kardeşim hepsi yanı altısıda beraber vermiş kararı izledik ve gördük almeda hep beraber verdik bu kararı dedi yani duyduk gerçekleri ve daha fazla uzatmaya gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 21 Mayıs 2012; 21:30:54 >

• ooohhh kumpasci alp'in butun kirli camasirlarini doktuler ortaya cokta iyi oldu. ayrica dun herkes nihata laf etmisti birsuru ama nihatin sucsuz oldugunu gorduk adam zaten anil degil alp yazdi.

alp'in tum oyunlarini bir bir konustular az once, kumpasci alp'in son kumpasi olan 3'lu sms olayinin dahi farkindalar. ayrica alp o kadar yuzsuz ki yaptigi seyleri herkesin yapti dedigi seyleri inatla yapmadim etmedim diyor. bu kadar olmaz. ayrica almeda'da anil'in resmen kendi akli ile degil alp'in akli ile hareket ettigini ima etti orda anila salak falan demedi lafi aklinizla yorumlayin. yalan mi soyluyor? dunku alp'in cocuk gibi mizik mizik miziklayip hasan'a satasmasini bile birtek anil destekledi! boyle sacma bir hareketi kim destekler? alp'in yancisi destekler tabi ki. anil kendi akliyla hareket ediyor olsaydi o hareketi asla desteklemezdi, alpe sen haklisin abi demezdi.
  • alpin söylediğine bakarsan gönüllüler nihatla almedayı kullandı bi ünlü yerine iki ünlü karşı karşıya koyarak ünlü gitmesini garantiledi ama bide şöyle düşünün madem alpi herkes yazdı anılda dahil olmak üzere niye alp karşısına gönüllümü yazdıki hayır!! oda nihatı yazdı sonuçta yine ünlü gidecekti ve alp le anıl plan yaptı ikiside karşı taraftan iki isim çıkartıp kendileri biraz daha ortalama düşürmeye çalıştı yemezler abisiiii akıllı oll
  • Nihat Almedayı , Hasan Begümü kenara çekmiş konuşmuş.

Yavaş yavaş çıkıyor plancılar
  • Alp yüksek ihitmal kazanacak sembolü tam onluk oyun ve bu kadar başarılıyken gitmesi cidden yazık olacak ama neyseki anıl'ımız var
  • En büyük gerizekalı Serhatmış arkadaş ben onu anladım.Bu herif yalan yanlış konuşup kızlarında arasını açmıştı.Daha sonra kafasından hayaller ürettiği anlaşılmıştı.Şimdi alp i diğerlerine karşı şişiren yine serhatmış.Ulan ne gerizekalı adam yahu,şuan olan olayların hepsi serhat yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 21 Mayıs 2012; 21:34:02 >
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.