Şimdi Ara

Survivor All Star (7261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72597260726172627263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istedikleri olmayınca nasılda hemen yok smsler düzmece yok şampiyon zaten belli ağlayın lan ağlamastar şampiyonuymuş hee kim ağlıyo görüyoruz istediğiniz kazanınca oh ne güzel olmayınca hepsi düzmece palavra zaten he yavrum he herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda zaten
  • Ah hilmi harcadın kendini üzüldüm be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Hilmi çok bilmişi "Maydın a Hakan a SMS de elenirsem zaten survivor olamamışmdır ben" diyordu , evet sadece parkur koşma ile bu işler olmuyor , aylarca o adada bir elini işe atttığını görmedik , o yancı duruşunla çok bile geldin bence ... Ayrıca Hasan a yaptığı pislikleri de unutmamak lazım , Hasan 5 kere SMS birincisi olmasa nah özür dileyip yaklaşırdı ona

merve demediki hakan dedi sadece niye olayları saptırıyorsunuz

• Beyler Merve'yi sevmiyorsanız anlarım fakat lütfen oyunuzu turabiye atmayın , hiç atmayın daha iyidir 2 liranıza yazık.

Tabi karar sizin burda 4 ay boyunca barzo diye Merve'den bahsetmedik sizin görüşünüz saygı duyarım sizde benim görüşüme saygı duyun.

Iyi forumlar

• Hasan, begüm,hilmicem derken sıra geldi son gönüllü'ye
    Destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
    Son bir adım kaldı
    Gökhan keser alamamıştı ama merve'ye kısmet olacak turabi'yi yenmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Klasik acunun sms oyunları.

Bide gerçekçi söylüyor. Beyoğlu 1.noter vekili vs.vs.vs.vs.

Hikaye. Hilmi kazandı Turabi kazandı survivor kazanamayan Merve var ona vercekler.

Allstar Merve olacak bu da şu demek oluyor ; Bu saçmalıklardan sonra Survivor 2016 KESİNLİKLE İZLENMEZ.

Umarım Merve kazanır zaten. Kız aylarca bir taraflarını yırttı oyun kazanıcam diye. 10 yılın en başarılı bayan yarışmacısı açık ara Merve.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Temmuz 2015; 23:44:17 >
  • Hilmicem Taner Bozok bade kırdı
    Turabi paşa gibi oturarak finale geldi

Asıl saçmalık bu

• BAK HELE BAK HELE BAK HELE, KAÇ GÜNDÜR BURADA ANTİ MERVECİLER DİYOR Kİ ACUN İŞTE SMSLERLE OYNUYOR, MERVEYİ KAYIRIYOR BİLMEM NE. NEDEN ACABA BÖYLE KONUŞTULAR ? ÇÜNKÜ BİLİYORLAR MERVENİN SMS GÜCÜNÜN YÜKSEK OLDUĞUNU AMA BUNU YEDİREMİYORLAR VE BAHANELERİ OLMUŞ ARTIK ACUN DA ACUN HE ACUN.

HİLMİCEM KENDİ KENDİNİ YAKTI AHA BU DA RESMİDİR :

Survivor All Star

• Sinsi Merve Sistemi

• Başindan beridir savundugum sey bu benim de. Hatta bu geceki programda ac kalmadik diyen 2007de yarisan diger merveyi aklinca elestirmek ve kendini hakli gostermek icin zorla soylettigi açız sozlerini tekrar tekrar gosterdi bir ara. Sen boyle seylerle savunacagina adam gibi programi turkiyede veya kibrista yap tamamen, isteyen izleyebilsin, o zaman inanalim sana.

• İnşallah Turabi Kazanırda şu çirkin kazanamaz.
    Bugün Ne Giysem'e katılan olimpiyat koşucusu mu olur
  • İnşallah Merve kazanmaz. Bunun için tek şans Turabinin kazanması

• quote:

Orijinalden alıntı: itwasalblue

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Hilmi çok bilmişi "Maydın a Hakan a SMS de elenirsem zaten survivor olamamışmdır ben" diyordu , evet sadece parkur koşma ile bu işler olmuyor , aylarca o adada bir elini işe atttığını görmedik , o yancı duruşunla çok bile geldin bence ... Ayrıca Hasan a yaptığı pislikleri de unutmamak lazım , Hasan 5 kere SMS birincisi olmasa nah özür dileyip yaklaşırdı ona

merve demediki hakan dedi sadece niye olayları saptırıyorsunuz

Dedi kardeşim ikisnide , 4 lü oylamaya çıkıyorlardı sen duymamazlıtan gelme bence

ayrıca Hakan hepsinden daha iyi Survivor oldu o adada buda açık ve net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Temmuz 2015; 23:37:19 >

• Biraz ağır olacak ve sözüm meclisten içeri...
    Seçimde takım elbiseli, eli silah tutanları meclise "alkışlıyoruz" diyerek gönderen halkımızın müthiş oylama sonucu: Merve. Ne alakası var diyenler olacak, açıp Survivor'un reytinglerine ve ortalama günlük izlenme sayısına baksın anlayacaklar dediğimi.

Acun ne kadar zeki ve kurnaz bir adam olsan da, bundan sonra ne kanalını ne programlarını izlemiyorum. Merve'yi şişirdin şişirdin milletin gözüne soktun, millette attığın yeme zıpladı Merve'yi patlattı. Hadi hayırlı işler, bol kazançlar.
  • Vay be 10 yılın şampiyonu Merve olacakmış geçen sene deseler kimse inanmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

quote:

Orijinalden alıntı: dumluc4

Hilmicem her cıktığı oyunu kazansın, efendiligiyle karakteriyle bi kenarda dursun, o cazgır, ağlaya ağlaya oy toplayan kız sms le Hilmi gibi o tertemiz cocugun yerine finale çıksın.
    Ne diyim bilemedimki
    Uyuz oluyorum şu kıza ya. Bi insan bu kadarmı itici olabilir

hilmiyi severdim; ama YANCI olursan sonucu budur.

merve ağlak ta olsa finale kadar kendinin lideri olarak ve en basarili bayan olarak yürüdü.

simdi ağlayıpta merve aydın gibi olmayın, sonuna kadar hak etti.

Ya bırak allah askına ne haketmesi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

quote:

Orijinalden alıntı: samy_88

Acun algı operasyonlarının meyvelerini toplamaya başladı.hilmiye yazık oldu.hasan hakan turabi hilmi finali daha renkli olurdu

Bu kadar mı kadın düşmanısın

İçine kız koymamışsın

Kafaya bak ya

Kadın dediğin narin olur bu bildiğin kahvedeki cemil abi

• Hasan'ı ve Begüm'ü destekleyenler Merve'ye oy atacağı için Merve bu sene şampiyon olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhnUnl57

Büyük ihtimal şampiyon merve oldu artık. Çok yüksek sms aldığı ortada. Her ne kadar fazla sevmesemde performansı ortada sonuçta. Hilmiye üzüldüm keşke turabi yerine hilmi olsaydı daha iyi olurdu ama yapacak birşey yok. Ah hasan

SMS falan almıyor sadece Acunun desteğiyle buralara kadar geldi
  • HILMICEM NE OLURSA OLSUN PERFORMANSIYLA KARAKTERIYLE SAMPIYON SADECE BIRAZ SAF OLDUGU ICIN TURABININ GOLGESINDE KALDI SU MERVE KAZANMASIN KARAKTESIZ MERVE KAZANMASIN

• 
Sayfa: önceki 72597260726172627263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.