Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Alp, ben o olayı hatırladım şimdi yalanını yutmadık, haberin olsun. Bir de adada günyüzüne çıkmamış, çıkamayacak Nihat'ı halka karşı kötüleme röportajların var. Çoğu kişi unutmuştur bunları tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix-f- -- 21 Mayıs 2012; 21:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

quote:

fırsatçılıgı nihat yapmamış işte burda nihata atıp tutanlar nerde ???

almede kendi ağzıyla itiraf ediyor almeda nihatın en yakın olduğu kişi o alp'i yazmayı tercih etmiş diğerleri anıl'ı ne fark eder o Alp öyle dedi diye yazmam ben diyordu neden yazdı peki?

almedanın konustugu lafın devamı var daha hem nihat gönüllülere dedi sizde konuşsanıza abi niye susuyosunuz dedi gönüllüler orda diyebilirdi nihat yaptı kumpası diye niye söyleyemediler.. nihat kendine güvenmese gönüllülere demezdi konuşsanıza abi diye. kumpas yapılmış ama nihatın alakası yok nihat zaten paso alpi yazıyo nihatla ne alaksı var bu işin ??? hem alp güçlü birini yazcam beni eleyecek birini yazcam diyince nihat anladı alpin kendisini yazacagını oda gitti alpi yazdı hemen ihaleyi nihata yıkmaya çalışıyosunuz ama halk görüyor ;)

kardeşim hepsi yanı altısıda beraber vermiş kararı izledik ve gördük almeda hep beraber verdik bu kararı dedi yani duyduk gerçekleri ve daha fazla uzatmaya gerek kalmadı

doğrudur ozaman genede iyi yapmışlar kumpascıya kumpasla cevap vericeksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ooohhh kumpasci alp'in butun kirli camasirlarini doktuler ortaya cokta iyi oldu. ayrica dun herkes nihata laf etmisti birsuru ama nihatin sucsuz oldugunu gorduk adam zaten anil degil alp yazdi.

alp'in tum oyunlarini bir bir konustular az once, kumpasci alp'in son kumpasi olan 3'lu sms olayinin dahi farkindalar. ayrica alp o kadar yuzsuz ki yaptigi seyleri herkesin yapti dedigi seyleri inatla yapmadim etmedim diyor. bu kadar olmaz. ayrica almeda'da anil'in resmen kendi akli ile degil alp'in akli ile hareket ettigini ima etti orda anila salak falan demedi lafi aklinizla yorumlayin. yalan mi soyluyor? dunku alp'in cocuk gibi mizik mizik miziklayip hasan'a satasmasini bile birtek anil destekledi! boyle sacma bir hareketi kim destekler? alp'in yancisi destekler tabi ki. anil kendi akliyla hareket ediyor olsaydi o hareketi asla desteklemezdi, alpe sen haklisin abi demezdi.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

quote:

ooohhh kumpasci alp'in butun kirli camasirlarini doktuler ortaya cokta iyi oldu. ayrica dun herkes nihata laf etmisti birsuru ama nihatin sucsuz oldugunu gorduk adam zaten anil degil alp yazdi.

alp'in tum oyunlarini bir bir konustular az once, kumpasci alp'in son kumpasi olan 3'lu sms olayinin dahi farkindalar. ayrica alp o kadar yuzsuz ki yaptigi seyleri herkesin yapti dedigi seyleri inatla yapmadim etmedim diyor. bu kadar olmaz. ayrica almeda'da anil'in resmen kendi akli ile degil alp'in akli ile hareket ettigini ima etti orda anila salak falan demedi lafi aklinizla yorumlayin. yalan mi soyluyor? dunku alp'in cocuk gibi mizik mizik miziklayip hasan'a satasmasini bile birtek anil destekledi! boyle sacma bir hareketi kim destekler? alp'in yancisi destekler tabi ki. anil kendi akliyla hareket ediyor olsaydi o hareketi asla desteklemezdi, alpe sen haklisin abi demezdi.

+1

+1903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fırsatçılıgı nihat yapmamış işte burda nihata atıp tutanlar nerde ???

almede kendi ağzıyla itiraf ediyor almeda nihatın en yakın olduğu kişi o alp'i yazmayı tercih etmiş diğerleri anıl'ı ne fark eder o Alp öyle dedi diye yazmam ben diyordu neden yazdı peki?

almedanın konustugu lafın devamı var daha hem nihat gönüllülere dedi sizde konuşsanıza abi niye susuyosunuz dedi gönüllüler orda diyebilirdi nihat yaptı kumpası diye niye söyleyemediler.. nihat kendine güvenmese gönüllülere demezdi konuşsanıza abi diye. kumpas yapılmış ama nihatın alakası yok nihat zaten paso alpi yazıyo nihatla ne alaksı var bu işin ??? hem alp güçlü birini yazcam beni eleyecek birini yazcam diyince nihat anladı alpin kendisini yazacagını oda gitti alpi yazdı hemen ihaleyi nihata yıkmaya çalışıyosunuz ama halk görüyor ;)

kardeşim hepsi yanı altısıda beraber vermiş kararı izledik ve gördük almeda hep beraber verdik bu kararı dedi yani duyduk gerçekleri ve daha fazla uzatmaya gerek kalmadı

doğrudur ozaman genede iyi yapmışlar kumpascıya kumpasla cevap vericeksin

+1903

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix-f-

Alp, ben o olayı hatırladım şimdi yalanını yutmadık, haberin olsun. Bir de adada günyüzüne çıkmamış, çıkamayacak Nihat'ı halka karşı kötüleme röportajların var. Çoğu kişi unutmuştur bunları tabii.

aynen oyle, adadakileri birak bir yandan da turk halkina bile nihati kotuledi daha ne olsun!
  • Alp eğer adaya geldigi gibi normal bir sekilde davransaydı su an o SMS te ismi olmazdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma oyun olurmu ya! herkez aynı boydamı. Bu oyunu resmn Hasan kazansın diye koymuşlar saçmalk..
  • o değilde almeda çok tatlı yerim yerim
  • Almeda 3saniye yok oldu
  • Anıl alacak.
  • ohoo diger ikisinin kafasina yagmur gibi yagiyor o saman midir nedir ama anil masallah herkul gibi tek birtane bile dokulmemis. acun ne cakal adamsin buda plan dimi. bari biraz onada dokulseydi daha inandirici olurdu.

acun reyting icin anil ve alp'i yaristiracak son ikide sembol icin herhalde.
  • Almeda
  • quote:

ohoo diger ikisinin kafasina yagmur gibi yagiyor o saman midir nedir ama anil masallah herkul gibi tek birtane bile dokulmemis. acun ne cakal adamsin buda plan dimi. bari biraz onada dokulseydi daha inandirici olurdu.

aynen bide dikkat ettiysen cevher anıl almeda hayim resmen anıla 3 tane güçsüzü vermişler . diger gurup nihat alp hasan yuh abi bukadar olmaz be
  • bu kadar tepelerindeki şeyi dökmelerine izin verilmemeli bence cevher yarım kg ya yakın dökmüştür anılda gram eksilme yok ayrıca boyu uzun olan avantajlı gibi sanki...

• quote:

quote:

ohoo diger ikisinin kafasina yagmur gibi yagiyor o saman midir nedir ama anil masallah herkul gibi tek birtane bile dokulmemis. acun ne cakal adamsin buda plan dimi. bari biraz onada dokulseydi daha inandirici olurdu.

aynen bide dikkat ettiysen cevher anıl almeda hayim resmen anıla 3 tane güçsüzü vermişler . diger gurup nihat alp hasan yuh abi bukadar olmaz be

aynen.
  • quote:

3. yü alsa da oylamada çıkarsa baybay diyip sembolleri diğerine bırakmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

3. yü alsa da oylamada çıkarsa baybay diyip sembolleri diğerine bırakmayacak mı?

valla 3. sembolu kazanirsa sms'ten kurtulacak gibi konustular sanki, ben yanlis anlamis olabilirim. gerci oyle olursa alp'e direkt gule gule diyecegiz sanirim.

• Cevher Anıl'dan çok daha uzun ama maşallah o zor yetişirken Anıl tek eliyle tutuyor. Nasıl işse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

valla 3. sembolu kazanirsa sms'ten kurtulacak gibi konustular sanki, ben yanlis anlamis olabilirim. gerci oyle olursa alp'e direkt gule gule diyecegiz sanirim.

Ben de bilmiyorum. İzleyip göreceğiz artık

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.