Şimdi Ara

Survivor All Star (7262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72607261726272637264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merve nasıl bu oyları alıyor şaşırdım kaldım
  • Hilmicemi yarışma başından beri yancı karakteri nedeni ile sevmedim ve hala barzo yancılığı nedeni ile sevmiyorum. Ama eğer baştan beri düzgün bir karakter sergilemiş olsa idi finalde hilmicemin olma olasılığı sanırım yüksek olurdu. Yancılık yancılık insanı ancak buraya kadar getirebilir işte. Bundan sonra umarım düşünür bulur nerde hata yaptığını. Artık hakanın ünlülerde olmasından dolayı yarışmayı mervenin kazanmasını isterim. Gönüllülerden birinin heleki barzonun survivor olmaması tek dileğimdir. Sadece hakan ünlüler takımında idi diye bunu istiyorum.
  • Derya Büyükuncuda o parayı olimpiyatlara harcayacaktı ülkemize madalyalar getirecekti vs. o sömürüyle oy topladı Mervede aynı sömürülerde ama rakipleri sahanın tozunu attırıyor çok ülke sevdalısı olsa gider antreman yapardı
    zaten
    herşey bir kenara bu kız insanları aşağılayan hakir gören biri açın seranayla doğukanın niye beni yazdın kavgasında onları izleyip nasıl güldüğüne bakın sonra maydın şampiyonluğu hakediyor deyin
  • arkadaşlar merve aydının son oyunlardaki performansı ortada serenayın performansı bile merveyi geçti son oyunlarda bence turabi olmalı son zamanlarda özelikle son oyunlarda sakat olduğu halde hasan begüm hilmi için yarıştı survivor ağlayan merve değilde takımı için kendini sakatlayan turabi olmalı
  • Geçen hafta Survivor'dan Hasan değil, Şampiyon elendi.
    Acun yazdığı senaryoyu güzel işliyor, bravo.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Çok aşırı zekisin. Demek mervenin kazanmamasi icin turabinin kazanmasinin sart olduguna bu kadar eminsin! Helal sana be!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Survivor All Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekrc.2798 -- 1 Temmuz 2015; 23:41:03 >

• Olimpiyatlarda da sms kurtaracak seni zaten Maydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turabi fanları ne oldunuz yaaa tangaları hazırlayın cuma akşamı merve aydın geliyorrrrrr !!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade184

Hasan, begüm,hilmicem derken sıra geldi son gönüllü'ye
    Destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
    Son bir adım kaldı
    Gökhan keser alamamıştı ama merve'ye kısmet olacak turabi'yi yenmek

Eğer 4 gönüllü arasından şampiyon çıkarsa gelmiş geçmiş en efsanevi yarışmacı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mzgunes

Başindan beridir savundugum sey bu benim de. Hatta bu geceki programda ac kalmadik diyen 2007de yarisan diger merveyi aklinca elestirmek ve kendini hakli gostermek icin zorla soylettigi açız sozlerini tekrar tekrar gosterdi bir ara. Sen boyle seylerle savunacagina adam gibi programi turkiyede veya kibrista yap tamamen, isteyen izleyebilsin, o zaman inanalim sana.

anladık parayı kıza verceksinde bari bunu bariz belli etme sonra kalkıyorsun 2007 kız aç kalmadık diyince sinirleniyorsun.

halktan al birilerini o adaya götür gözlemci olarak fakat senin şeçtiğin değil bizm şeçtiğimiz kişiler olacak ozaman el mi yaman yoksa sen mi göreceğiz acun efendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 1 Temmuz 2015; 23:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Survivor All Star

quote:

YÜKSEL AYTUĞ

"Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da?
    Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur."

Bir de şöyle değerlendirin hocam;

Demek ki buradan daha çok para kazanıyor. Bu kız milli sporcu, devlet bu kıza ne sağlamış, önüne ne imkan koymuş ki burada görünce ayıplıyorsunuz? Bu tür ülkemizde geri atılan sporlarda milli forma giyen sporcuların nasıl zor şartlarda olduğunu biliyor musunuz? Bir çoğu bir mesleğin yanında bir de sporculuk yapıyor. Çünkü buna mecburlar, devlet yeterli ödeneği, desteği sağlamıyor. Burada utanması gereken Merve değil malesef çok sevgili devletimiz ve ülkeyi müthiş yöneten devlet büyükleridir...

• TEK TESELLİMİZ BEYAZ FUTBOL TATİLDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: L7 FuU

Bakin arkadaslar bu forumu yaklasik 3 aydir takip ediorum kisa ve oz mervenin nasi sampiyon olcagini yazim size bundan 3 ay onceydi ahmet dursunun mide problemi gosterildigi hafta merve oflaz serenaya dediki eger 1.olursan karsima merve aydini cikar o hafta oflaz 3. Merve aydin 4.uydu acun yalandan yere mide problemi gosterildi ve merve aydini sampiyonluk yolu bu sekilde acildi bu kadar basit.

Daha sıralamaya bilmeden sallıyorsun 3. Olan merve aydın di bu durumda elenenecek olan da m.oflazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Vay be 10 yılın şampiyonu Merve olacakmış geçen sene deseler kimse inanmazdı.

hakkiyla kazanmis olacak. SURVIVOR TARIHININ EN IYI KADIN YARISMACISI DEGIL MI ?? biri cikip degil desin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

quote:

Orijinalden alıntı: samy_88

quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

quote:

Orijinalden alıntı: samy_88

Acun algı operasyonlarının meyvelerini toplamaya başladı.hilmiye yazık oldu.hasan hakan turabi hilmi finali daha renkli olurdu

Bu kadar mı kadın düşmanısın

İçine kız koymamışsın

Kafaya bak ya

Kadın dediğin narin olur bu bildiğin kahvedeki cemil abi

Kardeşim son 4 e kız koymamışsın
    Galiba dediğimi anlamadın

Lafım ona benim
    Merveyi koyma
    Narin kibar aşkiton serenayı koy

Çok seversin serenayı bence

Tamam hakanı çıkarıp merveyi koyalım senimi kırcaz ama yine 4 erkek oluyo

• Merve'yi destekleyenler = Gökhan,Almeda,Pascal,Sahra,Hasan,Anıl,Berna,Hasan,Ahmet,Duygu,Doğukan,Özlem,Akın daha vardır bilemiyorum

Turabi'yi destekleyenler = Serenay,Nadya,Bozok,Merve Oflaz,Taner,Ertunga,Müge

Yorum sizin.Zaten kimlerin deteklediğine bakarak karakter analizi yapabilirsiniz :d
  • İhsan-Merve'li senenin birebir aynısı bu senede işliyor şampiyon Merve olacak, isterse yarın Türkiye'de kimse Merve'ye oy atmasın genede ne olursa olsun şampiyon Merve. En büyük engel Hasan idi onu da daha son dörtlüye bırakmadan aradan çıkardılar.

Ben açıkçası Survivor'a güvenmiyorum, algı operasyonu yapılıyor, senaryolar yazılıyor, kurallar duruma göre değişiyor, oyunlar senaryo kimin kazanması gerekiyorsa ona göre hazırlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L7 FuU

Bakin arkadaslar bu forumu yaklasik 3 aydir takip ediorum kisa ve oz mervenin nasi sampiyon olcagini yazim size bundan 3 ay onceydi ahmet dursunun mide problemi gosterildigi hafta merve oflaz serenaya dediki eger 1.olursan karsima merve aydini cikar o hafta oflaz 3. Merve aydin 4.uydu acun yalandan yere mide problemi gosterildi ve merve aydini sampiyonluk yolu bu sekilde acildi bu kadar basit.

yalanın batsın emi.. oflaz 3 ciymiş...

sero 1 ci anıl 2 ci merve aydın 3ci olmuştu o konseyde.. acun coma gir bak istersen... ahmet dursun ise dokunulmazdı....
  • Acun artik bu yarışmanın adını degisme vaktidir yazik değilimi adamlar hayatta kalma mücadelesi diye ne mücadele ediyorlar onlarda pembe dizi çevrildiğini bilseler oturur ağlarlardi , hilmi hasan vs kendini yirtanlari silip sirf ağladığı icin şampiyon yapip bu adamlarin hakkini yerken icin rahatmi¿

• 
Sayfa: önceki 72607261726272637264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.